Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani libidomuzla tek hamlede alaşağı ederiz ona göre ayağınızı denk alın aslanlar

Günaydın beybiler
Biliyosunuz miuma liste konusunda yardım edeceğim.
@MiuLego ile beni de etiketler mısınız kilo bildirimlerinize
Canım tamamdır teşekkür ederim. Listemizin tamamı ilk sayfada var. Listenin yeni etap hali en altta:)
Liste dışının ise geçen haftaki kiloları var . Orada yazan ilk kiloyu fark ve yüzde kısmını silersen geçen cuma kiloları kalıyır sadece. Üzerine bu hafta kilosu eksi ve yüzdesi ile devam ederiz. Yuvarlama kısmını biliyorsun dimi yüzdede?

Ama ben kacamakta yapmamki
Melegiimm22 bu hafta senin canim ben berbat durumdayim
@MiuLego neden boyle oldu cok moralim bozuldu
Kuzum berbat dediğin ne ki görünce anlarız.. artı değildir eminim. Wc sıkıntısı mı var? Uykusux ve stresli misin? Moral bozmak yok bizim yolumuz belli o kilolar gidecek.. insanız arada vücut kitliyor kendini

He aferin tamam :))) bir önceki mesajımda dövmemi yok say canımın içisi malim
Buhün güzel bi eksiyle gelcem sanırım. Sabah kalkar kalkmaz tartıldım geçen haftaki kiloyla uyandım. İşe geçmeden yarım saat yürüycem. İyice iner öğlen yazarım kilomu

Kuzum berbat dediğin ne ki görünce anlarız.. artı değildir eminim. Wc sıkıntısı mı var? Uykusux ve stresli misin? Moral bozmak yok bizim yolumuz belli o kilolar gidecek.. insanız arada vücut kitliyor kendini
Kilo bildirimi
Gecen hafta:78,5
Bu hafta:78,3
yüzdeye bile gerek yok miu berbat çünkü

evet çok uykusuzum.İşyerinde sıkıntım var
5 yıllık calıştığım kurum kayıtta bulunan beni ve arkadaşımı farklı bir şirkete geçiriyor.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum.Sanırım bizi gözden çıkardılar

Çok canım sıkkın.Dünki işyerinde sıkıntı var dediğim buydu
4 gündür wc de yok
zaten kuş kadar yiyorum hepfit

beybi sen gelmeden geçen hafta paylaştığın kilo ve yüzdeleri buldum word e attım, kızlar kiloları bildirsin sana telden gösterip paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…