tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmFark yapmaz kuzucum değneği al dersen alırım elime
hoş geldin :)
8. takımda iken listeye girmiş miydin? girdiysen mezun mu oldun ? izne mi ayrıldın? ya da direk yarışmadan mı ayrıldın? ya da hiç listeye girmedin mi?
o tüm kötü hislerden kurtulacağız inşallah canım.. bir zaman sonra da nasıl zayıfladın ne yaptın nasıl becerdin bunca kilo vermeyi diyecekler.. sadece iradeli ve istikrarlı olmak lazım..
başaracaksın inşallah
Google amca diyorsa vardır bir bildiğibilmiyrum Google öyle dedi ben demedim
hmm izne ayrıldın o zaman sen.. ben bir kontrol ederim..Çok güzel bir soru valla mezun olmadım o kesin..:)) İlk mezuniyeti burada yaşarım inşallah..:)) Ama ara verdim onu hatırlıyorum.... Çok zaman olduğu için hatırlayamadım..
İnşasllahh ben de bunu istiyorum.. BU arada yarın listelerde olmam sanırım sabah tartılırım yarın ki kilomu yazarım.. Haftaya o na göre belli olur oranı di mi?
Başkasına dayanamayızEki Görüntüle 2127299
cuma duama başlayayım hem de kandil
Allah'ım nolur yarın tüm Çıtırlarım booooooooooooooooolca eksilerle gelsin
herkeslerin zayıflama haberleri ile dolsun sayfalar
çok amin
kızlar beni üzmezler ki zaten
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
güzel mutlu huzurlu bir cuma geçiririz inşallahhhhhhhhhhhh
Hoşgeldin canım hedefine ulaşırsın çabucak inşallahÇok güzel bir soru valla mezun olmadım o kesin..:)) İlk mezuniyeti burada yaşarım inşallah..:)) Ama ara verdim onu hatırlıyorum.... Çok zaman olduğu için hatırlayamadım..
İnşasllahh ben de bunu istiyorum.. BU arada yarın listelerde olmam sanırım sabah tartılırım yarın ki kilomu yazarım.. Haftaya o na göre belli olur oranı di mi?
İns kaptan yakandil günü tövbe yarabbim ya
ben de hiç anlayamadım vaytım.. boşver anlamaya çalışmayalım biz
zamanla anlarsın pembiklim
Aynen öyleyim valla
hmm izne ayrıldın o zaman sen.. ben bir kontrol ederim..
yarın sabahki kilonu bildireceksin canım.. deneme süremiz en az 2 hafta bizim.. ama ben genelde 4 hafta civarı tutuyorum liste için.. sonrasında listeye alayım mı yoksa liste dışı mı devam edilsin karar veriyorum..
bu arada monti diyetini yazacaktım unutmuşum.. ben bilmiyorum o diyeti hiç.. ama sana sağlığına iyi geliyorsa seninle birlikte öğreniriz biz de ..
Nar Çıbığıyla döverim ben daha fentezik olurtamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haftaya cuma günü menüler sende.. çivilimi veririm ki sana ben ödünç
Oley kaptan bana torpil yaptımakbuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadi canıminanmam
EVET
Kuzum yarın tartı günümüz olduğu için bugüne özel mümkün olduğunca erken.. 17-18 en geç 18:30 hadi o da tanıdıksın diye
ne güzel sarıp sarmalamışsın beniiiiiiiiiiiiiiii begüşüm de ne güzel savunmaya geçmiş oyyyyyyyyyyyyyyy
tamam canım.. ben de şişkoyum gel sarılalımtamamdır sabah yazarım kilomu..
Montignac Diyeti diye geçiyor ama biraz detaylı yaparsam yaptıkça yazarım..Menülerde de anlaşılır..
Tmm dır o zmn ilk 4 hafta denemede umarım herşey yolunda gider listeye de girerim..:)) Çok teşekkürler..
Gördüğüm kadarıyla da aranızda en şişko benim:)))
bak ya hahahaha akandil günü bile boş durmuyorduuuuuuuuuuu aklı fikri çılgın atıyorduuuuuuuuuuuuNar Çıbığıyla döverim ben daha fentezik olur
Ay canım çekti
Oley kaptan bana torpil yaptı
sağolasın hayırlı kandiller iyi akşamlarben çıkıyorum şimdi size iyi akşamlar Hayırlı Kandiller.. Herşey gönlünüzce olsun inşallah..
Kuzummmm iyiyimhande canım göremedim seni iyi misin her şey yolunda mı?Storm-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?