O da var ama yüzümdeki sinüzit çok belli . Burnum akıyordu biraz iki gündür çünküAcaba migren ağrısı veya sinirsel başağrısı mı?
Tamam bekliyorumsöyledim tamam dedi yapıcam sürprizlere açık olsun nevo dedi
ay eflalim bekletme kuzucum.. acı çektiğine değmez ki çok acıyor canın belli ki
hoş geldin nilişkom özledik seni enerjini
beni de ara o zaman
nevoşum incecik olmanın sırıı da bu zaten
ahahahahahaha o şarkı neydi ya öyle
pelüş oyuncak ulen
içsel yolculuk yap bugün o zamanHerkese diyo hepsi reddetmiş ama bizim canımız çekiyor beee.
Bugün dışarı çıkmayayım komşuya bile gitmeyeyim. Zira sadece ananas yiyebiliyorum
gülmedim miu.içsel yolculuk yap bugün o zaman
yol uzun nasılsa
ahahahah hahahaha ahahahah ahaahahah
Eki Görüntüle 2127201
Akşam sadece peynirli salata yemeyi düşünüyorum, inşallah işe yararAllah kabul etsin ,çoğunda oluyor oruç tutarken ödem ,yarına kalmaz herhaldeAkşam yarına kadar dukan yapsan ,iyi gelir mi bilmiyorum da kızlar genelde ödem deyince diyorlar ya
Vay yavrummm. Allah kolaylik versinCanım çok sinir bozucu bütün velilerin ortasında dan diye söylüyor hadsiz. Benim çocuğumla ne kadar bu konular için konuştuģumu bilse utanır diyecem de utanacak tip yok, kalın kafalı sabit fikirli, birde toplantı bitti herkes öğretmene çocuğunun durumunu soruyor bıdı bıdı bu susmuyor, diyorum bakın şimdi zamanı değil başka zaman konuşuruz, vaktim yok oğlumu evden alıcam daha ders başladı diyorum yok susmuyor, bu sefer ben başımı çevirdim başka veliye söylüyor e yeter dedim salterim attı ya. Hayır öğretmenin yanında seviyesiz. Sorunu çözecez bugün diyor hadsiz.
Onun oğlu benimkini yanına sürekli gelip oynayalım diye derste bile rahatsız ediyor, e benimki de zaten oynamaya meyilli, defalarca oğlum uzak dur dedim dedik, öğretmen bile dedi düşün bunu. Çocuk gelip kulağına bağırıyormuş, benimki de sıkıyormus, yapma sakın öğretmene söyle sen kimseye vurma kendini savun sadece demekten dilimde tüy bitti. Ne yapıyım daha çocuk dinlemiyorsa, çocuğunuza söyleyin benim oğlumu rahatsız etmesin yanına gelmesin dedim. E rahatsız ediyor diye vurması mı lazım diyor, ben vursun mu diyorum , siz neyi anlamıyorsunuz diyorum deli etti beni ya.
Sen çocuğuna onun yanına gitme dediğin halde seni dinlemeyip geliyorsa benim cocugumun yanına, benim çocuğum da beni dinlemiyor ne yapayım yani ben daha.
Canım bugün daha gidemem yaeflalim bekletme kuzucum.. acı çektiğine değmez ki çok acıyor canın belli ki
Beni kovuyoruu? İzine mi çıkaracaksın yoksaEki Görüntüle 2127200 git burdan
Başka birşey yok mu?Çorba ,üstüne şekerin düşmüştür,kaldıracak birşeylerAkşam sadece peynirli salata yemeyi düşünüyorum, inşallah işe yarar
resmen ego tatmini için orda knedini göstermeye çalışmış.. çocuklar üzerinden yapılır mı bu yani.. dengesiz yahu.. hayır takma dicem ama susmuyor da diyorsun.. Allahım ya sabır diyeydin eflal ..Canım çok sinir bozucu bütün velilerin ortasında dan diye söylüyor hadsiz. Benim çocuğumla ne kadar bu konular için konuştuģumu bilse utanır diyecem de utanacak tip yok, kalın kafalı sabit fikirli, birde toplantı bitti herkes öğretmene çocuğunun durumunu soruyor bıdı bıdı bu susmuyor, diyorum bakın şimdi zamanı değil başka zaman konuşuruz, vaktim yok oğlumu evden alıcam daha ders başladı diyorum yok susmuyor, bu sefer ben başımı çevirdim başka veliye söylüyor e yeter dedim salterim attı ya. Hayır öğretmenin yanında seviyesiz. Sorunu çözecez bugün diyor hadsiz.
Onun oğlu benimkini yanına sürekli gelip oynayalım diye derste bile rahatsız ediyor, e benimki de zaten oynamaya meyilli, defalarca oğlum uzak dur dedim dedik, öğretmen bile dedi düşün bunu. Çocuk gelip kulağına bağırıyormuş, benimki de sıkıyormus, yapma sakın öğretmene söyle sen kimseye vurma kendini savun sadece demekten dilimde tüy bitti. Ne yapıyım daha çocuk dinlemiyorsa, çocuğunuza söyleyin benim oğlumu rahatsız etmesin yanına gelmesin dedim. E rahatsız ediyor diye vurması mı lazım diyor, ben vursun mu diyorum , siz neyi anlamıyorsunuz diyorum deli etti beni ya.
Sen çocuğuna onun yanına gitme dediğin halde seni dinlemeyip geliyorsa benim cocugumun yanına, benim çocuğum da beni dinlemiyor ne yapayım yani ben daha.
Beni kovuyoruu? İzine mi çıkaracaksın yoksa
Oralarda acil falan yok mu?Acile gitsen bir iğne yaptırsan biraz rahatlatırdı aslında.Canım bugün daha gidemem yaeşim gelmez daha yeni gitti sayılır. Yarına kadar çekicem
Başka birşey yok mu?Çorba ,üstüne şekerin düşmüştür,kaldıracak birşeyler
Tamam tamam sustum
la pusuda gibi neden ses çıkartmıyorsunnnnnnnnnnnBurdayim ben kuzum. Kandiliniz mubarek olsun. Niyetliyim bugun hem de iyi niyetli
Ben de gülmedim miugülmedim miu.
Çorba bende detoks etkisi yapar mı bilmem, tamam akşam yaparım kilo vermezsem suçlu sensinBaşka birşey yok mu?Çorba ,üstüne şekerin düşmüştür,kaldıracak birşeyler
Tamam tamam sustum
Miu dan cevap kovmirem ulaBeni kovuyoruu? İzine mi çıkaracaksın yoksa
direndiğin halin dayaklık mı fitDireniyom da menü verince az dov tamam mi
ne sınavıııııııııııııııı?Ben de çok istiyorum ama lanettt gelsin sınavlara hep buraya girmek istiyorum izin vermiyorlar
Yok yok tetikteyim kahvenin yanına konan çikolata lokumlara bile bızımle değilsınn yapıyorum
Tamam bekliyorum
Miu cidden yemiyorumYeseydim bu kadar üzülmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?