Eskişehirdeydin di mi Allah aşkına burası ne kadar sıcak olabilir nedense 1 aya kalmaz okulu ele geçirecen gibi geldiOkula yeni geldim daha yoksa ben cingar cikarmasini iyi biliyom.bugun bi tanesine soyledim. Hocam hava sicak ya fln dedi sakayla karisik sıkı giyin fln.dedim ben de sizi 1 ders saatligine ogretmenler odasina davet ediyorum gelin oturun bakalim hava ne kadar sicakmis bir de orada test edin.
Evet eskişehir. .duyan da akdenizdeyiz zanneder..yahu zaten okula sabah 8de girip aksam 5te çıkıyoruz neredeyse.oglen saatlerinde hava sicak olsa da biz disarida olmuyoruz ki..gelirken sabah sogugu giderken aksam sogugu..Eskişehirdeydin di mi Allah aşkına burası ne kadar sıcak olabilir nedense 1 aya kalmaz okulu ele geçirecen gibi geldi
Etiket olmayınca görmezsin dediydim
Kaçış yok menü vereyim
08:30
3 kasik menemen
Yarım haşlanmış patates
15:30
3 dilim ayva
10 tane çiğ fındık
Aralarda sade neskafe, türk kahvesi, çay, su
Spor:45 dk tempolu yürüyüş(bacaklarım çok acıyor)= 112.5nehirnil111
Ben de yazayım
Sabah 13:00 (çok güzel uyumuşum valla bugün )
2 yağda yumurta
Yarım domates
1 salatalık
Peynir
8 zeytin
1 kupa yeşil çay
Akşam 17:30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
1 tane haşlanmış baget
Bi de ara olarak normal hayatta hiç yemem bir avuç kadar bu zayıflamak için gevrek var ya ondan yedim inş yasak değildir
2 lt su
1 sade türk kahvesi
Kuzum sen yenisin, senide buldum merak etmeBen biraz kaynamışım arada galiba menüye ek spor olarak 5 km yürüyüş
Kaç Büşra eğer dolman pirinçliyseBugün oruç tuttum
Sahur yok yapamıyorum canım istemiyo su içip yattım
İftar:18:50
2 patlıcan dolma
3 lahana sarma
Lahana mezesi(yoğurtlu)
Ayran
Su:2 lt
Spor:30 dk bölgesel
100 mekik
150 squat
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111 N Nana
korumada vermeye çalışan biri için oda olur tabi miu bilir genede o düşük derse.....Herolar nasıl baş tacı edilecek eksi mi gelmemiz lazım-100 gr yetiyor mu
Ne istiyon bizden esra. Alacaklı gibi yapıştın yakamıza bırakmıyon
İyi yapmışsın canım evde olunca daha çok sıkılırdın bilmediğin bi şehirdeEvet eskişehir. .duyan da akdenizdeyiz zanneder..yahu zaten okula sabah 8de girip aksam 5te çıkıyoruz neredeyse.oglen saatlerinde hava sicak olsa da biz disarida olmuyoruz ki..gelirken sabah sogugu giderken aksam sogugu..
Valla bende o potansiyel var sinsice aglarimi örmeye basladim
Saka bi yana gercekten ben bu dönem calismak istemiyordum.ama hem yeni ve bilmedigim yerde evde sikilmamak hem de okulu ve ortami goreyim alisayim da eylülde nereye gelecegimi bilip ona göre yol alayim diye basladim calismaya
Çok uyumadım kız 8-9 saat bi de kaç gündür sıfır uykuyla duruyordum vücut sinyal verdi yat artık diyeSabah:√
Ara:√
Akşam :×
Su:?
Spor:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Akşammmm yemeği neredeeeee
Bu arada ayvaaa ne öyle 3 dlm
Sabah:×
Öğle:√
Akşam:✓
Su:✓
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Spor yok mu?? Çok uyumak kilo yapar, sabah kalkıp mutlaka kahvaltını yap
Ayy oğluşum geldi aklıma :))Eki Görüntüle 2127452 Bence
korumada vermeye çalışan biri için oda olur tabi miu bilir genede o düşük derse.....
Yandınız artik böbrek ciğer e varsa çıkarıp öyle tartılın yarin
yarın görücez her aklımı diyeyimmi kilo veremiyorsanız bobreginizi satın ben ne yapayim
Sen bana laf atacağına oğluna bak mağazada fotosunu çekmişler bugün
.hırdavatçı değil ama burasi
Hakket sen ne ara dogurdun kız
Çocuk kesin sana çekmiş
Eki Görüntüle 2127452
DeliiiiiMelegiimm22 senin bir sokumluk iki sokumluk yazislarinda aklima gelen tek sey bu
Sapigim evet biliyorum
Kız zaten müthiş gelmezlerse yapcam gelirler se iki sak sak tamam agaaaaMuthis gelin dedin ya.muthis gelmezlerse de o.gorselleri paylas demeye calismistim
Bundan sonra böyle herkes ayağını ona göre denk alsın agaaaaaHArikasın bebeğim hero olduklarını unutmasınlar
Allah kahretsin ya. Afedersin yediği b.k yetmiyo daha bir de minicik çocuğa zulüm ederek günaha giriyo. Allah'ım hidayet versin. Bu insanlık nereye gidiyor benim aklım almıyor.Ya Bü öğrencim okula vücudunda morluklarla geldi annesi darp etmiş sebep de annesinin sevgilisini biliyor olması ve nenesine söylemesi
Ben öyle demiştim kuzu zaten.heeee kimse yok bulamadım
sizi bilmediğim insanlara emnaet edemem
ama siz de bana yardım edeceksiniz
yoksun diye kızmayacaksınız
anlayışlı olacaksınız
her bir koldan yardımla çözeriz biz bu işi
ne kadar güzel bir yazı bu çiçeaaam
sen harika bir annesin biliyorsun değil mi
anlamadım la
Hee bakın aslanlar biz libidolu hatunlarız bir de. Libidomuzla başa çıkabileceeeniz mi?Hee koçum ben, libido lazımsa gelelim aplaaa
yok canım bulgur hemde küçük tü dolmalarımKaç Büşra eğer dolman pirinçliyse
Gerçi Miu bulgura da kızıyordu şişirir diye ,perşembe akşamı hafif menü diyordu ama sen mezun olmuştunyok canım bulgur hemde küçük tü dolmalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?