Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eskişehirdeydin di mi Allah aşkına burası ne kadar sıcak olabilir nedense 1 aya kalmaz okulu ele geçirecen gibi geldi

Eskişehirdeydin di mi Allah aşkına burası ne kadar sıcak olabilir nedense 1 aya kalmaz okulu ele geçirecen gibi geldi
Evet eskişehir. .duyan da akdenizdeyiz zanneder..yahu zaten okula sabah 8de girip aksam 5te çıkıyoruz neredeyse.oglen saatlerinde hava sicak olsa da biz disarida olmuyoruz ki..gelirken sabah sogugu giderken aksam sogugu..
Valla bende o potansiyel var sinsice aglarimi örmeye basladim

Saka bi yana gercekten ben bu dönem calismak istemiyordum.ama hem yeni ve bilmedigim yerde evde sikilmamak hem de okulu ve ortami goreyim alisayim da eylülde nereye gelecegimi bilip ona göre yol alayim diye basladim calismaya

Sabah:√
Ara:√

Akşam :×

Su:?

Spor:√

Gece yeme var mı? HAYIR

Mesaj sayısı yeterli mi? EVET

Akşammmm yemeği neredeeeee

Bu arada ayvaaa ne öyle 3 dlm

Sabah:×

Öğle:√

Akşam:✓

Su:✓

Spor:??

Gece yeme var mı? HAYIR

Spor yok mu?? Çok uyumak kilo yapar, sabah kalkıp mutlaka kahvaltını yap

Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:00
2 ince dilim ananas
3 yk yoğurt
Öğle 15:00
2 ince dilim ananas
2 yk yoğurt
Ara 18:00
Beyaz çay
Akşam 19:30( 6dan sonra yemeyeceğim demiştim ama planlar değişti)
2 ince dilim ananas
5 yk yoğurt
Gece 10:00
Beyaz çay
Spor yok
Su az 1,5 lt
Bir daha da girmem bu detoks işine. Ne su içebildim. Ne spor yapabildim. Akşam 9da uykum geldi halen uyuyamadım orası da ayrı.
Şimdi de başım ağrıyor hiç iyi hissetmiyorum.

@MiuLego Whiteblacklife N Nana

Bence
Herolar nasıl baş tacı edilecek eksi mi gelmemiz lazım-100 gr yetiyor mu
korumada vermeye çalışan biri için oda olur tabi miu bilir genede o düşük derse.....
Yandınız artik böbrek ciğer e varsa çıkarıp öyle tartılın yarin
Ne istiyon bizden esra. Alacaklı gibi yapıştın yakamıza bırakmıyon
yarın görücez her aklımı diyeyimmi kilo veremiyorsanız bobreginizi satın ben ne yapayim

Sen bana laf atacağına oğluna bak mağazada fotosunu çekmişler bugün

.hırdavatçı değil ama burasi

Hakket sen ne ara dogurdun kız

Çocuk kesin sana çekmiş

İyi yapmışsın canım evde olunca daha çok sıkılırdın bilmediğin bi şehirde
Çok uyumadım kız 8-9 saat bi de kaç gündür sıfır uykuyla duruyordum vücut sinyal verdi yat artık diye

Ayy oğluşum geldi aklıma :))

Ya Bü öğrencim okula vücudunda morluklarla geldi annesi darp etmiş sebep de annesinin sevgilisini biliyor olması ve nenesine söylemesi
Allah kahretsin ya. Afedersin yediği b.k yetmiyo daha bir de minicik çocuğa zulüm ederek günaha giriyo. Allah'ım hidayet versin. Bu insanlık nereye gidiyor benim aklım almıyor.
Ben öyle demiştim kuzu zaten.
Olur mu? Ne kızması? Sen kaptan olarak kal başımızda kızmayız ki biz birşeye

Hee koçum ben, libido lazımsa gelelim aplaaa
Hee bakın aslanlar biz libidolu hatunlarız bir de. Libidomuzla başa çıkabileceeeniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…