Neden mi? Yediğin için olmasın?Ya oğlusu yıkadim yatrdim bi de mik mik uyanıruyanırlar yazamadimdi. Ne ooo benim menüler seni heycanladirio mu ne . Kafama neynen vurcanacimmm uleeee. Emzikli anayim ben anaaa . Haaa. Eksim inşallah vardır yaaa. Oy ben bu hafta ne diiiiii böyle oldummm
HArikasın bebeğim hero olduklarını unutmasınlarYarın cuma liste herolarina özellikle duyuruyorum
@malipina @tevafuk55
Çok pis görseller hazırlığındayim yarın müthiş gelin
@MiuLego
Çok tatlıyım yaaa
HArikasın bebeğim hero olduklarını unutmasınlarYarın cuma liste herolarina özellikle duyuruyorum
@malipina @tevafuk55
Çok pis görseller hazırlığındayim yarın müthiş gelin
@MiuLego
Çok tatlıyım yaaa
Küçük mü canım oğlun ayy havalar yanıltıyor herkesin elinde bi selpak varKizlar galiba oglum yine hasta oluyo dunden beri burnu akiyodu simdi de tikandigindan uyanip duruyo.oksurup hapsiriyo da yavastan.tam sporu acmistim uyandi onun yanina gittim anca kalktım bi yarim saat olsun yapmaya caliscam ama hic derin uyumuyo su an
Sorma.. bi ara nerdeyse kendimi camdan aşağı atacaktımBayağı yoğun bir hafta olmuş canım senin için
Beni de çağır tek atlamaSorma.. bi ara nerdeyse kendimi camdan aşağı atacaktım
Bu msjını tesadüfen gördüm.. çocukla çok çok çok zor cnm üni okumak.. ben açıkcası çalışmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.. kendimi geliştirmek için üni okuyorum cnm..Çocukla zor olmıyormu staja gitmek benimde ablam üniversite okuyor eniştem izin vermiyor siz çalışmayı düşünüyormusunuz ablam çok üzülüyor
10 gun sonra 16 aylik olacak.Ya benim okulda bi gun güneş gorduler diye kaloriferler kapanmis ya rezillik valla maet ayindayiz hala farkinda degiller.ben hasta olmak uzereyim zaten burnum akiyo hapsiriyorum ve muhtemelen ona da ben bulastirdimKüçük mü canım oğlun ayy havalar yanıltıyor herkesin elinde bi selpak var
menüm
@Melegiimm22 @MiuLego
sabah
1 dilim ekmek 2 dilim baharatlı peynir
10 badem
ara
sade türk kahvesi
öğlen
1,5 kase tavuklu çorba
akşam
yoğurt ve 7 hurma
su
2 litre
yarına kadar artının temizlenmesi lazım
eğer olmazsa ilaca başlamam gerek
Menumude vereyim
Kalkınca limonlu su
9:00
1 yumurta ,7 zeytin peynir ceviz 1 kayısı yeşillik salatalık küçücük tb ekmeği
,13:00
Bi tabak ıspanak kavurma salata
15:00
3 hurma 2 ceviz 1 dilim portakal
17:30
2 kepçe sehriyesi az bol tavuklu çorba salata yoğurt
Su 3
Spor leslie 1 kızlar fırsat verse daha çok yapacagimda
@MiuLego @nehirnil111
22 mart menüsü :
Kahvaltı (10:00) : 3 hurma 1 kaşık yoğurt
Öğlen ( 13:00) : 7 hurma , 1 kase yoğurt
Ara ( 15:00) : 3 hurma
Akşam : 7 hurma, 1 kase yoğurt
Su : 3 litre
Spor : Hafif yürüyüş yaptım, eliptik yapabilirim umarım
@MiuLego
22 MART LİSTEM
SABAH 8.20 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA ,1 DOMATES,1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ,2 DİLİM EKMEK, 5 ZEYTİN
ARA 1 BARDAK SÜT
ÖĞLE SALATA , 6 YEMEK KAŞIĞI PIRASA YEMEĞİ, 1 DİLİM EKMEK
ARA 1 PORTAKAL
AKŞAM 3 KÖFTE, SALATA ,KABAK ÇORBASI 1 KEPÇE
SU 3 LİTRE
SPOR
90 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
45 DAKİKA PİLATES
250 MEKİK
120 KOL ÇALIŞMASI
120 BACAK ÇALIŞMASI
150 YAN KARIN ÇALIŞMASI
85 SANİYE PLANK
Menü
Sabah7:30 = 1 haşlanmış yumurta,2 dilim tt ekmegi,Domates,salatalik biber,maydanoz,4 tane zeytin
Ögle: 1tane süt ictim(disardaydim)(12:00)
Aksam: 17:00 4 yk ispanak,yogurt salata
Su: 2 litre
Spor: bölgesel 30 dk 30x30=90
@MiuLego @nehirnil111 N Nana @hepfit
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 parmak kadar peynir
Öğle yok
Akşam yok-akşam gezme vardı belki zor durumda kalırım diye yemedim..
Gezmede mecburen1 parmak kadar kek,1 minnak kandil simidi
Su:2lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLego
@Floweroflife
@nehirnil111
Yarın en azından artılarımdan kurtulmam lazımListe Dışı Menüler
Sabah: ×
Ara:√
Öğle:√
Akşam:×
Su:√
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? HAYIR
Not: kahvaltı çeşit olsun, 78 kilo için hiç guzel değilsabahki ekmek büyük ihtimal beyaz?? akşam ise olmamış olmamış olmamış olmamış
Sabah:√
Öğle:✓
Ara:✓
Akşam:✓
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Not: Gayet güzel canım, yarın güzel bir eksi göreceğini düşünüyorum
Şok diyet sanırım iyi kilo verirsen bende denerim
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: diyetisyen menüsü sanırım, eğer kilo veremezsen listeye bizde el atarız
Sabah: ✓
Öğle:×
Akşam:
Spor:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: öğlen dışarı çıktığında yanında form bisküvi leri var onda alabilirsin, yada ceviz/fındık/badem/hurma bunlardan biri olsa daha iyi olurakşam 1 tabak ye ispanagı
Sabah:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Notlmamış nevroş olmamış olmamış olmamış
Öğlen yok, akşam isyanda
Genç yaşımda beni oldureceksiniz
@MiuLego ilk sayfadan arakladım ama bu hatunlarin çoğu menü vermiyor, 4-5 tane aktif olmayan var
Ayy çok tatlıdır o şimdi paytak paytak yürüyordur10 gun sonra 16 aylik olacak.Ya benim okulda bi gun güneş gorduler diye kaloriferler kapanmis ya rezillik valla maet ayindayiz hala farkinda degiller.ben hasta olmak uzereyim zaten burnum akiyo hapsiriyorum ve muhtemelen ona da ben bulastirdim
Yavaş yavaş uğraşma, direkt öldür beniYa recl deyince aklıma geldi . Oglen. 1 CAY kasigi recel attım ağzıma cileginden
Tabi ki usumuyorlar cunku her idarecinin odasinda masanin altinda ekstra isitici varAyy çok tatlıdır o şimdi paytak paytak yürüyorduraynen yazık ya kendileri üşümüyorlar mı acaba
Aaa gerçekten mi vayy bee şunlara bak dövelim mi ne diyonTabi ki usumuyorlar cunku her idarecinin odasinda masanin altinda ekstra isitici var
Okula yeni geldim daha yoksa ben cingar cikarmasini iyi biliyom.bugun bi tanesine soyledim. Hocam hava sicak ya fln dedi sakayla karisik sıkı giyin fln.dedim ben de sizi 1 ders saatligine ogretmenler odasina davet ediyorum gelin oturun bakalim hava ne kadar sicakmis bir de orada test edin.Aaa gerçekten mi vayy bee şunlara bak dövelim mi ne diyon
Ben biraz kaynamışım arada galiba menüye ek spor olarak 5 km yürüyüşListe Dışı Menüler
Sabah: ×
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: kahvaltı çeşit olsun, 78 kilo için hiç guzel değilsabahki ekmek büyük ihtimal beyaz?? akşam ise olmamış olmamış olmamış olmamış
Öğle:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: Gayet güzel canım, yarın güzel bir eksi göreceğini düşünüyorum
Şok diyet sanırım iyi kilo verirsen bende denerim
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: diyetisyen menüsü sanırım, eğer kilo veremezsen listeye bizde el atarız
Sabah: ✓
Akşam:
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: öğlen dışarı çıktığında yanında form bisküvi leri var onda alabilirsin, yada ceviz/fındık/badem/hurma bunlardan biri olsa daha iyi olurakşam 1 tabak ye ispanagı
Sabah:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Notlmamış nevroş olmamış olmamış olmamış
Öğlen yok, akşam isyanda
Genç yaşımda beni oldureceksiniz
@MiuLego ilk sayfadan arakladım ama bu hatunlarin çoğu menü vermiyor, 4-5 tane aktif olmayan var
Üzülme canim akşam tekrar atarım ki gerek kalmayacak benceNeyse ki okulda görseller açılmıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?