Detokscu geldi hanimmmmmm.
Bunyeye uygun detoks yapilir.
Kabak yemeği ile olan mı? Çiğ kabak yoğurtla olan mı? İkisi de var çünkü :)kabak detoksu ben ona yorum yapmıştım
Kiz sen kaptan olcan da biz mi gulecez?Kaptanmı lazım? Biz daha ölmedik diyesi geliyor insanın da az sonra geçiyor :)))
1. Kaptan fit olmak zorundamı?
hadi ben gönüllüyüm diyimde sizde hangi organınızla güleceğinizi düşünün
Ben kaptan olursam bide gidecekler olur onlarada ben güleyim
Eskimedi de bildim bileli var arada bakıyorum kız kumandayı verdikce asıl benim dizi ondan sonra ama kaç gündür izleyemiyorumO dizi kac yildir var ya ?
kabağı rendeleyip zeytinyağıyla kavurup üstüne yoğurt olanKabak yemeği ile olan mı? Çiğ kabak yoğurtla olan mı? İkisi de var çünkü :)
Sende arada ceeee yapiyorsun zaten canim nerelerdesin@MiuLego citir kaptanim hakkinda hayirlisi olsun.
Senin icin de zor okul is ev.
Kendini cok kasma ne olur biraz rahat ol.
Biz senin ne fedakarlikla burayla ilgilendigini anliyoruz.
Mesain varsa isine odaklan araa ce desen yetr bize.
Ben hep okuyom sizi kuzu ama yazmiyom.S
Sende arada ceeee yapiyorsun zaten canim nerelerdesin
Kac gun yapiliyor ki?kabağı rendeleyip zeytinyağıyla kavurup üstüne yoğurt olan
A ha ha tamam işe yarıyor, onu çiğ olarak da yapıyorumkabağı rendeleyip zeytinyağıyla kavurup üstüne yoğurt olan
Benim tv izleme huyum yok.Eskimedi de bildim bileli var arada bakıyorum kız kumandayı verdikce asıl benim dizi ondan sonra ama kaç gündür izleyemiyorum
Onun ustune bide kiymali soganli sos himmmm.A ha ha tamam işe yarıyor, onu çiğ olarak da yapıyorum
Kabak spagetti diyorsun onu da yapmıştımOnun ustune bide kiymali soganli sos himmmm.
Ama kabak ince uzun kesilmis ve yagda hafif dondurulmus olacak.
Canim okuyarak kilo veremiyoruzki ama bizimde senin burda olduğunu girmeye ihriyacimiz varBen hep okuyom sizi kuzu ama yazmiyom.
Senin gonderdigin ekran fotolarina guluyorum hep.
Yok sa hep okuyorum.
Yürü be kaptan.. kim tutar seniCanim okuyarak kilo veremiyoruzki ama bizimde senin burda olduğunu girmeye ihriyacimiz var
Girerim insaallah canim.Canim okuyarak kilo veremiyoruzki ama bizimde senin burda olduğunu girmeye ihriyacimiz var
Allah daim etsin esra hayirli olsun.Yürü be kaptan.. kim tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?