Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen niye ayaktasin hele
5 de kalkıyor benim küçük gece de üç dört kere uyanıyor hala, 3 yaşında
Normalde babasını ister ben yatardım da bugün sabah sabah sinir etti adam beni bemde onu tabi ki kalktım bende . Yani yatmış olsam da 7 dr yinr kalkıyorum

Sanki işleri ne bu bucuruklerin de erken kalkiyorlarki benimkide arada erken kalkar sabah olmadı derim uyur zorla

Sanki işleri ne bu bucuruklerin de erken kalkiyorlarki benimkide arada erken kalkar sabah olmadı derim uyur zorla
Keşke uyusa geri canım mümkün değil, abisi de öyleydi daha yeni bir yıldır 7 ye kadar uyumaya başladı 7 yaşında o da. Bende çocukken öyleydim bana çekmişler

Vışşş ben beyaz ekmek yemem kizzzz

10 gun sonra 16 aylik olacak.Ya benim okulda bi gun güneş gorduler diye kaloriferler kapanmis ya rezillik valla maet ayindayiz hala farkinda degiller.ben hasta olmak uzereyim zaten burnum akiyo hapsiriyorum ve muhtemelen ona da ben bulastirdim
Bizim kurumda da kapattılar berna resmen boğazlı giydim gidiyorum tekrar hasta olmayım diye

Kuzum sana da mı yakalandım, fazla eksi göreyim diye yemedim ama -100 geldi anca suyu çok içiyorum kuzum, resmen 3 litrenin üstünde oluyor o yüzden yazmıyorum

Geçmiş olsun kuzum, bence de götürmeyin salona. Hem nazar olur ya
Nerde yapıyonuz nişanı?

Esra ne içtin sen doğru söyle. Earanın kafa 1 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…