Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben baştan söyleyim de diyorsun

Kuzu aynı şeyden bahsettim bende yani kaptanlık sıfatını alacak sadece hepimiz buradayız yani o işleri üstlenecek arkadaşımız demek istedim

Evet her zaman güzeliz

Kim gidiyormuş yeminle vururum acımamherkes burada zaten terkeden yok ki gemiyi bir de değişiklikte gidiliyor vallahi sinirlendim

Heeee takıldı Hande ya bir aşagı bir yukarı gidip duruyor haftalardır
Annem se başladı diyete ona örnek olmam lazım sorumluluk yüklendim 0 50’nin gelmesi lazım birakmak için
50 ne beeeee
40 ol sen hatta 26 falan ol benim kızla eşit ol
ayyyyy çıldırıcam 55 diyorlarrrr 50 diyorlarrrrr ınmiyo tartı diyorlarrrrrrr
tartı neye insin yağ varmıda insin
etlerini aldır
ben dün beynimi çıkarıp kilo verdim hepfit demiii
sende çıkar kız kolunu bacağını

Miu su parası çoh gelir. Yemek yemeyiz elektrik de kullanmayız. Mum ışığı romantizmi çünkü. Sen bunu bi düşün

Üşüttün mü?
Üşütmedim de aslında dün çok sinirlendim kastım kendimi. O mideme vurdu sanırım

Kizlar
Takım içinden birinin kaptan.olmasi eminim daha hayırlı olacaktır tanıdığınız kişi bu yüzden herkes kendini bir tartsin olcsun yorumcu bulalım listeleri paylaşalım fikri okey de bu sistem uzun süre yürümez canlar kaptan miu yada miu arasında fark olmayacak belki de sorumlulukları kalkınca miu dumduk sohbete dalıp daha çok burada olacak geçmiş menü kim artidayim kim ekside liste ne durumda o gelmedi bu yazmadı su yok modu olmadan daha çok bizimle sohbet edebilecek....
Durum bütün seabahar gitmeden takım içinde birinin çıkması daha hayırlı olacak linans iş okul ev derken kendi tüketiyor bencillik yapma hakkımız yok bu konuda miunun da bı hayati var unutmayalım ne olur

Şimdi düşünün miu haber verin benim aklımda iki kişi var demiştim Esra yardımcı olur hepfit kaptan olabilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…