Amin balım inşallahHosbuldum canomm cok sagol,bu gece ettigimiz bütün dualar kabul olur insallah hepimizin
Amanin yavrum acikirsan gece yogurt ye bi kase dolusu falan.2 yk yoğurtla ayakta durulur muSabah Allah izin verir de uyanırsam yapacağım
Ay ne bileyim yaptım bir salaklık. Bir de hafta başında miuya perşembe çok az yemek istemiyorum demiştim.Amanin yavrum acikirsan gece yogurt ye bi kase dolusu falan.2 yk yoğurtla ayakta durulur mu
Öyle durumlarda şöyle yap.sabah kahvaltin ve öğle yemeğin yine ağırlıklı olarak pro olsun ama sıkı olsun.aksam olunca yoğurtla gecistir.veya salatayla.aksami hafif gecirirsen sıkıntı olmaz.o zaman da tartida eksi ile güne baslarsin.Ay ne bileyim yaptım bir salaklık. Bir de hafta başında miuya perşembe çok az yemek istemiyorum demiştim.
Yarınki tartıya yarasa bari
En güzelini yapıyorsunuz başarılar diliyorum ortada büyük emek var bende ablama diyorum eşinle kötü olma ama elinden geleni yap helede çocukla daha da zorBu msjını tesadüfen gördüm.. çocukla çok çok çok zor cnm üni okumak.. ben açıkcası çalışmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.. kendimi geliştirmek için üni okuyorum cnm..
Sana inanamıyorum bizi bir kez olsun böyle sevmedin hele beni.igdeye aşkının bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum vay be kiskandim desem yalan olmaz.oyle olsun bakalim diyecek birsey bulamiyorum.neyse anlayacagimi anladim şu hale bakEki Görüntüle 2127048 acaba iğde de beni benim onu sevdiğim kadar seviyor mu?
Eki Görüntüle 2127052 uyumadan önce beni düşünüp dua ediyor mu? ben ona ediyorum hep..
Eki Görüntüle 2127054 aklıma her geldiğinde gözlerimden galpler çıkıyor ki benim
Eki Görüntüle 2127051 acaba yanına mı gitsem öpmeyeeeeeeee
Eki Görüntüle 2127050 gidiyorum ula çıktım yola
Eki Görüntüle 2127056 ya bulamazsam onu?
Eki Görüntüle 2127057 bulurum ki demi kalp kalbe karşı o şekil bulurum en kötü
Eki Görüntüle 2127058 tamam iğdeye doğru yola devammmmm
Eki Görüntüle 2127055 bakıyım aha orda galibaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2127053 gel yamacıma iğdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sarılayım az
ohhh
az da öpeyimEki Görüntüle 2127049 yaşasın seven sevdiğine kavuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Doğru söylüyorsun kuzum. Ama hep artıda gelince bu yola başvurdum ama bir daha tövbeÖyle durumlarda şöyle yap.sabah kahvaltin ve öğle yemeğin yine ağırlıklı olarak pro olsun ama sıkı olsun.aksam olunca yoğurtla gecistir.veya salatayla.aksami hafif gecirirsen sıkıntı olmaz.o zaman da tartida eksi ile güne baslarsin.
Aynen cicegem bidaha yapma oyle seyler.sabah kalktiginda ac karnına sekersiz nescafe ic metabolizman hızlanır tuvalete cikarsin yarim saat sonra.ondan sonra da tartilirsin mis gibi eksi gelirDoğru söylüyorsun kuzum. Ama hep artıda gelince bu yola başvurdum ama bir daha tövbe
Ya esraSen hero değilsin ki geçen haftada iyi verdin canim yoksa ne haddime
Ama hero olsan....
Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457 Eki Görüntüle 2127457
Bende kokladim sadeceKandil simidi konusunda bugün en iyisi dışarı çıkmayım komşuya bile gitmeyim demiştim yaa. Bugün olanlar bana her dk sabır çektirdi.
Hiç bir yere çıkmadım. Amma velakin komşum dışarı çıkmış simit almış baktım kapıda elinde tabak içinde simito yetmezmiş gibi akşam eşim getirmiş. o da yetmedi diğer komşum akşam çaya çağırdı. Bir baktım kandil simidi yapmış. Noluyonuz lan dedim. Tabi içimden.
Sonuç olarak tabiki yemedim.
Cidden bunu soruyor musun kadayif tatlısı dondurma üstüne gözleme daha sayayim mi susayim miYa oğlusu yıkadim yatrdim bi de mik mik uyanıruyanırlar yazamadimdi. Ne ooo benim menüler seni heycanladirio mu ne . Kafama neynen vurcanacimmm uleeee. Emzikli anayim ben anaaa . Haaa. Eksim inşallah vardır yaaa. Oy ben bu hafta ne diiiiii böyle oldummm
Sabaha cika bilirsemayyy ablasın sen kardeşini evlendiriyorsun çalışıcan tabiii
şaka bir yana kolay gelsin kuzum çok zor ve yorucudur tabi.. aferin eşini ayırma yanından yüzük parmağını da hep göster herkesler bilsin ki evlisin
oy kuzum ne kötü bir günmüş
ciğer yedin eyvallah istediğin kadar yiyeydin ama sen PERŞEMBE GÜNÜ AKŞAMI başka neler yedin nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcuma günü kilona göre küserim demiştim hatırlatırım
hissediyom ben
Cok gecmis olsun kuzm herkes hastaGecenin bu saati olmuş ben haĺa uyumadım neden mi kizim uyumuyor grip olmuş burnu hoşur hoşur düşüyor.. ve yarın kardeşimin nişanı var. Eşim diyor bu vaziyette ben kizi salona falan götürmem. Evde ben bakarım . Annem diyor kızıda getirin bak. Ben zaten ölmüşüm moral sıfır bebem hasta allahım bana güç ver
Geçmiş olsun canımKuzm cok gribim.hiiic istahim yok bise yiyemedm o yuzden
Kizmda grip durmuyo braz daha yerdmde kalktm o durmayınca zatem yiyesm yoktu
Suda oructum ya ondan yazmadm ama şimdilik 1 lt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?