Nası oldun vaytım ağrın azaldı mı? Uyku ne büyük nimet de miGünaydın ile tünaydın arası bı gün gece uyumayan sabahın 6 kalkan kocayı ise gönderip bebeği uyudumm oğlumla koltuk çizgi film izlerken oturduğu yerde uyumuşum bı white bırakayım şuraya uyumak ne güzelmis haaa
Kuzum.sagol bugün ağrı azaldi onu günde 1 defa kullanılıyormusum spreyi
Ben yarında tut cam ins. Oğlanın okulda yine prog var yemeli icmeliEvet cnm.. 3 aylara girdik kandiller başlar artık :))
Oruçlu olunca iyi kurtarirsin canimBen yarında tut cam ins. Oğlanın okulda yine prog var yemeli icmeli
Bencede :)Oruçlu olunca iyi kurtarirsin canim
Sana da hellöööhellööööööööööööööööööööööööööööööö
herolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDİKKAT DİKKATTTTTTTTTTTTTTTT
HAFTANIN LİSTE HERO LARI
tevafuk55
malipina
HAFTANIN LİSTE DIŞI HERO LARI
Nevreste
Floweroflife
Ben hero çevirme olacağım.İyice kızartın az pişmiş güzel olmaz
herolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cumaya napıyoruz sizi tebrik bi ediyoruz yoksa hero çevirme yapıp yiyor muyuz heeeeeeeeeeeeee
tevafuk55
malipina
Nevreste
Floweroflife
Miu ben kaçamak yapmıyorumbaşına geleceklerden sen sorumlusun nevoooooooooooooo eksil de gel 2gün var ben anlamam
regl düzensizliği mi var nevom neden öyle sence?Miu ben kaçamak yapmıyorumAma artıdayım
Sizin fazla masrafınız da olmaz ,diyettesiniz yaAaaaa iğdeee ev arkadaşını göndermişsin kuzucum ph tahat et artık :) sevindim istediğin gibi olmuşben geleyim ev arkadaşı olalım sen bana bakarsın ben evde yatarım sen çalışır eve tam buğday ekmek getirirsin igdedali
Herobastın daha güzel olurBen hero çevirme olacağım.İyice kızartın az pişmiş güzel olmaz
Artık size kalmış ne yaparsanız...Sizin fazla masrafınız da olmaz ,diyett
Herobastın daha güzel olur
kız ne masrafımız olcak su paramız çok gelir bir tekSizin fazla masrafınız da olmaz ,diyett
Herobastın daha güzel olur
ay inşallah geçsin gitsin bu ne yahu artılar geldi gitmiyorArtık size kalmış ne yaparsanız...Regl ödemidir inşaallah Cuma'ya geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?