Sağol canim ins. Cumlemizin kiniÇok güzel menü Esra Allah kabul etsin orucunu
Esraaaaaağğ korkuyorum ondan
Aşağı doğru indikçe kalbim kut kut
Neyse kötü bir yorum degildi nanamdan
amin canım çok.tesekkur ederim
Kız ben reçel.yemem.ki benim menülerde mi.. bi Ara bal.kaymak.yiyordum ama 1 er çay kaşığıGüzel menüye güzel yorum
Günlüklerde neydi reçeller her menüde
Oyyy canım bitenem valla düşünmüş üzülmüşYok kiz kiyamadim kayisi ile sahur mu olur akşamı da önceki gün erken yemişti sanki
Tam.opucuklere boğacam hatunu yine bir ters köşe
O zamanki genel menüleri kastettimKız ben reçel.yemem.ki benim menülerde mi.. bi Ara bal.kaymak.yiyordum ama 1 er çay kaşığı
Günlükler relaks
Al benden de o kadar . Ama su An ben gibisi yok. Iyi ki yememisim . Kandil biitti simit mevzuda biter umarım. . Neyse niyet ettim gelçek kandilde hedefe ulaşıp yemeyeBugün bademli çikolata, elmalı tart ve kandil simidi reddettim, yanimda ara öğün de getiremedim çok sinirliyim berna
Menü nerde kizAl benden de o kadar . Ama su An ben gibisi yok. Iyi ki yememisim . Kandil biitti simit mevzuda biter umarım. . Neyse niyet ettim gelçek kandilde hedefe ulaşıp yemeye
Canim ya bizde olmasak bu kızlar neye gulecekKız ben reçel.yemem.ki benim menülerde mi.. bi Ara bal.kaymak.yiyordum ama 1 er çay kaşığı
Günlükler relaks
Oyyy canım bitenem valla düşünmüş üzülmüş
Tam.opucuklere boğacam hatunu yine bir ters köşe
Menü ver baci menuuuAl benden de o kadar . Ama su An ben gibisi yok. Iyi ki yememisim . Kandil biitti simit mevzuda biter umarım. . Neyse niyet ettim gelçek kandilde hedefe ulaşıp yemeye
Aynen canımO zamanki genel menüleri kastettim
Ne yaziyo kız burdaMuyhis gelmezlerse de gonder noooolllluuuurrrrrrr
Ya oğlusu yıkadim yatrdim bi de mik mik uyanıruyanırlar yazamadimdi. Ne ooo benim menüler seni heycanladirio mu ne . Kafama neynen vurcanMenü nerde kiz
Menu yazayım
Sabah bişi yiyemedim su çay sadece
12.30
2 kk peynir 2 dilim kaşar
2 yumurtakaşarlı
Yeşillik domates
1 koz biber patlıcan
Yarım ayva yarım mandalina 1 cilek
Aksam 17.30
Eki Görüntüle 2127403
Kabağı rendeledim çok az yagdà soğanlı kıymalı yaptım nefis oldu. Gene yapcam
yoğurt . Salata
Çay 19.30 2 hurma 2 kayısı 5 çiğ fındık
Spor evde bol koşuşturma
Su 2.5 lt
Whiteblacklife @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?