Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hippom güzel menü akşama kadar su icemeyim birden su içinde beslenme saatleri değişince üstüne spor yok stres uykusuzluk daha ne olsun bünyede haklı balım inşallah yarına uçar gider o pis odemler

Hippom güzel menü akşama kadar su icemeyim birden su içinde beslenme saatleri değişince üstüne spor yok stres uykusuzluk daha ne olsun bünyede haklı balım inşallah yarına uçar gider o pis odemler
Aslında ödem yaptı diye tutmıyim mi dedim saolsun @MiuLego m sakım ha oruç daha önemli dedi :)) ama çok moralim bozuk dün gece 4te yattım 7de kalktım.. 9da uyudum 10.30da kalktım.. düzen kalmadı.. spor da yapamadım hiç iftardan sonra hiç halim yok başım dönüyo

Soğuk algınlığı ilacı buldum evde ondan içmiştim biraz hafifledi ağrım çok şükür
Eflalim geçmiş olsun balım biraz geç oldu kafa bir milyon bu ara oğlun içinde doktora gitmene çok sevindim bu ara kabızlık cekiyorduk. Bizde biliyorsun sorunu çözdük şükür eczacı bı gıda takviyesi ilaç değil verdi aman nazarında değmesin pazartesi den bu tarafa her gün yapıyor benim oğlumun da kabızlığı psikolojiyi biliyorsun eğer çözüm bulamazsan dene derimmm

Canım forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak demektir. Bilmediğini düşündüğüm için yazıyım dedim

Güzel menü balım da ara biraz fazla sanki spor az sana göre ama artık çalışan hatunsun demi sen yaaa

Normal balım uykusuzluk üstüne stres üstüne oruç ben kilo anlamında asla tutma demem miu gibi ama şu dönemi atlatana kadar tutmasam mi çünkü çok uykusuz kalıyorsun bünye kaldırmıyor oruç ile beraber

Menümu vereyim
Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir (corekotlu), maydanoz, tere, 3 çeri domates, salatalık ve Yeşilçay.

Sahur ( hippotalamus ) /iftar: fırında tavuk ve dereotlu yoğurt .

Su: su sahurda bu yana anca 1 ama içmeye devam ediyorum.

Spor: 2 saat yürüyüş var şimdilik leslie yapacağım inşallah

nehirnil111
begum75
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…