Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

LİSTEYİ ETİKETLEMEK Mİ LAZIM

Kahvaltı az hani yeşillik domates salatalık buna dikkat et balım menüde yoğurt yok öğle pırasa yoğurt olmalıydı öğle ki ekmek gereksiz ve fazladan karbon alımı arada ki sütun yanına hurma yada kayısı ekle akşam 4 den sonra meyve tuketme ki ödem yapmasın menülerinin saatini yaz ki beslenme aralığını göre bilelim balım sporun şahane balim

@MiuLego

Hoşgeldin damla aramiza

TEŞEKKÜRLER DİYETİSYEN EKMEKLERİ AZALTMA DEDİ BİR ARA AZALTTIM KIZDI SABAH PEK İŞTAHIM OLMUYOR ZORLA YİYORUM RESMEN AMA ALIŞMAM LAZIM ARTIK BAKALIM SÜTÜN YANINDA KAYISI YADA HURMA İYİ OLUR ASLINDA TESEKKURLER SAATLAERİ YAZIYORDUM SADECE SABAHI YAZMIŞIM UNUTMUŞUM DİKKAT EDİCEM ARTIK

damlabahar10 hoşgeldin canim boylarimiz ayni bende 84le basladm diyete
Ama hedefn cok az gibi geldi bana
Evlenirken ben 60 kgydm.ve herkes coknzayifsn kilo.al diyolardi
Benm hedefm 65 kg
Bu arada yaslarimzda yakin bende 21 olcam
HOŞ BULDUM BAYAĞI BENZER YANLARIMIZ VARMIŞ SEVİNDİM EVET HEDEF KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM AMA LİSE SONDAKI KİLOM 51 HEP O KİLOYA İNMEK İSTEDİM

HOŞ BULDUM BAYAĞI BENZER YANLARIMIZ VARMIŞ SEVİNDİM EVET HEDEF KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM AMA LİSE SONDAKI KİLOM 51 HEP O KİLOYA İNMEK İSTEDİM
Hedefi 58 olarak değiştir sonra değiştiremezsin.. kaptana özel mesj at bilgilerimi..

Güzel menü sadece yoğurt ıspanak hayır demir emilimi için canım salata ıspanak daha güzel olurdu

Canım.hedefi sonra revize etme yani küçültme şansın var ama büyütme şansın yoksun başlangıç olarak 60 yaz sonra beğenmezsen o halini çekersin asagiya

Şahane menü Berna tabi perşembe için yoksa az inşallah yarın hedef kilonu görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…