ayyy hurma yemeyim ben bi süre yaHurma detoksu yapıyordun demi kuzum sen zaten ananas detoksu yap o zmn miu yapıyordu bi ara hep wcyede çok iyi geliyormuş kabugundandaa ödem çayı yap mis gibi olur
Kuzu biseyi çok sabah 2 dilim ananas 3/4 kaşık yoğur öğlen ve akşamda aynısı@MiuLego bacım gel bana ananas detoksu yaz be
2 gün yapıvereyim
Uzun süre yiyince yiyesi gelmiyo insanınayyy hurma yemeyim ben bi süre ya
Kuzu biseyi çok sabah 2 dilim ananas 3/4 kaşık yoğur öğlen ve akşamda aynısı
Gider canım tabi. Stres uykusuzluk gerçekten çok etkiliyorNormalde ramazanda kilo alırıdım ama yerim yani aç kalıcam diye korkudan :)) bu sene ilk defa ramazanda 4 kilo verdim ama takımlardaydım dikkat ettim.. işte heralde tek oruç değil stres ve uykusuzlukta etkiliyo.. kaç gecedir 3-4ten önce uyuyamadım.. dur bakalım dikkat ediyorum gidicek inş..
Aynen kuzum baya dolu
çok dolu dolu bir menüymüş konyakımm
tamam bugün öğle akşam ve yarın yapayım ben bunu
Eflalim nasılsın cnmGider canım tabi. Stres uykusuzluk gerçekten çok etkiliyor
Ben de yapmak istiyorum bunu. Ama ananas yok şimdi kahvaltı da yapmadım daha ama. Akşam yapsam bir yarın olur mu acaba
çok dolu dolu bir menüymüş konyakımm
tamam bugün öğle akşam ve yarın yapayım ben bunu
Hamdolsun canım senEflalim nasılsın cnm
hadi yapalım birlikteBen de yapmak istiyorum bunu. Ama ananas yok şimdi kahvaltı da yapmadım daha ama. Akşam yapsam bir yarın olur mu acaba
kızz wc yolunu unuttum benHurma diyetinin tek eksi yönü kabız yapıyor.
Iyiyim cnm şükür. Okudum senin yazdıklarını umarim herşey çok güzel olur rabbim yardımcın olsunHamdolsun canım sen
Oruçluyum.. iftardan sonra yapmaya çalışıcam.. yarında kandil malum..Oruç değilsen bugün yarın yap tartını da etkiler canım
eflal seninle değişik bir diyet yapalım mı?Hamdolsun canım sen
Bana ayran detoksu iyi geliyohadi yapalım birlikte
+1,5 kg nasıl giderki
o nasıl bişey canımBana ayran detoksu iyi geliyo
Kuzu ananasi yoğurtla değil sütle yap, acayip gaz yapıyor tuvalete çıkıyorsunkızz wc yolunu unuttum ben
Google dan ara kadınlar kulübünde yazıyo..o nasıl bişey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?