Benim pc var , evdeyim vaktim de var ama ne menü yorumlayabilirim ne takım işi ile haşır neşir olabilirim. Takımlar hakkında ki görüşüm belli bilenler biliyor zatenburda sadece sevdiğim insanlar için varım.
Yani ben beceremem
55 mi çıldırtıyorBen de çarşamba perşembe saf pro takılacağım tartı kafamı bozmaya başladı bir dürtülmeye ihtiyacı var 55 gördükçe çıldırıyorum inmiyor namıssız
Benşm de işler az olsaydı kocadan bilgisayarı zapteder yapardım ama bu halde zor
Şu sümüklü halde bile işe gidiyorum yazık bana
He kiz hemde eksilmiş olurum fena mi gel sen beni bugünden yekendini mi yicen çevirme olarak
ımmmm etim de pek tatlıymış
ımmm göbeğimde de azcık yağ varmış pek güzel olmuş
mu dicen
Heeee takıldı Hande ya bir aşagı bir yukarı gidip duruyor haftalardır55 mi çıldırtıyor
kendini mi yicen çevirme olarak
ımmmm etim de pek tatlıymış
ımmm göbeğimde de azcık yağ varmış pek güzel olmuş
mu dicen
ne kadan da güzeliz yaaaa
Eki Görüntüle 2126671
kuzum her işi başkası yaparsa ben neden kaptanım la? benim içim rahat etmez başıma ağrılar girer .. bir sorumluluğum var ve yapmıyorum.. bu benlik hiç değil
Yani zaten benden kimse beklemezben baştan söyleyim de diyorsun
kısık ateşte yavaş yavaş pişireyim seniHe kiz hemde eksilmiş olurum fena mi gel sen beni bugünden ye
ay şimdi anladım kafa gidik benim nilişkomKuzu aynı şeyden bahsettim bende yani kaptanlık sıfatını alacak sadece hepimiz buradayız yani o işleri üstlenecek arkadaşımız demek istedim
Evet her zaman güzeliz
Eki Görüntüle 2126674
Yani zaten benden kimse beklemezhem adamın biri görürse yüreğine inebilir
Kim gidiyormuş yeminle vururum acımamokuduğum kadarıyla zaten kaptan değişikliğinde "ben de gelmem" mantığı var gibi..
dışarıdan kaptan gelirse herkes gidecek gibi
gelmezse kaptan olmazsa takım bitecek
e yani iki kapı da aynı yere açılıyor.. ne denir ki
50 ne beeeeeHeeee takıldı Hande ya bir aşagı bir yukarı gidip duruyor haftalardır
Annem se başladı diyete ona örnek olmam lazım sorumluluk yüklendim 0 50’nin gelmesi lazım birakmak için
Miu su parası çoh gelir. Yemek yemeyiz elektrik de kullanmayız. Mum ışığı romantizmi çünkü. Sen bunu bi düşünohhh nasıl da güzel geldi ohhh mis
burdayım kuzucum ben.. sadece kaptanlık devri yapmam lazım o kadar..
ahahahaha sonucunu çok beğendim.. nedenler çok mantıklıçalışmayıp tüm gün evde yata yata geçinir gideriz igdedali
yeni geldiyse kesin ondandır nevoşum
geçen haftaki yediğin içindi zaten dimi?
az sevişiyorduk sidoşum yasak mı yaaaa bernayı özlemişim ne var ki
dünkü menülere de bakamadım kuzum.. yok yok zaman kalmıyorbak aklım menülerde şuanda
Üşütmedim de aslında dün çok sinirlendim kastım kendimi. O mideme vurdu sanırımÜşüttün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?