Neresinde bende İstanbul dayimYok balım istanbul
Kız bir günde bile değişebiliyorSenin ödemler gibisini görmedim kuzu, bu ne yaw bir haftada 2 kl ödem
Anoowww
Anadolu yakası canimNeresinde bende İstanbul dayim
Hmm ben avrupaAnadolu yakası canim
Aa geçmiş olsun white bilmiyordumBen balım ne oldu
Canım son bı kez daha soru sorabilirmiyim, maydanozlu karışımı sabah aç karnına olacaktı dimi birde yarın sabah yapsam cumaya faydası olurmu, ayy ne çok soru sordum yaMenüler nerede neden 3 5 kişi menü veriyor sadece
Sen yapma bence...Canım son bı kez daha soru sorabilirmiyim, maydanozlu karışımı sabah aç karnına olacaktı dimi birde yarın sabah yapsam cumaya faydası olurmu, ayy ne çok soru sordum ya
Zararlı mı olur canimSen yapma bence...
Emzirenler yapmasın yazıyordu nette.. bende yapıcaktım da vazgeçtim ondan..Zararlı mı olur canim
Aa kahvaltıda yok.. iyi olur inşMenümü bırakayım bugün oturmadım hiç desem yeridir allahtan yanima meyve almışım
10:00
1 yeşil elma
1 ceviz
13:30
1 incir
1 gün kurusu
2 ceviz
17:00(arkadaşa bebek oturmasına gittim, diyette olduğumu biliyordu ve cıslar yerine dolaptan brokoli çıkarıp haşladım beraber yedik iyi de oldu)
1 tabak haşlanmış brokoli
80 g ton balığı
18:30
15 tane falan yer fıstığı
Spor: 90 dakika tempolu= 225 p
90 dakika normal yürüyüş=90 p (aslında süre daha uzun ama tam emin değilim az yazıyorum)
Toplam= 315 pnehirnil111
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
Hmm arkadaş emzirirken yapmista demek farklı söylentiler var,eşime söyledim böyle bir kür içeceğim diye oda izin vermediEmzirenler yapmasın yazıyordu nette.. bende yapıcaktım da vazgeçtim ondan..
Çok saçma oldu hippom, dışardaydım bugün. Aslında insanların içinde elma yerken utandım biraz, bi daha taze meyve değil Hepsini kuru meyve alicam sessiz sessiz atarım ağzımaAa kahvaltıda yok.. iyi olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?