Heee önce dovuyonSeverim ki ben seni
Kasapin postu sevdigi misal çıldırasıya
Hoşuma gidiyor napimmmHeee önce dovuyon
Hemen yazioreeMenüler nerede neden 3 5 kişi menü veriyor sadece
Tmm ben öğle menü hakkımdaki 1 rkmk yerine yarm ekmk 2 sarma dye dusnmstm yablıs yapmısım.yarın hatamı telafi eden bi menüyle burda olcam inşBu menüyü hiç beğenmedim öğle hem.corba hem ekmek hem.dolma var full karbon çorba varsa ekmek ne dolma varsa neden yoğurt salata ile dengelenmesi bugün çarşamba değil.i çarşambayı karbon alımını sıfıra yakın olmuyor muuuu
İkinizin hikayesinide okumak isterim.buraya atabilirmisin pekiBen nasıl 28 kilo verdim 5 ayda Ausum o hikayesini okuyarak balım kk yede Ausum hikayesini okuduktan sonra üye oldum bu TK aus için geldim onun yeri hayatımda hep var olacak uzaktan duacisi olacağım @Ausencia biliyorum gelmezsin gel diyeyem ama sevmeme engel olamaz yokluğun
Resimden öyle korktumki kendimi yokladim bende gidiyomuydum diye.valla gitmiyom ben kıyma banaKim gidiyormuş yeminle vururum acımamherkes burada zaten terkeden yok ki gemiyi bir de değişiklikte gidiliyor vallahi sinirlendim
Eki Görüntüle 2126675
Aynen ikimizde birbirimizden deliyiz
Bu da ben delükoymazsam olmaz
Benim bacaklardan azcık et çıkabilirHero çevirmebende yiyebilir miyim peki
Tabi canım ne öyle kanlı kanlıbeni de cevirin pek etim yok ama kemik sirirabilirisniz
Yeni kaptan beni takımdan atıyor
Nevroş bızımla deyılsın
Oyyy Bonus'um ne güzel kaptan olur...Kaptanmı lazım? Biz daha ölmedik diyesi geliyor insanın da az sonra geçiyor :)))
1. Kaptan fit olmak zorundamı?
hadi ben gönüllüyüm diyimde sizde hangi organınızla güleceğinizi düşünün
Ben kaptan olursam bide gidecekler olur onlarada ben güleyim
Ooo but de canımı yeBenim bacaklardan azcık et çıkabilir
Sen boy uzun senden et çıkmaz o kilo ile ama benden çıkarOoo but de canımı ye
Benim de bel bölgesinde var et, yoksa yağ mi desemSen boy uzun senden et çıkmaz o kilo ile ama benden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?