Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzucum çok nırmal bak şu söylediklerinin tek bir tanesi bile artı sebebidir.. haftaya güzel eksi gelir..

Boool yeşillik
Bıçoool su
Protein ağırlıklı ama kuş kadar değil

Beslen .. haftaya güzl olacak

@MiuLego
hepfit
bugün ilacıma başlıyorum.Bu kadar insülin direnciyle kendi başıma savaşmaya çalışmak zaten aptallıktı.
Kuzum hiç anlamadığım için birley diyemiyorum. İlacını içmen gerekiyorsa iç tabi. Zararlıysa içme. Sen bilirsin doğrusunu

@MiuLego
hepfit
bugün ilacıma başlıyorum.Bu kadar insülin direnciyle kendi başıma savaşmaya çalışmak zaten aptallıktı.
kuzum zaten 3 doktor da aynı şeyi söylüyor, hani biri bile kullanma dese tamam diyicem ama insülinin çok yüksek bak ben de hastanede çalışıyorum az çok kan değerlerinden anlıyorum, kullanmazsan insüline geçeceksin diye korkuyorum hande

Geçmiş olsun kuzum, bence de götürmeyin salona. Hem nazar olur ya
Nerde yapıyonuz nişanı?
Kuzum benimde hic götüresim yok daha bukadarlik oldu ne resmini paylaştım ne öyle toplu yerlere gotirdum tatlilikta bile götürmedim . Gece bi göreydin bizi susturabilmek için neler dednedik.
Kuzum nisanda konyanın bi ilçesinde tüm salonlor dolu malum düğün arifesi anca bulabildik düğün konya merkezde olacak ama

canım insülin 83 çıkıyor
homa değerime bakarsan 18,5
çoooook yüksek hemde çok

3 aylık şekerimde 7 küsürlerde
haşimato tiroidimde var

ilaç kullanmak istemedim ama bu hafta gördümki olmuyormuş
spor yapabilsem en önemlisi yürüyebilsen bu direnci kırıcam bi şekilde onuda yapamıyorum

neden yapamıyorum 2+1 evde kıç kıça yaşıyoruz o yüzden yapamıyorum
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum yürüyemiyorum
iyi muhitte değilim akşam çıksan yürüsem oda olmuyor
eşime gel beraber yürüyelim desem gelmiyor benide tek göndermiyor

yeminle gözlerim doldu yaaaa

Canım diyetini yap ilacını kullan sakın sakın kilonu ver ve koruma yap mutlaka o zaman zaten düzelir sekerin de direncinde inşallah

kuzu HOMA 2,7 nin üstüne ilaç başlanıyor, yani sana ilaç verilmesinin sebebi var. lütfen başlayıp başlayıp bırakma

Günaydın kızlar
Gecen hafta:92
Bu hafta: 91
Yüzde: 1,08
Bu hafta regldenmidir bilmiyorum 8 ler nasip olmadı.hedefim önümüzdeki cuma:89
Tebrikler canım güzel gitmiş
Olsun canım ya artı değilsin sonuçta
Aynı canım değişen hiç bişey yok fizyoloji serumu kırk taklayla yapıyorum. Inşallah düzelir çok saol
Ayy bilmezmiyim yıkıyorlar ortalığı onu yapınca
Kilo bildirimi

Geçen hafta : 59.4
Bu hafta : 58.5
Fark : 900 gr
Yuzde : %1.52
@MiuLego hepfit mortim hippotalamus

Mezun olam bence ben
Tebrikler canım yine güzel gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…