Ben de bilmiyorum nevoş. Sadece miu iş yerindeki bilgisayardan internete yani kkya giremeyecek. Liste paylaşamama sebebiyle sanırım devretmek istiyor kaptanlığı.
sADECE İŞYERİ MEVZUSU DEĞİL,DERS ÇALIŞMA MEVZUSU DA VARKızlar bişi olduğu yok.. @MiuLego balım bu sene baya yoğun olacak .. iş yerinde kk ya giremiyo.. doğal olarak cuma liste paylaşamıcak.. telden de olmaz böyle giderse Allah korusun işinden olucak.. bi yandan tez hazırlıyor.. istediği kadar giremiyo kk ya.. kaptan olarak kendini kötü hissediyo.. o yüzden başkasına devredecek ama bizi hiç bırakmıcak
kız sadece liste paylaşamamaktan değilBen de bilmiyorum nevoş. Sadece miu iş yerindeki bilgisayardan internete yani kkya giremeyecek. Liste paylaşamama sebebiyle sanırım devretmek istiyor kaptanlığı.
Kızlar bişi olduğu yok.. @MiuLego balım bu sene baya yoğun olacak .. iş yerinde kk ya giremiyo.. doğal olarak cuma liste paylaşamıcak.. telden de olmaz böyle giderse Allah korusun işinden olucak.. bi yandan tez hazırlıyor.. istediği kadar giremiyo kk ya.. kaptan olarak kendini kötü hissediyo.. o yüzden başkasına devredecek ama bizi hiç bırakmıcak
sADECE İŞYERİ MEVZUSU DEĞİL,DERS ÇALIŞMA MEVZUSU DA VAR
BANANE AÇIK KALIRSA KALSIN CAPS LOCK
Şimdi anlaşıldısADECE İŞYERİ MEVZUSU DEĞİL,DERS ÇALIŞMA MEVZUSU DA VAR
BANANE AÇIK KALIRSA KALSIN CAPS LOCK
Yanında ne var,kuru kuru mu içeceğizdeynep triplenince çok tatlı oluyorsun akşam bize gelsene bişeyler içeriz
Ama hakkını veremiyorum diye düşünüyorsan öyle değil. Daha az da girsen ben yine kaptan olarak seni isterim.kız sadece liste paylaşamamaktan değilhakkını veremiyorum şuan kaptanlığın ne menü ne kk da olma.. ay resmen rezil bir kaptan oldum ben
Benim çevirmem karabiberle güzel olur sanki
herolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cumaya napıyoruz sizi tebrik bi ediyoruz yoksa hero çevirme yapıp yiyor muyuz heeeeeeeeeeeeee
@tevafuk55
@malipina
Nevreste
Floweroflife
Zekana hayranım maşallah diyim kıçını kası nerden buluyon bu lafları kizGerçi düşündüm de ananas ta yiyorsunuz pahalı o
Spor salonuna da gitmeyin evde yapın sporunuzu
Yağ parası yok,şeker parası yok ,ekmek parası yok geçinir gidersiniz
Hatta millet ekmek parası için çalışıyor,siz ekmek te yemiyorsunuz,çalışmayın boşverin
Nevreste ben de kaçamak yapmıyorum aöa artıdayımMiu ben kaçamak yapmıyorumAma artıdayım
Kıyamam sana
Eşim gece gitmişti aslında pek satmıyoruz çocukların diş tedavisinde ağza sıkılıyor falan demiş eşim çok kötü olunca vermiş sende ısrar et öyle birşey olursa inan anında uyuşturuyor yutmuyorsun da bebeğe zarar vermezSağol Esra aldım ekran goruntusunu sorayım eczaneye
Tamam bir yere gitmiyorsan sorun yok...ohhh nasıl da güzel geldi ohhh mis
burdayım kuzucum ben.. sadece kaptanlık devri yapmam lazım o kadar..
ahahahaha sonucunu çok beğendim.. nedenler çok mantıklıçalışmayıp tüm gün evde yata yata geçinir gideriz @igdedali
yeni geldiyse kesin ondandır nevoşum
geçen haftaki yediğin içindi zaten dimi?
az sevişiyorduk sidoşum yasak mı yaaaa bernayı özlemişim ne var ki
dünkü menülere de bakamadım kuzum.. yok yok zaman kalmıyorbak aklım menülerde şuanda
Can mortim ,güzel mortim biz seninle tencere kapak olmuşuzNevreste ben de kaçamak yapmıyorum aöa artıdayım
Gel mortim beraber ağlayalım
Menüler iyiydi sanki düşünohhh nasıl da güzel geldi ohhh mis
burdayım kuzucum ben.. sadece kaptanlık devri yapmam lazım o kadar..
ahahahaha sonucunu çok beğendim.. nedenler çok mantıklıçalışmayıp tüm gün evde yata yata geçinir gideriz @igdedali
yeni geldiyse kesin ondandır nevoşum
geçen haftaki yediğin içindi zaten dimi?
az sevişiyorduk sidoşum yasak mı yaaaa bernayı özlemişim ne var ki
dünkü menülere de bakamadım kuzum.. yok yok zaman kalmıyorbak aklım menülerde şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?