Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eflal seninle değişik bir diyet yapalım mı?

üzülmeme takmama düşünmeme boşverme diyeti
ne dersin?
O dediğini yapmak için çok uğraşıyorum ana beceremiyorum ben onu. Bir sürü kitap aldım yine eşimden gizli saklı sipariş verdim, kitaplar çok güzelde benim huyumu değiştirmiyor hiç şu dünyada en çok istediğim şey gamsız olmak

Hadi gözün aydın cnm.. feylasof gelil kalmaz mı yan odada korkuyorsan..

Akşama kabak ya da lahana yesene wc için...
Detoksu daaaa şekerin oynak senin yapma diyecem ama tabii ki dinlemeyeceksin.

Ben de yapmak istiyorum bunu. Ama ananas yok şimdi kahvaltı da yapmadım daha ama. Akşam yapsam bir yarın olur mu acaba
Ne demek bu saate kadar kahvaltı yapmadım
Ben öğlen yemeğimi yiyorum şu an

igdedali naptın ev arkadaşını??
Haçan kovaladim oni
Dün akşam konuştuk ben çık demedim ama burda dün anlattığım ne varsa söyledim. Hatta daha fazlasını da... Ben çıkayım evden dedi. Allah yolunu açık etsin dedim
Üstümden kocca bi yük kalktı... Kendi 40 kilo ama bana ağırlığı 100 müş meğer.
Ay annemlere de demedim hiç demiyim tek kaldığımı bence. İkide bir arıyor teli duymayınca kırmızı bültenle aramaya kalkar gene

Ne oluyor bize bu artılar ne acaba hadi bir ikimizde olurdu herkes te artı almış başını gidiyor uzerimizde bi rehavet var ki gidiyor
Cnm ben dikkat ediyorum inan . Ama benimki resmen oruç ödemi.. oruç tutmamayı bile düşündüm ama işte kandil var borçlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…