Bizim yağlarımızı kıskanıyorNe istiyon bizden esra. Alacaklı gibi yapıştın yakamıza bırakmıyon
He ya valla haklısın . Kasari abarrtim . İşte ne oldu bilion mu ben gene pastirmali yapcektim . Vayt yeme ödem yapar dedi. Ben de yumurta sade kızartma yiyemiom pek onun için şey ettimSabah:×
Öğlen:×
Akşam:√
Ara:√
Su:√
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Not: sabah kahvati yoksa menü olmamış demektir
Allah'ım neydi günahım ooooo kaşarlarrrrrrr neeeeOL-MA-MIŞ
İki dilim yetmemiş bide yumurta ile de yenmiş
Spor yap spor
Neeeeee hemen takip edin hemen@Storm_
Ya recl deyince aklıma geldi . Oglen. 1 CAY kasigi recel attım ağzıma cilegindenGüzel menüye güzel yorum
Günlüklerde neydi reçeller her menüde
Su sahurda 1.5 en az içmişimdir iftardan beri de en az 1.5 içtim.. daha da içerim.. sporda şimdi ağrı kesici içip 1 mil leslie yaptım. Kucağımda zaman zaman 13 kiloluk ağırlıkla :)) bu hafta aşırı yoğun stresli ve uykusuz bi haftaydı.. üstüne oruç beni çok sarstı spor yapamadım.. saat 9 gibi türk kahvesi 1 incir 5 çip badem 1 ceviz yedim.. hala açım. Birazdan az sütlü nescafe içerim.. bi yandan da bebeğimi ayağımda sallıyorum uyusun diye..Liste Menüleri
Sahur: √
İftar:√
Su: ?
Spor: X
Gece yeme var mı? HAYIR
Katılım yeterli mi? EVET
Not1: Perşembe için güzel menü
Not2: bacım sen niye suyu yazmıyorsun, yaz görmeyen görsün. Sporsuz olmaz kalk çabuk yap
Sahur: ×
İftar:×
Su:?
Spor:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: Bacım 80 kilosun bu neeee menu, hiç olmamışhele o sahur nedir
Su ne kadar?, menü bildiriminde mutlaka yaz
Sabah:√
Oglen/Akşam:√
Su: √
Spor:?
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: perşembe için hiç fena degil
Sabah: √
Ogle:√
Aksam:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: Gayet güzel, gelsin eksiler
Sahur: ×
İftar: √
Su:
Spor:
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: Sahur = kahvaltı, çok az, dolu dolu yapın sahuru lütfenonun dışında gayet güzel, sporda var ohhh misss
Sahur:√
İftar: √
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: ohhhhh cumaya hazirsinnn
@Sidelya95 menü yok
@vorones menü yok
Kız ne oluyo bugün pek takilmadim kiEki Görüntüle 2127222deynepnaz a sardım bugün
Eki Görüntüle 2127223
Miulegonun gitmeme şerefine 1 hafta O yorumlayacak
İyi olmuşMiulegonun gitmeme şerefine 1 hafta O yorumlayacak
Şişko şişkoyu kıskanır mıymışBizim yağlarımızı kıskanıyor
Muthis gelin dedin ya.muthis gelmezlerse de o.gorselleri paylas demeye calismistimNe yaziyo kız burda
Bayağı yoğun bir hafta olmuş canım senin içinSu sahurda 1.5 en az içmişimdir iftardan beri de en az 1.5 içtim.. daha da içerim.. sporda şimdi ağrı kesici içip 1 mil leslie yaptım. Kucağımda zaman zaman 13 kiloluk ağırlıkla :)) bu hafta aşırı yoğun stresli ve uykusuz bi haftaydı.. üstüne oruç beni çok sarstı spor yapamadım.. saat 9 gibi türk kahvesi 1 incir 5 çip badem 1 ceviz yedim.. hala açım. Birazdan az sütlü nescafe içerim.. bi yandan da bebeğimi ayağımda sallıyorum uyusun diye..
Bugün stajımın ilk günü.. bide ödev hazırladım int gönderdim..
Kıskanır neden kıskanmasınŞişko şişkoyu kıskanır mıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?