Maşallah canım seninkinide okudum bende kaç senedir kk okuyordum nasip bu güneymisBen nasıl 28 kilo verdim 5 ayda Ausum o hikayesini okuyarak balım kk yede Ausum hikayesini okuduktan sonra üye oldum bu TK aus için geldim onun yeri hayatımda hep var olacak uzaktan duacisi olacağım @Ausencia biliyorum gelmezsin gel diyeyem ama sevmeme engel olamaz yokluğun
Bamya ödem yaparmı ki müthiş bağırsak çalıştırır ya afyonlular yemeğin üzerine yerler sindirmek icinGüzel menü balım ama bamya sende ödem yapmıyor demi
Tutuyo işte midemi kuzum. Doymuyorum malesef. Kahvaltılık için alışveriş yapmam lazım ama kendimi eve zor atıyorum. Yemek gönderiyolar bize ama uymuyo yemekler bana. Genelde makarna dolma pilav kızartmalı şeyler çıkıyo yemekte.Mali doyuyor musun?
Benim mi gozum ac ben doymam sanki bu kadarla.
Bide oglen isyerinde yemek cikmiyor mu?
Bazı bunyelerde yapıyormuş balım o yüzden sordum ben kendisini yemem o yüzden bilgim yok bu nedenle sordumBamya ödem yaparmı ki müthiş bağırsak çalıştırır ya afyonlular yemeğin üzerine yerler sindirmek icin
Hero nedir looÇok güzel.menu mali tartı nasıl iyi demi bu hafta herosunjn sen unutmadım demi kuzum
Hero takımı sırtlayan demek o hafta sporuyla menüsü göz dolduran demek takımda en çok kiloyu vermesi gerekmektedir kişi demek herosun sen heroooHero nedir loo
Tartıya dün bakmıştım galiba 400 gr eksiydim. İnşallah cumaya iyi olur kzum. Yarın akşam kabakla yoğurt yapıcam inşallah.
Biliyom kız takılıyom öyleHero takımı sırtlayan demek o hafta sporuyla menüsü göz dolduran demek takımda en çok kiloyu vermesi gerekmektedir kişi demek herosun sen herooo
Canım yurtdışında mi kaliyorsunHero takımı sırtlayan demek o hafta sporuyla menüsü göz dolduran demek takımda en çok kiloyu vermesi gerekmektedir kişi demek herosun sen herooo
Evet evet o zayıf olab sensin
Müfettiş kim bil bakalım
Kilosunu koruyamayangillerden @löpfit de müfettiş
Kim kanser tedavisi gördü ??Ben başlayınca regl olana tutuyorum canım bir yılı kanser tedavisine gitti 2 yıl oğlumda tutumadim 1 yılda kızda tutamadım regl 10 yiyorum ramazanda bayagi tuttum ama bu kaldı bı başlasam diyorum regl ye kadar tutarım aslinda
Ben demedim, kapını kitle keyfine bak didimEvlenmek demişken dün ev arkadaşımdan yakınıp accık dertleşelim diye geldim. Allahını seven evlen dedi ya la...
Bir kişi de mi özgürlükçü çıkmaz. Evlensem ne o da aynı hesap. Ne kadan entel de olsa işin ucu akşama ne yemek var? sorusunda bitmiyor mu
Her konuyu evliliğe bağlama yeteneğinizi bir kez daha görmüş olduk. Tebrikleeeeer
Valla ben sadece iki catalcik yedim . Siz gelseniz yüz bulup çok yerdimResmen bizi bulgur pilavı yemeye çağırıyor hemde patatesli
Yok balım istanbulCanım yurtdışında mi kaliyorsun
Waytim 12 saate dikkat et, oruç olmaz .Menü çok güzel balım yaaa bende oruç tutmak istiyorum yaaa ama daha 10 gün antibiyotik kullanacağım acaba ayarlama yapamam mi ki antibiyotiğe akşam ezanda ixsem bı de safurda olmaz mı ki
Ben balım ne olduKim kanser tedavisi gördü ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?