Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He ya valla haklısın . Kasari abarrtim . İşte ne oldu bilion mu ben gene pastirmali yapcektim . Vayt yeme ödem yapar dedi. Ben de yumurta sade kızartma yiyemiom pek onun için şey ettim

Kizzz çok önemli bu tespit. Ben ve benim aksam menum olur aldı yaaa laà. Aferin bana.
Spor dün niyetlendim salon doluydu biZdé eşimle yürüdük aksam dışarda
Bugunde evi supr dum okulà yuryerek gidom 10 dk ne bilim elimden geleni yapuiom lunyam yaa

Su sahurda 1.5 en az içmişimdir iftardan beri de en az 1.5 içtim.. daha da içerim.. sporda şimdi ağrı kesici içip 1 mil leslie yaptım. Kucağımda zaman zaman 13 kiloluk ağırlıkla :)) bu hafta aşırı yoğun stresli ve uykusuz bi haftaydı.. üstüne oruç beni çok sarstı spor yapamadım.. saat 9 gibi türk kahvesi 1 incir 5 çip badem 1 ceviz yedim.. hala açım. Birazdan az sütlü nescafe içerim.. bi yandan da bebeğimi ayağımda sallıyorum uyusun diye..

Bugün stajımın ilk günü.. bide ödev hazırladım int gönderdim..

Bayağı yoğun bir hafta olmuş canım senin için

Kizlar galiba oglum yine hasta oluyo dunden beri burnu akiyodu simdi de tikandigindan uyanip duruyo.oksurup hapsiriyo da yavastan.tam sporu acmistim uyandi onun yanina gittim anca kalktım bi yarim saat olsun yapmaya caliscam ama hic derin uyumuyo su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…