Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftada 1 cnm.. aöf çocuk gelişimi.. anaokuluna gittim.. oğlum durmuş bakıcıda ama hiç bişi yememiş.. mahsun mahsun durmuş hep.. geldim ilk küser gibiydi şimdi de peşimi bırakmıyo
Kizzz hayırlı olsun tatlim

Hippo staja gider veveeeeeee eve donusss

@MiuLego kaptaniceeemmm yarın gğnlerden cuma..yaklask 4 haftya yakındır buradayım.ve her cuma kilo verdm cok sukur.hala regl olmamama tüm hafta artı yada sabit cıkmama rağmen Rabbim yardım etti inş.yarın liste hakknda bi karae verckmisin diye sorsammm

Ayy oğlumu almaya ben gittim bugün malum dedesi götürüp getiriyor. Havalar ısındı üşümez artık hem de oğlum beni istiyor.
Velinin biri aradı tam okula gidince nasılsın bugün çok üzüldüm sana diye. Kadın yüzünden moralim bozulmuştu. Yaptığı çok yanlıştı sen haklıydın üzülme her şeyi bir adabı var başkalarının yanında söylemesi hoş değildi dedi. Epey konuştuk rahatladım ya. Tavrım yanlışmıydı dedim yok dedi bende öyle yapardım dedi. Biz bile gerildik hoş değildi dedi.

Aa çok güzel bölüm. Oğlun kaç aylıktı? Bakıcı tanıdık mı? Akraban yok mu yakında?
Bakıcı aslında bakıcı değil cnm.. temizliğe giden bi abla.. onu çağırdım.. saolsun geldi..
Ben de sorayim :) ama sadece son soruyu hippotalamus
Üste cevapladım cnm
Kizzz hayırlı olsun tatlim

Hippo staja gider veEki Görüntüle 2127324 veeeeeee eve donusss
kız sorma.. çocuğu bırakmanın vicdan azabı.. uykusuzluk .. oruç.. eve geldiğimde sesim kısılmıştı..

Menü verim..

Sahur 3 gibi..
2 yumırta ile soğanlı biberli omlet
2 çeri domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin

İftar 18.50
Detoks çorbası

Bi saate türk kahvesi fln içerim bayılmazsam spor da yapıcam ama bütün gün hiç oturmadım..

4 gün oruç tuttum hem ödem yaptı hem spor yapamadım.. Çok sarstı çok

@MiuLego matematik61

Dua edin nolır spor yapim..

Zaten karşıdakı cocugunun hatasını bilse çocugunu ikaz eder valla en iyisini yapmışsın bn daha beterini yapardım hatasını goremeyen insana tahammülüm yok.

Yeni üyelerin katılım formu:

ADINIZ:damla

YAŞINIZ: 22

BOYUNUZ:170

KİLONUZ: 83.8

HEDEF KİLONUZ: 51

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır

KİLO ALMA NEDENİNİZ: ergenlikte almaya başladım sonra sınav üniversite

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıf ve sağlıklı biri olarak hayatıma devam etmek istiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 13 yaşından itibaren kilo almaya başladım sonra lise sonda kilo vermeye karar verdim 50 kiloya kadar düştüm sonra üniversite sınav derken 2 şubatta kilomu ölçtüm ve 93.6 olduğumu gördüm artık buna bir dur demem gerektiğini düsündüm ve diyetisyene gittim liste verdi o listeye hep uydum bugün sabah 83.8 kiloydum tek başına kilo vermek gerçekten çok sıkıcı bende bugün diyet grubu var mı diye araştırdım ve bu siteyi gördüm biraz kurcaladım ve 7.takımı çok beğendim o yüzden bu takıma katılmak istedim.

Hoşgeldin cnm ben senin için kaptanı etiketliyim @MiuLego

Hoşgeldin damla aramıza hedefin boyuna göre az balım bunu diyecek en son kısiyim ama az canım 55 60 iyidir bu boya

22 MART LİSTEM
SABAH 8.20 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA ,1 DOMATES,1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ,2 DİLİM EKMEK, 5 ZEYTİN

ARA 1 BARDAK SÜT

ÖĞLE SALATA , 6 YEMEK KAŞIĞI PIRASA YEMEĞİ, 1 DİLİM EKMEK

ARA 1 PORTAKAL

AKŞAM 3 KÖFTE, SALATA ,KABAK ÇORBASI 1 KEPÇE

SU 3 LİTRE

SPOR
90 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
45 DAKİKA PİLATES
250 MEKİK
120 KOL ÇALIŞMASI
120 BACAK ÇALIŞMASI
150 YAN KARIN ÇALIŞMASI
85 SANİYE PLANK

Ben de menu vereyim.perşembe oldugu icin oglenve aksami birlestirdim.kv orucluydu evde yemek gec yenecekti.

Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
2 ceviz

Ara 08.45
Sade nescafe

Ara 13.00
1 kucuk elma
1 mandalina
1 kutu süt

Oglen-aksam 15.15
Ton balikli salata
Uzerine yesil cay

Ara 19.00
Az sütlü nescafe

Su 2 lt

Spor yapinca eklerim

@MiuLego Whiteblacklife hippotalamus
N Nana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…