Hihihihi sevinsen, en çok senin canını okur hele bu eksi gelme
Sen hep tek ve özelsen demekKooocaaa sayfada tek terazi benmiyim
KaptaaaaanŞşşşşşş
Korkutma yavru ceylanı
Nasıl sevmiyormusum ben mi?ne koşturması ne hastanesi
sen iyi misin?
bizi sevmesen ihmal etsen de olur tabi yaaaaaaaaaaaaa
Farklı bi renk oluyor iste
Hadi gözün aydın. Ne stajı yapıyorsun kaç gün olacak haftada, yavrun durmuş mu bakıcı da ? Soruları döşeyim :))İlk staj gününü atlattım şükürler olsun
Haftada 1 cnm.. aöf çocuk gelişimi.. anaokuluna gittim.. oğlum durmuş bakıcıda ama hiç bişi yememiş.. mahsun mahsun durmuş hep.. geldim ilk küser gibiydi şimdi de peşimi bırakmıyoHadi gözün aydın. Ne stajı yapıyorsun kaç gün olacak haftada, yavrun durmuş mu bakıcı da ? Soruları döşeyim :))
Neler oluyor yaw alti ustu 15 gun giremeyecem neler karistiriyonuzKafa zehir benim zu ha ha
Ne alaka ya miu gidiyorum demiyor kaptanlık formalitesini devredecek sadece
Yakarız alimallahSen sus gözlerin konuşsunfena bakarız
Aa çok güzel bölüm. Oğlun kaç aylıktı? Bakıcı tanıdık mı? Akraban yok mu yakında?Haftada 1 cnm.. aöf çocuk gelişimi.. anaokuluna gittim.. oğlum durmuş bakıcıda ama hiç bişi yememiş.. mahsun mahsun durmuş hep.. geldim ilk küser gibiydi şimdi de peşimi bırakmıyo
Miu neler oluyor kim gidiyir neler ceviriyonuz bakim siz ben yokkenAaaaaaa neler okudum
Aşk olsun ya
Ben de sorayim :) ama sadece son soruyuHadi gözün aydın. Ne stajı yapıyorsun kaç gün olacak haftada, yavrun durmuş mu bakıcı da ? Soruları döşeyim :))
A ha ha cevap vermiş ordan okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?