ne güzel nick seçmişim, beni anıp duruyorsunuz
dün sporumu gördün mü efsaneydim dee sporda düngel canım sen de gel miu kalabalıktan kafayı yesin gel
şaka bir yana :) gel tabi ki.. hoşgeldn..
1. sayfadaki formu doldurup hem takımda paylaşıp hem de bana özel mesaj atarak başlayabilirsin.. kurallarımız yine 1. sayfada yer alıyor.. ama lütfen aktif olacaksan gel.. biz aktif bir grubuz.. günde 2 mesaj yazıp gideceksen adapte olamayız ve faydamız olmaz bibirimize..
hoş geldin diyeyim ben
50 kilo olunca bana da yakışacakdün sporumu gördün mü efsaneydim dee sporda dün
cnmm bnm inş50 kilo olunca bana da yakışacak
bozuşmak istemiyorum fitimSen beni bi unutsana ya
kandil günü tövbe yarabbim yaCanim o kadar iğrenç ki baba cezaevinde kadının üç çocuğu var 4 5 ve 8 yasında ve sevgilisini her gün eve alıyor tek göz bir odada hepsi birlikte yatıyor allahım agla agla mahvoldum bugün
ben de hiç anlayamadım vaytım.. boşver anlamaya çalışmayalım bizSözde muhasebeciyim hemde işinin ehli üstüne işletme mezunuyum ama 1300 TL maaş alıp 1500 TL kira ödeyip en az faturalara 500 TL.odeyip mutfağa en az 1000 TL harcayıp üstüne iki çocuk okutanlarin hala bu işi nasıl beceediginj çözemedim işletmeci gözüyle bakıyorum zararda muhasebeci gözüyle bakıyorum iflas vermesi gerekiyor
Anca beraber kanca beraber kaptanah bı anlasam bu islerden
Küçücük pantollara sığdım diyom bunlar bana olmaz dedim ama şıkkk oluverdi aaa
nasıl gü<zel bir his nasıl mutlu hissediyor insan değil miiiiiiiiiKüçücük pantollara sığdım diyom bunlar bana olmaz dedim ama şıkkk oluverdi aaa@MiuLego
ne güzel nick seçmişim, beni anıp duruyorsunuz
Eveeetttt
Korku demeyelimde saygı duyuyorlar diyelim
Kaşar yağ demek
Kaşar kilo demek
Kaşar selülit demek
Kaşar buruş buruş vücut demek
Kaşar yememek gerek.
Kaşar yemeyin
Miss gibi beyaz peynirlerimiz varken kaşar niye zaten dimi
Kıskanç miuuuu
evet kuzzzuumm senin sayende canımmm bnmmnasıl gü<zel bir his nasıl mutlu hissediyor insan değil miiiiiiiii
o bedeni sen inşa ettin kuzucum tadını çıkar
Eki Görüntüle 2127296 sensin kıskanç
Bu arda hosgeldiniz yazayim diyorumhep biseylet cikiyor.Bendeeeeesuspushanimcim
hoş geldin :)Yeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ: Neslihan
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: en son 95,7 idi yarın sabah tartılırım..
HEDEF KİLONUZ: oyy oyy bunu ben önce 80 diyeyim ama 70 - 65 arası olmak isterim..
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: olmuştum 8. takımdaydım belki 8 sene önce
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hem Pko Var hem de doğum kilolarım halen duruyor maalesef...
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık için kendimi daha iyi hisetmek için ve buna benzer bir sürü neden.. Ayrıca 2. çocuk düşünüyorum.. Ekim de de kardeşimini düğünü var güzel kıyafetler diktirmek istiyorum.. Tesettürlü olunca abiye bulmak çok daha zor beden oalrak tabi..
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben 13 yıllık evliyim. bir sürü tedaviden sonra 2. tüp bebek ile hamile kalmış olup 3 yaşında 1 kızım var çokk şükürr.. Rabbim isteyen herkese versin..
83 kilo ile hamile kalmıştım.. Hamilelik şekeri de çıkınca aslında hamilelikte çok kilo almadım ama ne olduysa doğumdan sonra oldu.. 105 gördüm geçen sene... sonra kendi kendime yaza kadar 2017 temmuzda 86 gördüm. Ama işe başlayınca yine yavaş yavaş kilo aldım..
çalışıyorum..09,-18.00 iş yerindeyim.. Sürekli saatlerce aktif olamam ama yazabildiğim kadar gelebilirim.. Takip edebilirim..
Ciddi anlamda motiveye ihityacım var.. Artık giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.. Metrobüslerde sürekli hamileyim gibi yer verilmesinden de bıktım...
Ayrıca kilo verince 2. çovuk için tedaviye başlamak istiyorum..
Normalde bilindir bir markanın 44-46 bedenine giriyorum ama başka hiç bir yerde kendime 50 beden aşağısında bir şey olmuyor.. Çok canım sıkılıyor..
Kendimi bildim bileli 39 giyen ben doğum ile birlikte 40 olan ayakalarımdan da sıkıldım.. Tam bir bidon/şişko gibi geziyorum..
Etrafımdaki herkes dalga geçiyor.. Benim bile kendime güvenim kalmadı.. Balon bile şişremezsin sen diyor kocam sağolsun.. Şakasına diyor biliyorum beni üzmek değil de gaz vermek için söylüyor ama ben üzülüyorum..
Bir ara da Monti yapmıştım 19 kilo verip 70 lilere düşmüştüm.. @aeben abla sağolsun.. Aslında ona benzer beslenmek istiorum.. Çünkü PKO için tek çözüm yolu o ama biraz ağır alışmak zor...
bilmiyrum Google öyle dedi ben demedimŞüpheci miyim acabaneden yazdın ki şimdi bunu şüphe duydum Ahahhaha
göz ucuyla gördüm yazamadım amadün sporumu gördün mü efsaneydim dee sporda dün
Fark yapmaz kuzucum değneği al dersen alırım elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?