Tiroite baktırsam iyi olacakay inşallah geçsin gitsin bu ne yahu artılar geldi gitmiyor
ay evet nevoşum senin menüler hep temizTiroite baktırsam iyi olacak
Bu sıra kaçamak yapmadığım halde ciddi artıdayım
Sen nereye gidiyorsuncanlarrrrrrr
aynura dan ses çıkmadı şimdilik..
kaptan olmak isteyen, gönüllü, takımı dışardan kimseye emanet edemem, ben olurum kaptan diyen birisi var mı?
lütfen geri dönüş bekliyorum
içimizden birisi bizden birisi olsunolmalı
Gerçi düşündüm de ananas ta yiyorsunuz pahalı okız ne masrafımız olcak su paramız çok gelir bir tek
ay evet herobastınsevdim bunu yemeye gelirsin artık deynep
Regl yeni geldi geçsin bakalım belki ondandıray evet nevoşum senin menüler hep temiz
hareket de var
e yani nedir bu artı ? kesinlikle bir sorun var
Offffffcanlarrrrrrr
kaptan olmak isteyen, gönüllü, takımı dışardan kimseye emanet edemem, ben olurum kaptan diyen birisi var mı?
Ben ne kaçırıyorumOffffffpufffffffffff
Azaldı kuzum şükür var ama en azından dayanabilecek kıvamda buna da şükür diyorum 3 gün ağrır demişti zaten iyilesirse 4 5 gün ağrı olmaz demişti şimdi bekliyorum antibiyotiği düzenli kullanıyorum 10 gün kullanacağım inşallah fayda ederNası oldun vaytım ağrın azaldı mı? Uyku ne büyük nimet de mi
Noluyo burda bakimAY başbaşayız az daha öp kimseler yokken
Noluyo ya? Liste paylaşmayınca kaptan mı değişiyor? Başka çıkar yol yok mu yani?canlarrrrrrr
Sağol Esra aldım ekran görüntüsünüSabahtan beri midem ağzımda geziyorum. Evli olsam hade diyecem de az önce patronun üstüne kusacaktım az daha
Sağol Esra aldım ekran goruntusunu sorayım eczaneyeEki Görüntüle 2126562 bir defa olunca başka gerek kalmıyor pek
Tek Fransız ben değilimNoluyo burda bakim
Noluyo ya? Liste paylaşmayınca kaptan mı değişiyor? Başka çıkar yol yok mu yani?
Ben de bilmiyorum nevoş. Sadece miu iş yerindeki bilgisayardan internete yani kkya giremeyecek. Liste paylaşamama sebebiyle sanırım devretmek istiyor kaptanlığı.Tek Fransız ben değilim
Neler oluyor yine
Şimdii...
Sabahtan beri elimde telefon, sıfır iş yaptım.. evet sıfır..
Böyle gidersem işten atılacağım gerçekten..
Ama ancak bitti geçmiş..
Yani müsait olunca uzun uzun anlatmak isterim size neden kaptanlık devir-teslimi yapacağımı (istediğimi)
ama zaten anlıyorsunuzdur az çok..
ben hep buradayım canlar.. biz sonuna kadar beraber..
ama kaptanlık sorumluluğu bende çok var.. ve eksik yapınca derdimden ölüyorum..
bunun için de elini taşın altına koyacak birileri llazım..
@hepfit im sağolsun yardım edecek bana liste vs işlerinde.. Canım benim elimden geldiğince ederim dedi.. vaytımda bilgisayar yok yoksa o da yapardı .. ama onun telaşesi de çok..
öyle işte.. şimdilik fitim yardım edecek.. @_AYNURA_ (eski kaptanlardandır bilen vardır, kaptanlığı da hakkıyla yapar çok iyi yapar) inşallah kendi düzeni oturunca alacak takım kaptanlığınıinşallah yani..
yok derse de bizden kimse çıkmazsa kaptanlığa gönüllü.. dışarıdan birisi gelecek evet en son aşama.. ki bunu asla yapamam derdim.. ama bilmiyorum.. çıkmazdayım..
az yedin yani
kuzum geçici dediğin aslında en az 1.5 yıl :) düşünsene..
bu kongreler annem vs eyvallah 1-2 ay.. sonra dönem sonu gelecek ödevler patlayacak .. ders çalışmam gerekecek.. sonra tez dönemim başlıyortez
ben iş değişikliği düşünüyorum biliyorsun.. akademisyenliğe geçmek istiyorum.. lakin ben istatistik mezunuyum.. yüksek lisansım spor bilimleri.. ve akademisyenlik de spor bilimlerinde istiyorum.. çok fazla ders eksiğim var .. ya benim sürekli ders çalışmam gerekiyor.. yoksa kimse beni babasının hayrına işe almayacak.. bilgili olduğum için çalışkan olduğum için alacaklar alırlarsa.. çalışmam lazım fazlasıyla.. ama yok zamanım
Anladım canımBen de bilmiyorum nevoş. Sadece miu iş yerindeki bilgisayardan internete yani kkya giremeyecek. Liste paylaşamama sebebiyle sanırım devretmek istiyor kaptanlığı.
ohhh nasıl da güzel geldi ohhh misAy sarilayim opeyim
burdayım kuzucum ben.. sadece kaptanlık devri yapmam lazım o kadar..Sen nereye gidiyorsun
ahahahaha sonucunu çok beğendim.. nedenler çok mantıklıGerçi düşündüm de ananas ta yiyorsunuz pahalı o
Spor salonuna da gitmeyin evde yapın sporunuzu
Yağ parası yok,şeker parası yok ,ekmek parası yok geçinir gidersiniz
Hatta millet ekmek parası için çalışıyor,siz ekmek te yemiyorsunuz,çalışmayın boşverin
yeni geldiyse kesin ondandır nevoşumRegl yeni geldi geçsin bakalım belki ondandır
Offffffpufffffffffff
Noluyo burda bakim
Noluyo ya? Liste paylaşmayınca kaptan mı değişiyor? Başka çıkar yol yok mu yani?
Tamam canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?