- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
O benim de aklımda da küçük bebeği var diye ses etmedim
Eski kaptansın da ben olurum miu demiyon puuuu
Şaka saka miu burda yokken bile gunlugumuzu takip etti beni ordanda o meshurrrrrr muhallebi için sopaladiydi birakirmi hicEsradaha neler..
Kimdir kimdir psikolojik baskı uygulayim kendisine
Lunyam bu kısa dönem olsa eyvallah ama 1.5 yıl 2 yıl uzun süre balım bu uzun süre sistem bu şekilde ilerlemez balım
Okyanus buzzzzzzzzzz gibiGuzel bir hayat ben sevdim ama orda calismak istemezdim tadini cikarmak isterdim. Okyanusa girmekle denize girmek arasinda fark var mi suyu acisindan
Kafa zehir benim zu ha ha
Deynebe diyorsun ama sen nereden buluyorsun asıl bu lafları
Ne alaka ya miu gidiyorum demiyor kaptanlık formalitesini devredecek sadeceKızma kuzum ben başka kaptanlarla motive olamam listeye. Liste dışı devam ederim. Vazgeçmedim kilo vermekten merak etme
Ne okudun ne okudun döverim ben onları hep sevgiden bu kadar çok sevdiğine kendini aha da böyle oluyorAaaaaaa neler okudum
Aşk olsun ya
Lunya lunya kaptan ol lunya
Niye puuu, yine ne yaptımEski kaptansın da ben olurum miu demiyon puuuu
Sorun birinin yapması olsa iş kolay o vicdanen rahatsız oluyor kendi yapamadığı için ve biz her gorevinide yapsak yine içi rahat etmicek
Akşam ayrı yazıyorsun ya menüyü toplu ver balım yedikten sonra en kotu sabah yorumlariz balım böyle olmuyoreee
Üşüttün mü?Sabahtan beri midem ağzımda geziyorum. Evli olsam hade diyecem de az önce patronun üstüne kusacaktım az daha
Hiç kusura bakma, benden birşey olmaz. Kafayı yediğimle kalıyorumLunya lunya kaptan ol lunya
Olur ya olur kafayı boşver bende yiyorum arada mesela geçen gece kafa bı milyonluktu geçiyor sonraHiç kusura bakma, benden birşey olmaz. Kafayı yediğimle kalıyorum
Yoookcanlarrrrrrr
aynura dan ses çıkmadı şimdilik..
kaptan olmak isteyen, gönüllü, takımı dışardan kimseye emanet edemem, ben olurum kaptan diyen birisi var mı?
lütfen geri dönüş bekliyorum
içimizden birisi bizden birisi olsunolmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?