Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben doguma kacla gittim kacla ciktim hatirlamiyordum.
Esim dun 80le hamile kaldin 96yla doguma gittin dedi.
Dogumdan bi sene sonra 85dim.
Suan 63 62 gidip geliyorum.
Yarindan itibaren sabah yuruyuslerine de basliyorum artik.
Sporsuz gitmiyor bende .
Ben ikincide 106 ile dogurdum.bide herbi yanim ödemdi

Aman kimsenin yüreğine inmesin öyle bir düşüncem yok. Aus bi ara demişti hem sanada motive olur diye. Bende gülmüştüm epey :))

Çocukların yoğunluğu olmasa seve seve düşünürdüm ama şu an düşünemiyorum.
90 topiğinde 2-3 haftadır liste yapamıyorum sağolsunlar beni idare ediyolar hep.
Gerçekten canım hepsi tek tek.
Kadın hasetliği, fesatlığı göremiyceğiniz tek yer KK da.
Fırsatım olduğu an orayı toparlıyorum. Cumaları düzene devam edicem inşallah.

canlar okudum yazdıklarınızı..

ben anlatamadım kendimi sanırım.. beceremedim galiba anlatmayı.. üzüldüm de okuduklarıma.. ben de giderim yazılarına çok üzüldüm..

ben temelli gidiyorum demedim ki.. buradayız evelAllah dedim.. yani adının kaptan miu olması ile miu olması arasındaki fark nedir burada olduktan sonra ki zaten zor durumda olmasam ben ölene kadar da kaptan olurum sorun yok :) ama anlatamadım.

neyse konuyu uzatmayalım daha.. isteyen ben varım kaptanlık yaparım diyen olursa lütfen bana yazsın.. onun dışında bu konuyu kapatalım emi üzülmeyelim.. ki anladığım muhtemelen kimse çıkmayacak.. sonrası seabahardan kaptan bulması talebim olur muhtemelen.. burada siz olmazsanız da ben de zaten gelmem asla.. siz olduğunuz sürece buradayım çünkü.. öyle işte

Tabi ki içimizden birinin olması çok daha iyi olur Miuma çok üzgünüm ama mecbur onunda elinden gelen bir şey yok Kız kardeşimin düğünü hazırlıklar ve denetlemem olmasa seve seve bende olmak isterim ama akşamları zaten giremiyorum telden gündüz de koşuşturmayla geçiyor farketmişsinizdir kaç zamandır etiketlere anca bakabiliyorum yoksa her zaman yanınızdayım

Kaptanım ben anlıyorum seni her zaman yanındayız sonuçta sende buradasın biri paylaşımı menüleri alacak hepsi o yine herkes gördüğüne her zaman yardımcı olacak

Yaa kaptan değişmesin. Menü yorumcusu olsun.liste düzenleyici olsun. Kaptanımızın üzerinden yükü alalım. Ama kaptan miu gitmesin
canımın içi gitmicem dedim ya zaten :)
@MiuLego gerçekten isterim sanada takımada bi faydam dokunsun diye.

sidelya çok güzel demiş görev dağılımı olsun ama kaptan olarak adın orda olsa olmazmı?
bonusum benim sağol kuzucum
Eki Görüntüle 2126670 ben yapabileceğim i sanmıyorum sanki daha fazla sorumluluk gerekiyor bence yani biz kötü bir takımıyız niye kimse sahiplenmiyor

senin bilgisayar bağlantın olabilseydi çok da güzel layıkıyla yapardın esra ben de hep destek olurdum sana ama bilgisayarsız olmaz

Benim pc var , evdeyim vaktim de var ama ne menü yorumlayabilirim ne takım işi ile haşır neşir olabilirim. Takımlar hakkında ki görüşüm belli bilenler biliyor zaten burda sadece sevdiğim insanlar için varım.
Yani ben beceremem

Hero çevirme bende yiyebilir miyim peki
kendini mi yicen çevirme olarak

ımmmm etim de pek tatlıymış
ımmm göbeğimde de azcık yağ varmış pek güzel olmuş

mu dicen
ne kadan da güzeliz yaaaa

Kaptanım ben anlıyorum seni her zaman yanındayız sonuçta sende buradasın biri paylaşımı menüleri alacak hepsi o yine herkes gördüğüne her zaman yardımcı olacak

kuzum her işi başkası yaparsa ben neden kaptanım la? benim içim rahat etmez başıma ağrılar girer .. bir sorumluluğum var ve yapmıyorum.. bu benlik hiç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…