- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canım 3 aylar başlangıcı ve kandil diye araya sıkıştırdım orucu.. yarına tutmicam :))Normal balım uykusuzluk üstüne stres üstüne oruç ben kilo anlamında asla tutma demem miu gibi ama şu dönemi atlatana kadar tutmasam mi çünkü çok uykusuz kalıyorsun bünye kaldırmıyor oruç ile beraber
Afiyet olsun eksi gören kız..Menümu vereyim
Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir (corekotlu), maydanoz, tere, 3 çeri domates, salatalık ve Yeşilçay.
Sahur (hippotalamus ) /iftar: fırında tavuk ve dereotlu yoğurt .
Su: su sahurda bu yana anca 1 ama içmeye devam ediyorum.
Spor: 2 saat yürüyüş var şimdilik leslie yapacağım inşallah
@nehirnil111
@begum75
@MiuLego
Dayanamadım baktım menulere bakarsın sendeMenümu vereyim
Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir (corekotlu), maydanoz, tere, 3 çeri domates, salatalık ve Yeşilçay.
Sahur (hippotalamus ) /iftar: fırında tavuk ve dereotlu yoğurt .
Su: su sahurda bu yana anca 1 ama içmeye devam ediyorum.
Spor: 2 saat yürüyüş var şimdilik leslie yapacağım inşallah
@nehirnil111
@begum75
@MiuLego
Anladm canim hayırlısı inşaAllah :)bekarım daha öğrenciyim evlenmeyı 10 yıl düsünmüyorum desem yeridir tabi nasip kısmet işleri ama evlilik düşüncesi yok kafamda
Yarin oruc tutmican ya epeyce beklersin yapabilirsen spor da yaparsın gider inşallahYaa berna hala artıyım
İnşallah canım. Mezuniyet istiyorum yuzdem iyi olur inşallahŞahane menü Berna tabi perşembe için yoksa az inşallah yarın hedef kilonu görürsün
Armut hesapta yoktu aslında. Doymam diye armut da yedim. Çalışıyom ya kuzum bütün gün merdiven in çık koştur ayakta dur anca bu kadar oluyo spor, o da öğlen arasında yapıyorum bi de eve giderken de yürüyorum. Ama yokuş hep yürüdüğüm yollar. O yüzden içim rahat spor konusundaGüzel menü balım da ara biraz fazla sanki spor az sana göre ama artık çalışan hatunsun demi sen yaaa
Aynen aynenEki Görüntüle 2127310 senle alakalimi pek anlamadım ama faydası olur belki
Hihihi
Canım çok sevindik sizin sorunun çözülmesine. Bir ilaç vermişti döktür çok sıkışınca lavman yerine bunu ver demişti, bir kaç gün önce verdim nasıl olacak hala cır cır. O yüzden yapabiliyor şimdi çok şükür. Ama lazım olursa sorarım sanaEflalim geçmiş olsun balım biraz geç oldu kafa bir milyon bu ara oğlun içinde doktora gitmene çok sevindim bu ara kabızlık cekiyorduk. Bizde biliyorsun sorunu çözdük şükür eczacı bı gıda takviyesi ilaç değil verdi aman nazarında değmesin pazartesi den bu tarafa her gün yapıyor benim oğlumun da kabızlığı psikolojiyi biliyorsun eğer çözüm bulamazsan dene derimmm
Ne çektik ve kakadan yaaaaCanım çok sevindik sizin sorunun çözülmesine. Bir ilaç vermişti döktür çok sıkışınca lavman yerine bunu ver demişti, bir kaç gün önce verdim nasıl olacak hala cır cır. O yüzden yapabiliyor şimdi çok şükür. Ama lazım olursa sorarım sana
Çocukla zor olmıyormu staja gitmek benimde ablam üniversite okuyor eniştem izin vermiyor siz çalışmayı düşünüyormusunuz ablam çok üzülüyorİlk staj gününü atlattım şükürler olsun
Seninde kandilin mübarek olsun InşaAllah
@Storm_Canım forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak demektir. Bilmediğini düşündüğüm için yazıyım dedim
Ğmiu oruç tutma diyor gibi yazmışsın vaytNormal balım uykusuzluk üstüne stres üstüne oruç ben kilo anlamında asla tutma demem miu gibi ama şu dönemi atlatana kadar tutmasam mi çünkü çok uykusuz kalıyorsun bünye kaldırmıyor oruç ile beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?