Hiç biri yok canım. Asm ye de gidemedim saati geçti. Yarın giderim artıkEflal buğu yapsan?
Evde nane yağı ya da taze nane vs varsa ya da Vicks buğu yapabilirsin , geçmiş olsun
ayyy ablasın sen kardeşini evlendiriyorsun çalışıcan tabiiiEvet kardeşim çok yorgunum bide niyetliyim gelen giden yıka temizle tüm angarya işler nedense hep bana kalıyorherifle gidecem cano herkez anlar o zmn
oy kuzum ne kötü bir günmüşEve yeni geldim çocuk şubeden o kadar mutsuzum ki anlatamam çocuk anneye verildi umarım akıllanır pis kadın gün boyu agladım allah orda çalışanlar a yardım etsin cok zor biz 1 vaka geldi diye mahvolduk agla agla içim çıktı imsanlar kim bilir günde kac tanesiyle karşılaşıyor
@MiuLego karakoldan cıktık saat 3 ttü yediğim en son şey sabah has yumurta ve peynirdi yanımda zümrem le eşi ve eşim Dr vardı dediler ciğere gidelim valla o kadar actim ki ve moralsiz yedım gitti
Seninde gözün kulağın bizden ayrılmasın gemi hep bizle kal ne zaman duydun hemencik
siz hanika olunKıskanç miuuuu, en hanikaaa burç kova
Cigerimiz dürüm kuzum ciğeri sade hayatta yiyemem
hadi canım
EVETYetmeyiz tabi biz siz gibi şişko muyuz
Kızlar kaçta ağızlar kapanacak
hepfittt tamfitizz başkan miuçıtır büşram benmmmmmm
ne koşturması ne hastanesiSlm kızlar bugün hep disaridaydim bir kosusturmadir gitti.yarinda hastanedeyim bakalim.neyae gecmise bir bakip geliyorum.
Ayyy ne oldu ya geçmişi bitiremedim ben bir türlüEve yeni geldim çocuk şubeden o kadar mutsuzum ki anlatamam çocuk anneye verildi umarım akıllanır pis kadın gün boyu agladım allah orda çalışanlar a yardım etsin cok zor biz 1 vaka geldi diye mahvolduk agla agla içim çıktı imsanlar kim bilir günde kac tanesiyle karşılaşıyor
@MiuLego karakoldan cıktık saat 3 ttü yediğim en son şey sabah has yumurta ve peynirdi yanımda zümrem le eşi ve eşim Dr vardı dediler ciğere gidelim valla o kadar actim ki ve moralsiz yedım gitti
Ne denir ne yapilir bilemiyorum makbule.
Bu konularda o kadar doluyum ki.
Insanlar oyle bi hal almis ki cildirmis gibi.
Komsum var. 3cocougu var 2si ikiz.
Kadinin cocuklara sarilip optugunu gormedim.
Bi sevgi sozcugu yok.
Varsa yoksa gozunuz ciksin Allah belanizi versin deyip duruyor.
Cocuklar 4 ve 3 yasindalar ama konusamiyorlr.
Bu cocuklar ilerde ne olacak.
Annesinden siddet hakaret goren cocuklar.
Sevgiye sefkate ac cocuklar.
Oglumu her parka goturdugumde bu tur seylere sahit oluyorum ve artik dayanamiyorum
Neden boyle bi toplumuz?
Teşekkür ederim:))
hemen okuyorummm...
birazdan yazarım...
Kızlar ev arıyorum bı taraftan bı taraftan uykusuzluk bı taraftan kızımın huysuzlugu çok zevkli bir gun
oy canım benimmmmBu arada hayırlı kandiller canlar
ohhh tadını çıkar fılavırımHııhhıııı yaşasın bugün izin günüm
Zaten vücut hata kofları göndermeye başlamıştı, dinlenme temiz hava iyi gelecek sabahtan beri bahçedeyim
hepfittt tamfitizz başkan miu
Eveeettttay gerçekten miiiiiiiiiiiiiiisenden korkuyorlar zaten anladığım kadarıyla harika olur
Miss gibi beyaz peynirlerimiz varken kaşar niye zaten dimiLunya ksaraa mi izin verdio kesin beyaz peynir demiştir yanlış anlaşılma vardır
Kıskanç miuuuusiz hanika olun
biz harika olmaya devam ederiz
hoşgeldinn canım vur ağızlarına dalga geçenlerin sanki isteyerek alıoruz kilolarıYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ: Neslihan
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: en son 95,7 idi yarın sabah tartılırım..
HEDEF KİLONUZ: oyy oyy bunu ben önce 80 diyeyim ama 70 - 65 arası olmak isterim..
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: olmuştum 8. takımdaydım belki 8 sene önce
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hem Pko Var hem de doğum kilolarım halen duruyor maalesef...
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık için kendimi daha iyi hisetmek için ve buna benzer bir sürü neden.. Ayrıca 2. çocuk düşünüyorum.. Ekim de de kardeşimini düğünü var güzel kıyafetler diktirmek istiyorum.. Tesettürlü olunca abiye bulmak çok daha zor beden oalrak tabi..
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben 13 yıllık evliyim. bir sürü tedaviden sonra 2. tüp bebek ile hamile kalmış olup 3 yaşında 1 kızım var çokk şükürr.. Rabbim isteyen herkese versin..
83 kilo ile hamile kalmıştım.. Hamilelik şekeri de çıkınca aslında hamilelikte çok kilo almadım ama ne olduysa doğumdan sonra oldu.. 105 gördüm geçen sene... sonra kendi kendime yaza kadar 2017 temmuzda 86 gördüm. Ama işe başlayınca yine yavaş yavaş kilo aldım..
çalışıyorum..09,-18.00 iş yerindeyim.. Sürekli saatlerce aktif olamam ama yazabildiğim kadar gelebilirim.. Takip edebilirim..
Ciddi anlamda motiveye ihityacım var.. Artık giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.. Metrobüslerde sürekli hamileyim gibi yer verilmesinden de bıktım...
Ayrıca kilo verince 2. çovuk için tedaviye başlamak istiyorum..
Normalde bilindir bir markanın 44-46 bedenine giriyorum ama başka hiç bir yerde kendime 50 beden aşağısında bir şey olmuyor.. Çok canım sıkılıyor..
Kendimi bildim bileli 39 giyen ben doğum ile birlikte 40 olan ayakalarımdan da sıkıldım.. Tam bir bidon/şişko gibi geziyorum..
Etrafımdaki herkes dalga geçiyor.. Benim bile kendime güvenim kalmadı.. Balon bile şişremezsin sen diyor kocam sağolsun.. Şakasına diyor biliyorum beni üzmek değil de gaz vermek için söylüyor ama ben üzülüyorum..
Bir ara da Monti yapmıştım 19 kilo verip 70 lilere düşmüştüm..aeben abla sağolsun.. Aslında ona benzer beslenmek istiorum.. Çünkü PKO için tek çözüm yolu o ama biraz ağır alışmak zor...
Şüpheci miyim acaba
HosgeldinizYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ: Neslihan
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: en son 95,7 idi yarın sabah tartılırım..
HEDEF KİLONUZ: oyy oyy bunu ben önce 80 diyeyim ama 70 - 65 arası olmak isterim..
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: olmuştum 8. takımdaydım belki 8 sene önce
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hem Pko Var hem de doğum kilolarım halen duruyor maalesef...
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık için kendimi daha iyi hisetmek için ve buna benzer bir sürü neden.. Ayrıca 2. çocuk düşünüyorum.. Ekim de de kardeşimini düğünü var güzel kıyafetler diktirmek istiyorum.. Tesettürlü olunca abiye bulmak çok daha zor beden oalrak tabi..
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben 13 yıllık evliyim. bir sürü tedaviden sonra 2. tüp bebek ile hamile kalmış olup 3 yaşında 1 kızım var çokk şükürr.. Rabbim isteyen herkese versin..
83 kilo ile hamile kalmıştım.. Hamilelik şekeri de çıkınca aslında hamilelikte çok kilo almadım ama ne olduysa doğumdan sonra oldu.. 105 gördüm geçen sene... sonra kendi kendime yaza kadar 2017 temmuzda 86 gördüm. Ama işe başlayınca yine yavaş yavaş kilo aldım..
çalışıyorum..09,-18.00 iş yerindeyim.. Sürekli saatlerce aktif olamam ama yazabildiğim kadar gelebilirim.. Takip edebilirim..
Ciddi anlamda motiveye ihityacım var.. Artık giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.. Metrobüslerde sürekli hamileyim gibi yer verilmesinden de bıktım...
Ayrıca kilo verince 2. çovuk için tedaviye başlamak istiyorum..
Normalde bilindir bir markanın 44-46 bedenine giriyorum ama başka hiç bir yerde kendime 50 beden aşağısında bir şey olmuyor.. Çok canım sıkılıyor..
Kendimi bildim bileli 39 giyen ben doğum ile birlikte 40 olan ayakalarımdan da sıkıldım.. Tam bir bidon/şişko gibi geziyorum..
Etrafımdaki herkes dalga geçiyor.. Benim bile kendime güvenim kalmadı.. Balon bile şişremezsin sen diyor kocam sağolsun.. Şakasına diyor biliyorum beni üzmek değil de gaz vermek için söylüyor ama ben üzülüyorum..
Bir ara da Monti yapmıştım 19 kilo verip 70 lilere düşmüştüm..aeben abla sağolsun.. Aslında ona benzer beslenmek istiorum.. Çünkü PKO için tek çözüm yolu o ama biraz ağır alışmak zor...
gel canım sen de gel miu kalabalıktan kafayı yesin gelmerhaba zayıflama grupları ararken kadınlar kulubu sitesini buldum ve cuma yarısma takımlarından 7takımın performansını cok beğendim sırf bunun için siteye uye oldum sanırım cuma yarışmasına katılmak için farklı bir yerde yazıyoruz ama ben bu takımda olmak istiyorum katılabilir miyim merakla cevabınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?