Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de bilmiyorum nevoş. Sadece miu iş yerindeki bilgisayardan internete yani kkya giremeyecek. Liste paylaşamama sebebiyle sanırım devretmek istiyor kaptanlığı.

sADECE İŞYERİ MEVZUSU DEĞİL,DERS ÇALIŞMA MEVZUSU DA VAR
BANANE AÇIK KALIRSA KALSIN CAPS LOCK

Ben de bilmiyorum nevoş. Sadece miu iş yerindeki bilgisayardan internete yani kkya giremeyecek. Liste paylaşamama sebebiyle sanırım devretmek istiyor kaptanlığı.
kız sadece liste paylaşamamaktan değil hakkını veremiyorum şuan kaptanlığın ne menü ne kk da olma.. ay resmen rezil bir kaptan oldum ben

hehhh aynen bu sebeplerden

sADECE İŞYERİ MEVZUSU DEĞİL,DERS ÇALIŞMA MEVZUSU DA VAR
BANANE AÇIK KALIRSA KALSIN CAPS LOCK
Şimdi anlaşıldı
@MiuLego canım hiç istemiyorum senin kaptan olmadığın bir takım. Ama bu konuda hiç birşey söyleyemiyorum malesef. Senin hayatın ve haklısın da.

@MiuLego kaptanlığı devrettiği zaman musadeniz benle kaptan yardımcılığını devretmek istiyorum arkadaşlar
Yeni kaptan yeni kaptan yardımcısı yeni kan yeni can olur inşallah
Ama mium da dediği yine hep buradayım sizinleyim su ara hem sağlık hem evde çok büyük problemlerim var üstüne ev değiştirme hatta şehir değiştirme iş değiştirme gibi durumlarının var
Hayırlısı olsun herkes icin

Zekana hayranım maşallah diyim kıçını kası nerden buluyon bu lafları kiz

Sağol Esra aldım ekran goruntusunu sorayım eczaneye
Eşim gece gitmişti aslında pek satmıyoruz çocukların diş tedavisinde ağza sıkılıyor falan demiş eşim çok kötü olunca vermiş sende ısrar et öyle birşey olursa inan anında uyuşturuyor yutmuyorsun da bebeğe zarar vermez

Tamam bir yere gitmiyorsan sorun yok...
Cuma-Cumartesi (2 hafta önce)dolma yemiştim.Ondan olduMisafirlikteydim

Menüler iyiydi sanki düşün vorones bile okula gelen keki böreği yememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…