Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:00
2 ince dilim ananas
3 yk yoğurt
Öğle 15:00
2 ince dilim ananas
2 yk yoğurt
Ara 18:00
Beyaz çay
Akşam 19:30( 6dan sonra yemeyeceğim demiştim ama planlar değişti)
2 ince dilim ananas
5 yk yoğurt
Gece 10:00
Beyaz çay
Spor yok
Su az 1,5 lt
Bir daha da girmem bu detoks işine. Ne su içebildim. Ne spor yapabildim. Akşam 9da uykum geldi halen uyuyamadım orası da ayrı.
Şimdi de başım ağrıyor hiç iyi hissetmiyorum.
@MiuLego @Whiteblacklife N Nana
Bugün oruç tuttum
Sahur yok yapamıyorum canım istemiyo su içip yattım
İftar:18:50
2 patlıcan dolma
3 lahana sarma
Lahana mezesi(yoğurtlu)
Ayran
Su:2 lt
Spor:30 dk bölgesel
100 mekik
150 squat
@MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111 N Nana
Sence princsiz mıdırKaç Büşra eğer dolman pirinçliyse
Sen hero değilsin ki geçen haftada iyi verdin canim yoksa ne haddime
İç suyunu sütün de olur,bir işemeye bakar ,artı getirmezBen de yatıyorm. Sabah ki bildirim den çok korkiyorm. Allahm rahatlik versin. Süt de sagamadım ya çıkmadı resmen. Oğluş yatmadan bitirms zaar .. saat 2 gbi mı gelir ki. Gece denerim artık. Şimdi uyusam iyi olacak. .su içmeye korkym yav. Artı 100 200 eklenrse kiloma die
Haftaya hero olmak istemiyorumSen hero değilsin ki geçen haftada iyi verdin canim yoksa ne haddime
Ama hero olsan....
Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457
Alllaaammm mesajı ni okuyunca bidaaa acı çektim. Ben hiç karsilasmadim bugün kendisiyle . ama burnumda tuttu .. yerinde olsam kesin yerdim . Nefsim seninki gbi değil benimKandil simidi konusunda bugün en iyisi dışarı çıkmayım komşuya bile gitmeyim demiştim yaa. Bugün olanlar bana her dk sabır çektirdi.
Hiç bir yere çıkmadım. Amma velakin komşum dışarı çıkmış simit almış baktım kapıda elinde tabak içinde simito yetmezmiş gibi akşam eşim getirmiş. o da yetmedi diğer komşum akşam çaya çağırdı. Bir baktım kandil simidi yapmış. Noluyonuz lan dedim. Tabi içimden.
Sonuç olarak tabiki yemedim.
Doğru dion . Ya . Ne bilim. Yatağa girmeden 2 3 yudum içimde korkarak. Amann napiuim ya kara perşembe valaa sevmedim hicİç suyunu sütün de olur,bir işemeye bakar ,artı getirmez
Menüm
Sabah limonlu su
2 ince dilim ananas
3 yk yoğurt
2 ince dilim ananas
2 yk yoğurt
Beyaz çay
2 ince dilim ananas
5 yk yoğurt
Beyaz çay
Spor yok
Su az 1,5 lt
Bir daha da girmem bu detoks işine. Ne su içebildim. Ne spor yapabildim. Akşam 9da uykum geldi halen uyuyamadım orası da ayrı.
yok kuzum öyle değil niyetliydim canım onu çok istedi varya aşermiş gbi bekledim başını ama zcık yedim lunyamBuda şok diyet sanırım
Bende pek girmiyorum bu sulara başım ağrıyor benimde
Çek vur benibu ne??
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Tabi mezun oldum herşey bitti
Sence princsiz mıdır
Resmini gönder
Bence sen de yemezdin. Artık daha iradeli görüyorum seniAlllaaammm mesajı ni okuyunca bidaaa acı çektim. Ben hiç karsilasmadim bugün kendisiyle . ama burnumda tuttu .. yerinde olsam kesin yerdim . Nefsim seninki gbi değil benim
Bu ne bicim menü gıı hala hayatta mısınMenüm
Sabah limonlu su
2 ince dilim ananas
3 yk yoğurt
2 ince dilim ananas
2 yk yoğurt
Beyaz çay
2 ince dilim ananas
5 yk yoğurt
Beyaz çay
Spor yok
Su az 1,5 lt
Hoşgeldin canım sana da hayırlı kandillerHayirli kandiller cicisler❤❤
Hosbuldum canomm cok sagol,bu gece ettigimiz bütün dualar kabul olur insallah hepimizinHoşgeldin canım sana da hayırlı kandiller
Sabah Allah izin verir de uyanırsam yapacağımBu ne bicim menü gıı hala hayatta mısınbence sabah kalktiginda ilk isin sıkı bi kahvalti olsun hiçbirşey yememissin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?