- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Gözün aydın canımİlk staj gününü atlattım şükürler olsun
DOKTORDA 55-60 ARASI İYİ DEDİ AMA BEN LİSE SONDAKİ KİLOMA DÖNMEK İSTİYORUM BAKALIM BELKİ KARAR DEĞİŞTİRİRİMHoşgeldin damla aramıza hedefin boyuna göre az balım bunu diyecek en son kısiyim ama az canım 55 60 iyidir bu boya
LİSTEYİ ETİKETLEMEK Mİ LAZIM22 MART LİSTEM
SABAH 8.20 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA ,1 DOMATES,1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ,2 DİLİM EKMEK, 5 ZEYTİN
ARA 1 BARDAK SÜT
ÖĞLE SALATA , 6 YEMEK KAŞIĞI PIRASA YEMEĞİ, 1 DİLİM EKMEK
ARA 1 PORTAKAL
AKŞAM 3 KÖFTE, SALATA ,KABAK ÇORBASI 1 KEPÇE
SU 3 LİTRE
SPOR
90 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
45 DAKİKA PİLATES
250 MEKİK
120 KOL ÇALIŞMASI
120 BACAK ÇALIŞMASI
150 YAN KARIN ÇALIŞMASI
85 SANİYE PLANK
Kahvaltı az hani yeşillik domates salatalık buna dikkat et balım menüde yoğurt yok öğle pırasa yoğurt olmalıydı öğle ki ekmek gereksiz ve fazladan karbon alımı arada ki sütun yanına hurma yada kayısı ekle akşam 4 den sonra meyve tuketme ki ödem yapmasın menülerinin saatini yaz ki beslenme aralığını göre bilelim balım sporun şahane balim22 MART LİSTEM
SABAH 8.20 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA ,1 DOMATES,1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ,2 DİLİM EKMEK, 5 ZEYTİN
ARA 1 BARDAK SÜT
ARA 1 PORTAKAL
SU 3 LİTRE
SPOR
90 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
45 DAKİKA PİLATES
250 MEKİK
120 KOL ÇALIŞMASI
120 BACAK ÇALIŞMASI
150 YAN KARIN ÇALIŞMASI
85 SANİYE PLANK
@MiuLego22 MART LİSTEM
ARA 1 BARDAK SÜT
ARA 1 PORTAKAL
SU 3 LİTRE
SPOR
90 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
45 DAKİKA PİLATES
250 MEKİK
120 KOL ÇALIŞMASI
120 BACAK ÇALIŞMASI
150 YAN KARIN ÇALIŞMASI
85 SANİYE PLANK
Hoşgeldin damla aramiza22 MART LİSTEM
ARA 1 BARDAK SÜT
ARA 1 PORTAKAL
SU 3 LİTRE
SPOR
90 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
45 DAKİKA PİLATES
250 MEKİK
120 KOL ÇALIŞMASI
120 BACAK ÇALIŞMASI
150 YAN KARIN ÇALIŞMASI
85 SANİYE PLANK
TEŞEKKÜRLER DİYETİSYEN EKMEKLERİ AZALTMA DEDİ BİR ARA AZALTTIM KIZDI SABAH PEK İŞTAHIM OLMUYOR ZORLA YİYORUM RESMEN AMA ALIŞMAM LAZIM ARTIK BAKALIM SÜTÜN YANINDA KAYISI YADA HURMA İYİ OLUR ASLINDA TESEKKURLER SAATLAERİ YAZIYORDUM SADECE SABAHI YAZMIŞIM UNUTMUŞUM DİKKAT EDİCEM ARTIKKahvaltı az hani yeşillik domates salatalık buna dikkat et balım menüde yoğurt yok öğle pırasa yoğurt olmalıydı öğle ki ekmek gereksiz ve fazladan karbon alımı arada ki sütun yanına hurma yada kayısı ekle akşam 4 den sonra meyve tuketme ki ödem yapmasın menülerinin saatini yaz ki beslenme aralığını göre bilelim balım sporun şahane balim
HOŞ BULDUM TEŞEKKÜRLER :)Hoşgeldin damla aramiza
@Lunya kuzm sen yorumlicakmissin sonradn gordm menum yukardaMenu
Sahur
7 hurma
3 kasik yoğurt
Iftar
4 kasik.ispanak
Biraz salata
Hc iştahım yok cok hastayım bu gun evrak.islwrimz vs vardi 11 den 3 e kadar da disardaydk cok halsiz ölü ve bitkinim
Spor 1.5 saat normal yürüyüş 90
@MiuLegoWhiteblacklife @Storm-
Yaa berna hala artıyımhippotalamus kuzum butun gun yoruldun detoks corbasiyla doycan mi sen
HOŞ BULDUM BAYAĞI BENZER YANLARIMIZ VARMIŞ SEVİNDİM EVET HEDEF KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM AMA LİSE SONDAKI KİLOM 51 HEP O KİLOYA İNMEK İSTEDİMdamlabahar10 hoşgeldin canim boylarimiz ayni bende 84le basladm diyete
Ama hedefn cok az gibi geldi bana
Evlenirken ben 60 kgydm.ve herkes coknzayifsn kilo.al diyolardi
Benm hedefm 65 kg
Bu arada yaslarimzda yakin bende 21 olcam
HOŞ BULDUM :)damlabahar10 hosgeldin canım
Hedefi 58 olarak değiştir sonra değiştiremezsin.. kaptana özel mesj at bilgilerimi..HOŞ BULDUM BAYAĞI BENZER YANLARIMIZ VARMIŞ SEVİNDİM EVET HEDEF KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM AMA LİSE SONDAKI KİLOM 51 HEP O KİLOYA İNMEK İSTEDİM
Güzel menü sadece yoğurt ıspanak hayır demir emilimi için canım salata ıspanak daha güzel olurduMenü
Sabah7:30 = 1 haşlanmış yumurta,2 dilim tt ekmegi,Domates,salatalik biber,maydanoz,4 tane zeytin
Ögle: 1tane süt ictim(disardaydim)(12:00)
Aksam: 17:00 4 yk ispanak,yogurt salata
Su: 2 litre
Spor: bölgesel 30 dk 30x30=90
@MiuLegonehirnil111 @Lunya hepfit
Büyük harfle yazmak yasak cnmHOŞ BULDUM :)
Canım.hedefi sonra revize etme yani küçültme şansın var ama büyütme şansın yoksun başlangıç olarak 60 yaz sonra beğenmezsen o halini çekersin asagiyaHOŞ BULDUM BAYAĞI BENZER YANLARIMIZ VARMIŞ SEVİNDİM EVET HEDEF KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM AMA LİSE SONDAKI KİLOM 51 HEP O KİLOYA İNMEK İSTEDİM
Şahane menü Berna tabi perşembe için yoksa az inşallah yarın hedef kilonu görürsünBen de menu vereyim.perşembe oldugu icin oglenve aksami birlestirdim.kv orucluydu evde yemek gec yenecekti.
Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
2 ceviz
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 13.00
1 kucuk elma
1 mandalina
1 kutu süt
Oglen-aksam 15.15
Ton balikli salata
Uzerine yesil cay
Ara 19.00
Az sütlü nescafe
Su 2 lt
Spor yapinca eklerim
@MiuLegoWhiteblacklife hippotalamus
@Lunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?