Gelirse yan odada neden kalıyormuş senle kalsınDesem gelir bugün de sordu ama gerek yok ya. Ben alışırım. Korkmuyorum da zaten
Gelirse yan odada neden kalıyormuş senle kalsınDesem gelir bugün de sordu ama gerek yok ya. Ben alışırım. Korkmuyorum da zaten
Yok ya dikkat edilmiyor demedim ama yazda geliyor modumuzmu düştü ki anlamadı m takımca bi hareketlenen aslindaCnm ben dikkat ediyorum inan . Ama benimki resmen oruç ödemi.. oruç tutmamayı bile düşündüm ama işte kandil var borçlar var..
AhahahahaMiu ev boş gelsene film filan izleriz sana yulaflı havuçlu tarçınlı kek de yaparım
Ahahahaha
Gilmin ilk 2 dk sını izleriz sonrasıgeliyom arayıp bulamadığım fırsat
Ayy yok yok geçen hafta sendeydm elim alismisnehirnil111 kuzum meleğimi ben kaydetmemişim ama sendemi acaba?
Yok daha emeklemiyoCanım biter biter sonunda yeni bir şey öğrenmiş olacak, emekliyor mu? Emeklemiyorsa onu öğrenecektir tam ayı.
Birde sen strese girme durmuyor diye inan sen ne kadar strese girip gerilirsen o kadar huysuz oluyor bebekler.
Yok daha emeklemiyoCanım biter biter sonunda yeni bir şey öğrenmiş olacak, emekliyor mu? Emeklemiyorsa onu öğrenecektir tam ayı.
Birde sen strese girme durmuyor diye inan sen ne kadar strese girip gerilirsen o kadar huysuz oluyor bebekler.
Sihhatler olsunBenimde bi kirli kızım var bici bici olacak şimdi teyzelerigelirim yine
Kuzum.sagol bugün ağrı azaldi onu günde 1 defa kullanılıyormusum spreyiCanim dun dışını okudum tedavi için değilde dışı uyuşturmak için sprey var bizde oglan küçük çekmiyorlar ağrıyınca sıkıyoruz uyuşuyor hissetmiyor kullanır mısın acaba işine yararmı ben pek anlamamdaWhiteblacklife
Yarın kandil mi bak hiç haberim yokOruçluyum.. iftardan sonra yapmaya çalışıcam.. yarında kandil malum..
Evet cnm.. 3 aylara girdik kandiller başlar artık :))Yarın kandil mi bak hiç haberim yokAllah kabul etsin canım yarın oruç tutmak isterim aslında
Baktım kuzum şimdi öyle gerçekten başladığını biliyorum da bir an aklımdan kandiller çıkmış bugün iyi hissedersem kendimi gece sahura kalkayımEvet cnm.. 3 aylara girdik kandiller başlar artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?