Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Buda şok diyet sanırım

Bende pek girmiyorum bu sulara başım ağrıyor benimde

Çek vur beni bu ne??
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış

Tabi mezun oldum herşey bitti

Kaç Büşra eğer dolman pirinçliyse
Sence princsiz mıdır

Kandil simidi konusunda bugün en iyisi dışarı çıkmayım komşuya bile gitmeyim demiştim yaa. Bugün olanlar bana her dk sabır çektirdi.
Hiç bir yere çıkmadım. Amma velakin komşum dışarı çıkmış simit almış baktım kapıda elinde tabak içinde simit o yetmezmiş gibi akşam eşim getirmiş. o da yetmedi diğer komşum akşam çaya çağırdı. Bir baktım kandil simidi yapmış. Noluyonuz lan dedim. Tabi içimden.
Sonuç olarak tabiki yemedim.

Ben de yatıyorm. Sabah ki bildirim den çok korkiyorm. Allahm rahatlik versin. Süt de sagamadım ya çıkmadı resmen. Oğluş yatmadan bitirms zaar .. saat 2 gbi mı gelir ki. Gece denerim artık. Şimdi uyusam iyi olacak. .su içmeye korkym yav. Artı 100 200 eklenrse kiloma die

İç suyunu sütün de olur,bir işemeye bakar ,artı getirmez

Alllaaammm mesajı ni okuyunca bidaaa acı çektim. Ben hiç karsilasmadim bugün kendisiyle . ama burnumda tuttu .. yerinde olsam kesin yerdim . Nefsim seninki gbi değil benim

yok kuzum öyle değil niyetliydim canım onu çok istedi varya aşermiş gbi bekledim başını ama zcık yedim lunyam

ahaha benim oğlumun dediği gbi diyim sana biiibbbiii bitti kuzum kalabalıktık kv yendi bitti

Bu ne bicim menü gıı hala hayatta mısın bence sabah kalktiginda ilk isin sıkı bi kahvalti olsun hiçbirşey yememissin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…