- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Benimde öyle canım pek bakmıyorum sadece arada diziye bakarımBenim tv izleme huyum yok.
Aksam izlersem o da tlc yada film varsa.
Yoksa kitap .
Esrami olmuş kaptanAllah daim etsin esra hayirli olsun.)
Ben ikincide 106 ile dogurdum.bide herbi yanim ödemdiBen doguma kacla gittim kacla ciktim hatirlamiyordum.
Esim dun 80le hamile kaldin 96yla doguma gittin dedi.
Dogumdan bi sene sonra 85dim.
Suan 63 62 gidip geliyorum.
Yarindan itibaren sabah yuruyuslerine de basliyorum artik.
Sporsuz gitmiyor bende .
Hero çevirme
herolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cumaya napıyoruz sizi tebrik bi ediyoruz yoksa hero çevirme yapıp yiyor muyuz heeeeeeeeeeeeee
tevafuk55
@malipina
@Nevreste
Floweroflife
Tabi canım ne öyle kanlı kanlıBen hero çevirme olacağım.İyice kızartın az pişmiş güzel olmaz
3 gün cnm zaten cuma sabah tartı günü yazarım insallahKac gun yapiliyor ki?
Sonucu bize de yazin olur mu?
Bende bekliyorum sonucu cuma günü3 gün cnm zaten cuma sabah tartı günü yazarım insallah
Kaptanım ben anlıyorum seni her zaman yanındayızcanlar okudum yazdıklarınızı..
ben anlatamadım kendimi sanırım.. beceremedim galiba anlatmayı.. üzüldüm de okuduklarıma.. ben de giderim yazılarına çok üzüldüm..
ben temelli gidiyorum demedim ki.. buradayız evelAllah dedim.. yani adının kaptan miu olması ile miu olması arasındaki fark nedir burada olduktan sonra kizaten zor durumda olmasam ben ölene kadar da kaptan olurum sorun yok :) ama anlatamadım.
neyse konuyu uzatmayalım daha.. isteyen ben varım kaptanlık yaparım diyen olursa lütfen bana yazsın.. onun dışında bu konuyu kapatalım emi üzülmeyelim.. ki anladığım muhtemelen kimse çıkmayacak.. sonrası seabahardan kaptan bulması talebim olur muhtemelen.. burada siz olmazsanız da ben de zaten gelmem asla.. siz olduğunuz sürece buradayım çünkü.. öyle işte
canımın içi gitmicem dedim ya zaten :)Yaa kaptan değişmesin. Menü yorumcusu olsun.liste düzenleyici olsun. Kaptanımızın üzerinden yükü alalım. Ama kaptan miu gitmesin
bonusum benim sağol kuzucum
Eki Görüntüle 2126670 ben yapabileceğim i sanmıyorum sanki daha fazla sorumluluk gerekiyor bence yani biz kötü bir takımıyız niye kimse sahiplenmiyor
Ben de çarşamba perşembe saf pro takılacağım tartı kafamı bozmaya başladı bir dürtülmeye ihtiyacı var 55 gördükçe çıldırıyorum inmiyor namıssızhadi yapalım birlikte
+1,5 kg nasıl giderki
kendini mi yicen çevirme olarakHero çevirmebende yiyebilir miyim peki
ne kadan da güzeliz yaaaa
Kaptanım ben anlıyorum seni her zaman yanındayızsonuçta sende buradasın biri paylaşımı menüleri alacak hepsi o yine herkes gördüğüne her zaman yardımcı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?