5 de kalkıyor benim küçükSen niye ayaktasin hele
Aa yazmıştın evet kafa gidik benim. Olsun canım korumada gayet iyisinCanim karakoldan üç gibi çıktık arkadaşlar falan da vardı çok da açtım ciğer dürüm yedik
Sanki işleri ne bu bucuruklerin de erken kalkiyorlarki benimkide arada erken kalkar sabah olmadı derim uyur zorla5 de kalkıyor benim küçükgece de üç dört kere uyanıyor hala, 3 yaşında
Normalde babasını ister ben yatardım da bugün sabah sabah sinir etti adam beni bemde onu tabi kikalktım bende . Yani yatmış olsam da 7 dr yinr kalkıyorum
Biz sürüden ayrılanı buluruz hemenNeeeeee hemen takip edin hemen
Keşke uyusa geri canım mümkün değil, abisi de öyleydi daha yeni bir yıldır 7 ye kadar uyumaya başladıSanki işleri ne bu bucuruklerin de erken kalkiyorlarki benimkide arada erken kalkar sabah olmadı derim uyur zorla
Puhahahaha kahkaha attım@Melegiimm22 senin bir sokumluk iki sokumluk yazislarinda aklima gelen tek sey bu
Sapigim evet biliyorum
Vışşş ben beyaz ekmek yemem kizzzzListe Dışı Menüler
Sabah: ×
Ara:√
Öğle:√
Akşam:×
Su:√
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? HAYIR
Not: kahvaltı çeşit olsun, 78 kilo için hiç guzel değilsabahki ekmek büyük ihtimal beyaz?? akşam ise olmamış olmamış olmamış olmamış
Sabah:√
Öğle:✓
Ara:✓
Akşam:✓
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Not: Gayet güzel canım, yarın güzel bir eksi göreceğini düşünüyorum
Şok diyet sanırım iyi kilo verirsen bende denerim
Sabah:√
Ara:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: diyetisyen menüsü sanırım, eğer kilo veremezsen listeye bizde el atarız
Sabah: ✓
Öğle:×
Akşam:
Spor:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: öğlen dışarı çıktığında yanında form bisküvi leri var onda alabilirsin, yada ceviz/fındık/badem/hurma bunlardan biri olsa daha iyi olurakşam 1 tabak ye ispanagı
Sabah:✓
Öğle:×
Akşam:×
Su:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? HAYIR
Notlmamış nevroş olmamış olmamış olmamış
Öğlen yok, akşam isyanda
Genç yaşımda beni oldureceksiniz
@MiuLego ilk sayfadan arakladım ama bu hatunlarin çoğu menü vermiyor, 4-5 tane aktif olmayan var
Bizim kurumda da kapattılar berna10 gun sonra 16 aylik olacak.Ya benim okulda bi gun güneş gorduler diye kaloriferler kapanmis ya rezillik valla maet ayindayiz hala farkinda degiller.ben hasta olmak uzereyim zaten burnum akiyo hapsiriyorum ve muhtemelen ona da ben bulastirdim
Kuzum sana da mı yakalandım, fazla eksi göreyim diye yemedim ama -100 geldi ancaSabah:√
Akşam :×
Su:?
Gece yeme var mı? HAYIR
Akşammmm yemeği neredeeeee
Bu arada ayvaaa ne öyle 3 dlm
Sabah:×
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Spor yok mu?? Çok uyumak kilo yapar, sabah kalkıp mutlaka kahvaltını yap
@MiuLego miu ne diyo bu sidelyaHee bakın aslanlar biz libidolu hatunlarız bir de. Libidomuzla başa çıkabileceeeniz mi?
Vero yiyip de kilo verir waytim.Cidden bunu soruyor musun kadayif tatlısı dondurma üstüne gözleme daha sayayim mi susayim mi
Geçmiş olsun kuzum, bence de götürmeyin salona. Hem nazar olur yaGecenin bu saati olmuş ben haĺa uyumadım neden mi kizim uyumuyor grip olmuş burnu hoşur hoşur düşüyor.. ve yarın kardeşimin nişanı var. Eşim diyor bu vaziyette ben kizi salona falan götürmem. Evde ben bakarım . Annem diyor kızıda getirin bak. Ben zaten ölmüşüm moral sıfır bebem hasta allahım bana güç ver
GünaydınGünaydıın
Esra ne içtin sen doğru söyle. Earanın kafa 1 milyonEki Görüntüle 2127452 Bence
korumada vermeye çalışan biri için oda olur tabi miu bilir genede o düşük derse.....
Yandınız artik böbrek ciğer e varsa çıkarıp öyle tartılın yarin
yarın görücez her aklımı diyeyimmi kilo veremiyorsanız bobreginizi satın ben ne yapayim
Sen bana laf atacağına oğluna bak mağazada fotosunu çekmişler bugün
.hırdavatçı değil ama burasi
Hakket sen ne ara dogurdun kız
Çocuk kesin sana çekmiş
Eki Görüntüle 2127452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?