Telefonumu az şarja koyayım, %50 olsun, menulere anca yeter
Sen de mi takıma geldinÇocukla zor olmıyormu staja gitmek benimde ablam üniversite okuyor eniştem izin vermiyor siz çalışmayı düşünüyormusunuz ablam çok üzülüyor
Ay sen sensin şişkodansınÇocukla zor olmıyormu staja gitmek benimde ablam üniversite okuyor eniştem izin vermiyor siz çalışmayı düşünüyormusunuz ablam çok üzülüyor
Tamam üzülmeBen etiketleme olayını unuttum yine
Git onu sev sen zati
Aslında ben daha çözmeye çalışıyorum daha tam anlayamadım hangi guruptayım ilk geldiğimde gurublara yazmıştım bildirim geliyor bide bu gurubu bide sensin şişko gırubunu sevdimSen de mi takıma geldin
Tamam üzülme
PekiGit onu sev sen zati
Onu severm seni hem severm hem öperim bal yanaklim pamuk kalplim güzelim çiçeğimGit onu sev sen zati
Kız öyle sahurmu olurMenümü vereyim
@MiuLegoWhiteblacklife
Sahur 2 k.kayisi 1 hurma ve türk kahvesi
Iftar 19.30: 4 kaşık taze fasulye
2 baget ve bol salata
Ara turk.kahvesi 1 hurma 1 k kayısı
Su 2 litre olacak inşallah
Spor 70 dk yürüyüş
30 dk tempolu yuryus
Toplam 145 puan
begum75
Ya türk.kahvesi ni çok seviyorum gün içinde en çok onu özlüyorum o yüzdenKız öyle sahurmu olur
Kahve olsunda beslememissin kendini ondan dedim tamam hero olabilirsinde yinede sana kıyamam mmmmmmmYa türk.kahvesi ni çok seviyorum gün içinde en çok onu özlüyorum o yüzden
Sen de bdv de gezmissin@Storm_
Hero dedin di mi evet evet heroKahve olsunda beslememissin kendini ondan dedim tamam hero olabilirsinde yinede sana kıyamam mmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?