@Melegiimm22 senin bir sokumluk iki sokumluk yazislarinda aklima gelen tek sey bu
Sapigim evet biliyorum
Geçmiş olsun canım. Burun tıkanıklığı için coldmix kullan yakasına yastığına damlatKizlar galiba oglum yine hasta oluyo dunden beri burnu akiyodu simdi de tikandigindan uyanip duruyo.oksurup hapsiriyo da yavastan.tam sporu acmistim uyandi onun yanina gittim anca kalktım bi yarim saat olsun yapmaya caliscam ama hic derin uyumuyo su an
Evet 4 gündür yapıyorum , ilk iki gün oruç tutarak yaptım, üçüncü gün hafif kahvaltı yapmak zorunda kaldım baş ağrım çok şiddetliydi ( diyetten değil stresten ) dünde normal detoksa devam ettim. Halam geldiği için ödem olma ihtimali yüksek umarım çok etki etmez tartıya çünkü hedefim yüksektiŞok diyet sanırım iyi kilo verirsen bende denerim
Canım direk idareye söyleyemiyormusun daha havalar soğuk ya az da olsa açılmalı, gündüz evim güneş görüyor artık o yüzden kapatıyorum ama akşama doğru geri açıyorum. Oğlumun okulunda yanıyor. Oğlum da çok terliyorum diye şikayetçiEvet eskişehir. .duyan da akdenizdeyiz zanneder..yahu zaten okula sabah 8de girip aksam 5te çıkıyoruz neredeyse.oglen saatlerinde hava sicak olsa da biz disarida olmuyoruz ki..gelirken sabah sogugu giderken aksam sogugu..
Valla bende o potansiyel var sinsice aglarimi örmeye basladim
Saka bi yana gercekten ben bu dönem calismak istemiyordum.ama hem yeni ve bilmedigim yerde evde sikilmamak hem de okulu ve ortami goreyim alisayim da eylülde nereye gelecegimi bilip ona göre yol alayim diye basladim calismaya
Korumanin ilk haftasi basarili :)Günaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Oyy çok geçmiş olsun canım inşaallah düzelir o zamana kadar. Serum fizyolojik yap sık sıkGecenin bu saati olmuş ben haĺa uyumadım neden mi kizim uyumuyor grip olmuş burnu hoşur hoşur düşüyor.. ve yarın kardeşimin nişanı var. Eşim diyor bu vaziyette ben kizi salona falan götürmem. Evde ben bakarım . Annem diyor kızıda getirin bak. Ben zaten ölmüşüm moral sıfır bebem hasta allahım bana güç ver
Ya Bü eksi Bü artı diye gecti düne kadar 59 Du aslında bütün 58 görebilirdim ama olsun sabit artıdan iyidir deyip yolumuza devam ediyoruzKorumanin ilk haftasi basarili :)
Günaydın canım erkencisin ,sabit olmasida güzel artı gelmekten iyidirGünaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Canım geçen hafta kaçtı? 59 da kalmışsın iyiGünaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
KaldırdımKimseler yokken sileyim yerleri sabah bildirimler temiz gelsin eflal ayaklarını kaldır canım
Ohh mis gibi oldu
Sen niye ayaktasin heleCanım geçen hafta kaçtı? 59 da kalmışsın iyi
Kaldırdım
Yine 59.4 tü işte ama dün tam 59 DuCanım geçen hafta kaçtı? 59 da kalmışsın iyi
Kaldırdım
Bende çok susadımÖyle açım ki midem bulanıyor artık. Kahvaltı için bekliycem ama hemen tartılmıycam
Eneee ne yedin ki dün?Yine 59.4 tü işte ama dün tam 59 Du
Canim karakoldan üç gibi çıktık arkadaşlar falan da vardı çok da açtım ciğer dürüm yedikEneee ne yedin ki dün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?