- 22 Mart 2018
- 68
- 220
- 8
- 30
TAMAM KAPTANA MESAJ ATTIMCanım.hedefi sonra revize etme yani küçültme şansın var ama büyütme şansın yoksun başlangıç olarak 60 yaz sonra beğenmezsen o halini çekersin asagiya
Ben yarın başlarım demiştim ama bugünde olurKızlar menüleri lunya yorumlanacak diye ellesmiyorum haberiniz olsun
Hippom güzel menü akşama kadar su icemeyim birden su içinde beslenme saatleri değişince üstüne spor yok stres uykusuzluk daha ne olsun bünyede haklı balım inşallah yarına uçar gider o pis odemlerMenü verim..
Sahur 3 gibi..
2 yumırta ile soğanlı biberli omlet
2 çeri domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
İftar 18.50
Detoks çorbası
Bi saate türk kahvesi fln içerim bayılmazsam spor da yapıcam ama bütün gün hiç oturmadım..
4 gün oruç tuttum hem ödem yaptı hem spor yapamadım.. Çok sarstı çok
@MiuLego @matematik61
Dua edin nolır spor yapim..
Menü az bayağı az bol bol su içiyorsun demiiiMenu
Sahur
7 hurma
3 kasik yoğurt
Iftar
4 kasik.ispanak
Biraz salata
Hc iştahım yok cok hastayım bu gun evrak.islwrimz vs vardi 11 den 3 e kadar da disardaydk cok halsiz ölü ve bitkinim
Spor 1.5 saat normal yürüyüş 90
@MiuLegoWhiteblacklife @Storm-
Birisi güzel eksi görmüşTartildim
Aslında ödem yaptı diye tutmıyim mi dedim saolsun @MiuLego m sakım ha oruç daha önemli dedi :)) ama çok moralim bozukHippom güzel menü akşama kadar su icemeyim birden su içinde beslenme saatleri değişince üstüne spor yok stres uykusuzluk daha ne olsun bünyede haklı balım inşallah yarına uçar gider o pis odemler
Eflalim geçmiş olsun balım biraz geç oldu kafa bir milyon bu ara oğlun içinde doktora gitmene çok sevindim bu ara kabızlık cekiyorduk. Bizde biliyorsun sorunu çözdük şükür eczacı bı gıda takviyesi ilaç değil verdi aman nazarında değmesin pazartesi den bu tarafa her gün yapıyor benim oğlumun da kabızlığı psikolojiyi biliyorsun eğer çözüm bulamazsan dene derimmmSoğuk algınlığı ilacı buldum evde ondan içmiştim biraz hafifledi ağrım çok şükür
Iciyorum içiyorum waytmMenü az bayağı az bol bol su içiyorsun demiii
Hayırlı olsun hippommmmİlk staj gününü atlattım şükürler olsun
Canım forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak demektir. Bilmediğini düşündüğüm için yazıyım dedimTEŞEKKÜRLER DİYETİSYEN EKMEKLERİ AZALTMA DEDİ BİR ARA AZALTTIM KIZDI SABAH PEK İŞTAHIM OLMUYOR ZORLA YİYORUM RESMEN AMA ALIŞMAM LAZIM ARTIK BAKALIM SÜTÜN YANINDA KAYISI YADA HURMA İYİ OLUR ASLINDA TESEKKURLER SAATLAERİ YAZIYORDUM SADECE SABAHI YAZMIŞIM UNUTMUŞUM DİKKAT EDİCEM ARTIK
Hadi bakalm ozaman gayret edersen niye olmasinHOŞ BULDUM BAYAĞI BENZER YANLARIMIZ VARMIŞ SEVİNDİM EVET HEDEF KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM AMA LİSE SONDAKI KİLOM 51 HEP O KİLOYA İNMEK İSTEDİM
Ispanagi sarimsakli, yogurt olmadan yiyemem ki.yerkende dedim whiteblacklife kįzacak diye ama yiyemedim.Güzel menü sadece yoğurt ıspanak hayır demir emilimi için canım salata ıspanak daha güzel olurdu
sagolun arkadaş biraz önce uyardı küçük harflere geçtim:)Canım forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak demektir. Bilmediğini düşündüğüm için yazıyım dedim
Güzel menü balım da ara biraz fazla sanki spor az sana göre ama artık çalışan hatunsun demi sen yaaaPerşembe menüm
Sabah 7.00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Bi parça peynir
Öğlen 12.45
Bi küçük kutu süt
Bi armut
4 minik hurma
2 ceviz
Akşam 19.30
Yoğurtlu kabak yemeği
46 dk tempolu yürüyüş
Su 3ü bulur
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
Normal balım uykusuzluk üstüne stres üstüne oruç ben kilo anlamında asla tutma demem miu gibi ama şu dönemi atlatana kadar tutmasam mi çünkü çok uykusuz kalıyorsun bünye kaldırmıyor oruç ile beraberAslında ödem yaptı diye tutmıyim mi dedim saolsun @MiuLego m sakım ha oruç daha önemli dedi :)) ama çok moralim bozukdün gece 4te yattım 7de kalktım.. 9da uyudum 10.30da kalktım.. düzen kalmadı.. spor da yapamadım hiç iftardan sonra hiç halim yok başım dönüyo
bekarım daha öğrenciyim evlenmeyı 10 yıl düsünmüyorum desem yeridir tabi nasip kısmet işleri ama evlilik düşüncesi yok kafamdaHadi bakalm ozaman gayret edersen niye olmasin
Evlimsn bekarmi
Zaten diyette vitamin alımı azalıyor üstüne bu şekilde alacağım 2 Gr vitaminide böyle yok etmek tabi ki kizarimIspanagi sarimsakli, yogurt olmadan yiyemem ki.yerkende dedim whiteblacklife kįzacak diye ama yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?