Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlarrrrrrr

aynura dan ses çıkmadı şimdilik..

kaptan olmak isteyen, gönüllü, takımı dışardan kimseye emanet edemem, ben olurum kaptan diyen birisi var mı?

lütfen geri dönüş bekliyorum

içimizden birisi bizden birisi olsun olmalı

Sen nereye gidiyorsun

kız ne masrafımız olcak su paramız çok gelir bir tek

ay evet herobastın sevdim bunu yemeye gelirsin artık deynep
Gerçi düşündüm de ananas ta yiyorsunuz pahalı o
Spor salonuna da gitmeyin evde yapın sporunuzu
Yağ parası yok,şeker parası yok ,ekmek parası yok geçinir gidersiniz
Hatta millet ekmek parası için çalışıyor,siz ekmek te yemiyorsunuz,çalışmayın boşverin

Nası oldun vaytım ağrın azaldı mı? Uyku ne büyük nimet de mi
Azaldı kuzum şükür var ama en azından dayanabilecek kıvamda buna da şükür diyorum 3 gün ağrır demişti zaten iyilesirse 4 5 gün ağrı olmaz demişti şimdi bekliyorum antibiyotiği düzenli kullanıyorum 10 gün kullanacağım inşallah fayda eder

AY başbaşayız az daha öp kimseler yokken
Noluyo burda bakim
Noluyo ya? Liste paylaşmayınca kaptan mı değişiyor? Başka çıkar yol yok mu yani?

Nevreste

Kızlar bişi olduğu yok.. @MiuLego balım bu sene baya yoğun olacak .. iş yerinde kk ya giremiyo.. doğal olarak cuma liste paylaşamıcak.. telden de olmaz böyle giderse Allah korusun işinden olucak.. bi yandan tez hazırlıyor.. istediği kadar giremiyo kk ya.. kaptan olarak kendini kötü hissediyo.. o yüzden başkasına devredecek ama bizi hiç bırakmıcak

Ay sarilayim opeyim
ohhh nasıl da güzel geldi ohhh mis
Sen nereye gidiyorsun
burdayım kuzucum ben.. sadece kaptanlık devri yapmam lazım o kadar..
ahahahaha sonucunu çok beğendim.. nedenler çok mantıklı çalışmayıp tüm gün evde yata yata geçinir gideriz igdedali
Regl yeni geldi geçsin bakalım belki ondandır
yeni geldiyse kesin ondandır nevoşum
geçen haftaki yediğin içindi zaten dimi?
Offffff pufffffffffff

Noluyo burda bakim

Noluyo ya? Liste paylaşmayınca kaptan mı değişiyor? Başka çıkar yol yok mu yani?

az sevişiyorduk sidoşum yasak mı yaaaa bernayı özlemişim ne var ki

dünkü menülere de bakamadım kuzum.. yok yok zaman kalmıyor bak aklım menülerde şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…