Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ne bileyim yaptım bir salaklık. Bir de hafta başında miuya perşembe çok az yemek istemiyorum demiştim.
Yarınki tartıya yarasa bari
Öyle durumlarda şöyle yap.sabah kahvaltin ve öğle yemeğin yine ağırlıklı olarak pro olsun ama sıkı olsun.aksam olunca yoğurtla gecistir.veya salatayla.aksami hafif gecirirsen sıkıntı olmaz.o zaman da tartida eksi ile güne baslarsin.

En güzelini yapıyorsunuz başarılar diliyorum ortada büyük emek var bende ablama diyorum eşinle kötü olma ama elinden geleni yap helede çocukla daha da zor

Sana inanamıyorum bizi bir kez olsun böyle sevmedin hele beni.igdeye aşkının bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum vay be kiskandim desem yalan olmaz.oyle olsun bakalim diyecek birsey bulamiyorum.neyse anlayacagimi anladim şu hale bak

Doğru söylüyorsun kuzum. Ama hep artıda gelince bu yola başvurdum ama bir daha tövbe

Doğru söylüyorsun kuzum. Ama hep artıda gelince bu yola başvurdum ama bir daha tövbe
Aynen cicegem bidaha yapma oyle seyler.sabah kalktiginda ac karnına sekersiz nescafe ic metabolizman hızlanır tuvalete cikarsin yarim saat sonra.ondan sonra da tartilirsin mis gibi eksi gelir

Bende kokladim sadece

Cidden bunu soruyor musun kadayif tatlısı dondurma üstüne gözleme daha sayayim mi susayim mi

Sabaha cika bilirsem

Gecenin bu saati olmuş ben haĺa uyumadım neden mi kizim uyumuyor grip olmuş burnu hoşur hoşur düşüyor.. ve yarın kardeşimin nişanı var. Eşim diyor bu vaziyette ben kizi salona falan götürmem. Evde ben bakarım . Annem diyor kızıda getirin bak. Ben zaten ölmüşüm moral sıfır bebem hasta allahım bana güç ver

Cok gecmis olsun kuzm herkes hasta
Benim yavrumda.hasta bende oldum
Rabb'im sifa versin inşaAllah kuzuya sanada ferahlik versin inşaAllah bu guzel gece hürmetine

Sabah:✓

Öğlen:✓

Ara:✓

Akşam:✓

Su:??

Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR

Mesaj sayısı yeterli mi? EVET

Not: menü gayet güzel, yarın eksi geleceğine inanıyorum

Baconi yumurta ne diye baktım internetten bir dahaki yapışında fotoğraflayıp paylaşır mısın, bizede çeşit olsun

Kuzm cok gribim.hiiic istahim yok bise yiyemedm o yuzden
Kizmda grip durmuyo braz daha yerdmde kalktm o durmayınca zatem yiyesm yoktu
Suda oructum ya ondan yazmadm ama şimdilik 1 lt oldu
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…