Bencede daha cok yolumuz var daha ben listeye gircem 2 ay sonraYoooksen varsın işte
Kizzz hayırlı olsun tatlimHaftada 1 cnm.. aöf çocuk gelişimi.. anaokuluna gittim.. oğlum durmuş bakıcıda ama hiç bişi yememiş.. mahsun mahsun durmuş hep.. geldim ilk küser gibiydi şimdi de peşimi bırakmıyo
Canim yok bisey miu biri devralsa demişti ama olmadi miuyla devamBencede daha cok yolumuz var daha ben listeye gircem 2 ay sonra
Bakıcı aslında bakıcı değil cnm.. temizliğe giden bi abla.. onu çağırdım.. saolsun geldi..Aa çok güzel bölüm. Oğlun kaç aylıktı? Bakıcı tanıdık mı? Akraban yok mu yakında?
Üste cevapladım cnm
kız sorma.. çocuğu bırakmanın vicdan azabı.. uykusuzluk .. oruç.. eve geldiğimde sesim kısılmıştı..
Hastayım daha beterım halım yok ateşler içindeyimMelegiimm22 sen nerdesn
peki ya sen S Sguat girls
ya konyak sen @Konyakk
ya sen büşraaaaaaaaaaağğğğğğğğğğ @Ytmz
çiçeaaaam derdim artık demiycem@nar_cicegim
Zaten karşıdakı cocugunun hatasını bilse çocugunu ikaz eder valla en iyisini yapmışsın bn daha beterini yapardım hatasını goremeyen insana tahammülüm yok.Canım çok sinir bozucu bütün velilerin ortasında dan diye söylüyor hadsiz. Benim çocuğumla ne kadar bu konular için konuştuģumu bilse utanır diyecem de utanacak tip yok, kalın kafalı sabit fikirli, birde toplantı bitti herkes öğretmene çocuğunun durumunu soruyor bıdı bıdı bu susmuyor, diyorum bakın şimdi zamanı değil başka zaman konuşuruz, vaktim yok oğlumu evden alıcam daha ders başladı diyorum yok susmuyor, bu sefer ben başımı çevirdim başka veliye söylüyor e yeter dedim salterim attı ya. Hayır öğretmenin yanında seviyesiz. Sorunu çözecez bugün diyor hadsiz.
Onun oğlu benimkini yanına sürekli gelip oynayalım diye derste bile rahatsız ediyor, e benimki de zaten oynamaya meyilli, defalarca oğlum uzak dur dedim dedik, öğretmen bile dedi düşün bunu. Çocuk gelip kulağına bağırıyormuş, benimki de sıkıyormus, yapma sakın öğretmene söyle sen kimseye vurma kendini savun sadece demekten dilimde tüy bitti. Ne yapıyım daha çocuk dinlemiyorsa, çocuğunuza söyleyin benim oğlumu rahatsız etmesin yanına gelmesin dedim. E rahatsız ediyor diye vurması mı lazım diyor, ben vursun mu diyorum , siz neyi anlamıyorsunuz diyorum deli etti beni ya.
Sen çocuğuna onun yanına gitme dediğin halde seni dinlemeyip geliyorsa benim cocugumun yanına, benim çocuğum da beni dinlemiyor ne yapayım yani ben daha.
Hoşgeldin cnm ben senin için kaptanı etiketliyim @MiuLegoYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:damla
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 83.8
HEDEF KİLONUZ: 51
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ergenlikte almaya başladım sonra sınav üniversite
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıf ve sağlıklı biri olarak hayatıma devam etmek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 13 yaşından itibaren kilo almaya başladım sonra lise sonda kilo vermeye karar verdim 50 kiloya kadar düştüm sonra üniversite sınav derken 2 şubatta kilomu ölçtüm ve 93.6 olduğumu gördüm artık buna bir dur demem gerektiğini düsündüm ve diyetisyene gittim liste verdi o listeye hep uydum bugün sabah 83.8 kiloydum tek başına kilo vermek gerçekten çok sıkıcı bende bugün diyet grubu var mı diye araştırdım ve bu siteyi gördüm biraz kurcaladım ve 7.takımı çok beğendim o yüzden bu takıma katılmak istedim.
HOŞ BULDUM TESEKKÜRLER:)Hoşgeldin cnm ben senin için kaptanı etiketliyim @MiuLego
Hoşgeldin damla aramıza hedefin boyuna göre az balım bunu diyecek en son kısiyim ama az canım 55 60 iyidir bu boyaYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:damla
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 83.8
HEDEF KİLONUZ: 51
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ergenlikte almaya başladım sonra sınav üniversite
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıf ve sağlıklı biri olarak hayatıma devam etmek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 13 yaşından itibaren kilo almaya başladım sonra lise sonda kilo vermeye karar verdim 50 kiloya kadar düştüm sonra üniversite sınav derken 2 şubatta kilomu ölçtüm ve 93.6 olduğumu gördüm artık buna bir dur demem gerektiğini düsündüm ve diyetisyene gittim liste verdi o listeye hep uydum bugün sabah 83.8 kiloydum tek başına kilo vermek gerçekten çok sıkıcı bende bugün diyet grubu var mı diye araştırdım ve bu siteyi gördüm biraz kurcaladım ve 7.takımı çok beğendim o yüzden bu takıma katılmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?