Benden ekmek çıkmaz ,başkasına bak gülüm
Tamam wayt, aslında kafamda tüm gün yiyeceklerimi planlıyorum size menü verirken ona göre akşam yemeğini seçerim (seçme şansım olacak) o yüzden erken veriyordum ama TAmam ayrı yazmamAkşam ayrı yazıyorsun ya menüyü toplu ver balım yedikten sonra en kotu sabah yorumlariz balım böyle olmuyoreee
merhaba yaptınız mı kabak detoksunu sonucunu merak ettim ben de yapıyorum su andaAl işte hala 800 diyor
Bu gerçek anlamda bir detoks olacak. Arınma amaçlı kirlendim ya , kabak yoğurt olur muhtemelen. No karbonhidrat dediğim için pattis yapmıycam.
Ondan sonra da enn güzel şekilde mini mini sevimli sade duru menüler sporlarçok heyecanlıyım diyete yeni başlıyorum sanki
Hım birde iksir yapmıyorum epeydir yarın yapayım da şaşırsın vicidim
Aynen katılıyorum. Ben başka kaptan istemiyorum gerçi ben takımlara komple karşıyım
Çok zaman geçmiş üstünden hatırlamıyorum kimerhaba yaptınız mı kabak detoksunu sonucunu merak ettim ben de yapıyorum su anda
anladım cnm ben de tartılmadım korkumdan ama umut var içimde inşallah işe yarıycakÇok zaman geçmiş üstünden hatırlamıyorum kiben çok detoks yapıyorum , kabak genel olarak işe yarıyor bende.
Hangi detoksum bu? Yani siz ne yapıyorsunuz şu an . Ona göre yorum yapayım.anladım cnm ben de tartılmadım korkumdan ama umut var içimde inşallah işe yarıycak
Hangi detoksumHangi detoksum bu? Yani siz ne yapıyorsunuz şu an . Ona göre yorum yapayım.
Öyle ama napıyım, öyle çok detoks yaptım ki kendi uydurduğum bile varHangi detoksum
Eflalim detoks kraliçesi oldun namın takımı aştı
Detokscu geldi hanimmmmmm.Öyle ama napıyım, öyle çok detoks yaptım ki kendi uydurduğum bile var
kabak detoksu ben ona yorum yapmıştımHangi detoksum bu? Yani siz ne yapıyorsunuz şu an . Ona göre yorum yapayım.
O dizi kac yildir var ya ?Benı affet eşliğinde çay yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?