- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
EsraBende @MiuLego veWhiteblacklife devredince kilo verme olayımı devrediyorum takıma yeni yağlar lazım bingil bingil @deynepnaz ve Nevreste onları listeye alın benim yerime
Ben de ben deee ...Nevreste ben de kaçamak yapmıyorum aöa artıdayım
Gel mortim beraber ağlayalım
Becerip olamadik bence
Bende @MiuLego veWhiteblacklife devredince kilo verme olayımı devrediyorum takıma yeni yağlar lazım bingil bingil @deynepnaz ve Nevreste onları listeye alın benim yerime
Beni alamazlar 6 ay olmadıBende @MiuLego veWhiteblacklife devredince kilo verme olayımı devrediyorum takıma yeni yağlar lazım bingil bingil @deynepnaz ve Nevreste onları listeye alın benim yerime
Kızma kuzum ben başka kaptanlarla motive olamam listeye. Liste dışı devam ederim. Vazgeçmedim kilo vermekten merak etme
Hippom ne güzel demişsin keşke dışardan biri geleceğine kendi içimizden biri çıksa miu da bende buradayız o alışıncaya kadar elimden geldiği kadar yardım ederim miu da ederKızlar olayı dramatikleştirmeyelim
@MiuLego gitmicek sadece sorumluluğu kalkacak o kadar.. onu da düşünün işinden olucak kız
Kimse elini taşın altına koymuyo ama
Benim vizeler olmasa ve pc olsa inanın dışardan kimse gelmesin diye kabul ederdim ama böyle giderse dışardan biri atanıcak..
Kaptan yada yardımcılık çok mu önemli biz yine burada olacağız sopamizla ne değişmek sadecsadece kaptan yada yardımcı yazmayacak adımız ama burada olacak duymamış olayım maliiii bunlariKızma kuzum ben başka kaptanlarla motive olamam listeye. Liste dışı devam ederim. Vazgeçmedim kilo vermekten merak etme
Aklımda biri var benimde. Bakim sordum kabul ederse süper olurHippom ne güzel demişsin keşke dışardan biri geleceğine kendi içimizden biri çıksa miu da bende buradayız o alışıncaya kadar elimden geldiği kadar yardım ederim miu da ederhepfit N Nana keşke biri kaptan biri yardımcı olsa malipina da olabilir aklıma gelenler şimdilik 3 kişi ama illaki vardır içimizde yapabilecek birileri
Kimdir kimdir psikolojik baskı uygulayim kendisineAklımda biri var benimde. Bakim sordum kabul ederse süper olur
Kuzucum benimde telefondan zor, olmuyor yürümüyor maalesefHippom ne güzel demişsin keşke dışardan biri geleceğine kendi içimizden biri çıksa miu da bende buradayız o alışıncaya kadar elimden geldiği kadar yardım ederim miu da ederhepfit N Nana keşke biri kaptan biri yardımcı olsa malipina da olabilir aklıma gelenler şimdilik 3 kişi ama illaki vardır içimizde yapabilecek birileri
Cnm her türlü halledilir ama miu çok üzülüyo.. hakkını veremiyorum diye..
Bence cok mantikli diger türlü motvasyonlar sarsilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?