ya işyerinde zart zurt gezersem ne olacak hepfitimKuzu ananasi yoğurtla değil sütle yap, acayip gaz yapıyor tuvalete çıkıyorsun
Bisey olmaz kız muz süt yaparken tuvalete kaçıyordum dışarıya işyerinde zart zurt gezersem ne olacak hepfitim
Yooo ben odemlerimden kurtuldumNe oluyor bize bu artılar ne acaba hadi bir ikimizde olurdu herkes te artı almış başını gidiyor uzerimizde bi rehavet var ki gidiyor
O dediğini yapmak için çok uğraşıyorum ana beceremiyorum ben onu. Bir sürü kitap aldım yine eşimden gizli saklı sipariş verdim, kitaplar çok güzelde benim huyumu değiştirmiyor hiçeflal seninle değişik bir diyet yapalım mı?
üzülmeme takmama düşünmeme boşverme diyeti
ne dersin?
Hadi gözün aydın cnm.. feylasof gelil kalmaz mı yan odada korkuyorsan..Günaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
Çok şükür maşaallah iyiydim ben ta ama hurma kabız yaptı. Oğlanın ilacından içicem az kaldıkızz wc yolunu unuttum ben
Sağol canım aminIyiyim cnm şükür. Okudum senin yazdıklarını umarim herşey çok güzel olur rabbim yardımcın olsun
Akşama kabak ya da lahana yesene wc için...bende artıdayım
2 günlük sağlam bir detoks önerin bana kızlar
gözlerim niye şiş anlamıyorum ya
bide bu kabızlığa bir çözüm yokmu
çokmu az yiyorumda wc olmuyo
sonra durup düşünüyorum ne yedinde ne çıkarıcan
peki o zaman yediklerim nerde
elimde yeşilçay kadehimle derin düşüncelerdeyim
Ne demek bu saate kadar kahvaltı yapmadımBen de yapmak istiyorum bunu. Ama ananas yok şimdi kahvaltı da yapmadım daha ama. Akşam yapsam bir yarın olur mu acaba
Haçan kovaladim oniigdedali naptın ev arkadaşını??
Aferin kız sana genel olarak bi artılık var sanki amaYooo ben odemlerimden kurtuldumgeri 55 i gördüm
Cnm ben dikkat ediyorum inan . Ama benimki resmen oruç ödemi.. oruç tutmamayı bile düşündüm ama işte kandil var borçlar var..Ne oluyor bize bu artılar ne acaba hadi bir ikimizde olurdu herkes te artı almış başını gidiyor uzerimizde bi rehavet var ki gidiyor
Bu diyeti bende yapsameflal seninle değişik bir diyet yapalım mı?
üzülmeme takmama düşünmeme boşverme diyeti
ne dersin?
Desem gelir bugün de sordu ama gerek yok ya. Ben alışırım. Korkmuyorum da zatenHadi gözün aydın cnm.. feylasof gelil kalmaz mı yan odada korkuyorsan..
KUZu 3 öğün 1 dilim (istersen 2 dilim ye) ananas ve biraz yoğurt (yoğurt yerine bir bardak süt de olabilir)@MiuLego bacım gel bana ananas detoksu yaz be
2 gün yapıvereyim
Gelirse yan odada neden kalıyormuş senle kalsınDesem gelir bugün de sordu ama gerek yok ya. Ben alışırım. Korkmuyorum da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?