Kuzum senin ne kadar zor bir hayatın var bilmiyor muyuz bizBenim sesim icime kacti valla
Evet diyetime hep sadigim ama katilimim iyi degil biliyorum
Bencede ya yazanlar belli ama takım cin seddi gibi kalabalık tmm ömür boyu insanlar sayfaya yazacak diye birşey yok kiloları versin uğraşın çok sık gelemeyebilir o zaman miu da verdi niye hala kaptan ama gel arkadaşım ne olur gel ne olur zayıflaOnu diyorum kaç yaşında insanlarız, sorumluluk bilinci diye bişey var. Kaptan konuşuyor diye bişey demiyordum, hata etmisim, Kaptan çok yıpranmış. Benim hatamda kaptanın işine karışmayım diye susmak. Özür dilerim mius
Ama artık duzenli bildirim yapmayan gitsin takım kalabalık diyip duruyoruz ama aynı insanlar yazıyor, surda tek tek sayarım yazanları Demek ki o kadar kalabalık değiliz
Kuzum sen yine menü dışında da az da olsa yazıyorsun, ben listeyi yaparken şok oldum gelmeyenleri farkedinceBen iki çocuk olunca biraz az geliyor olabilirim ama elimden geleni yaptığım konusunda üçüm rahat ha menülerim ara sıra sasıyor ama oh üye Kü yedım ben yerim de kilo veririm de falan gibi bi tavrım hiç olmadı zaten listeye de girmeyi hiç istemedim sorumluluğu kaldıramam diye...
Valla şahsen bilincli bir takipci içinde çok sınır bozucu ordan daha çok bozuyordur eminimyanaaamı öp sen en iyisi
keşke herkes böyle kıymet bilse onlar için ugrastıgımızı farketseler de azıcık gayret gösterilse.
karsıdan nasıl bilmiyormda bizim tarafımızdan cidden sinir bozucu bi durum
Ağzımdan aldinKuzum senin ne kadar zor bir hayatın var bilmiyor muyuz biz
Evet beni de silmiş mium :)Kuzum zaten sen farketmemişsin, miusum bildirimde bulunmayan herkesi silmiş son listede
Kız pp ni değişmişsin tanıyamıyorum :))Evet beni de silmiş mium :)
Olsun canı sagolsun..
Eşim gorevden donunce alcam bi tartı kendime
Adres ver internetten alıp kargolayacağımEvet beni de silmiş mium :)
Olsun canı sagolsun..
Eşim gorevden donunce alcam bi tartı kendime
Nasil olmuş guzel miKız pp ni değişmişsin tanıyamıyorum :))
Sagol kuzum seni masrafa sokmak istemem eşim gelsin alcam bi tane kiyamam sana benAdres ver internetten alıp kargolayacağım
Yok vuramazsın ben gayet iyiyim kuzucum. Bugün elbiseli tartıldım tam sağlıklı olmadığı için bildirmedim buraya. Ama vurulmayı haketmedim onu diyeyim.
Eksi mi artı mı onu söyle bana gardımı aldımYok vuramazsın ben gayet iyiyim kuzucum. Bugün elbiseli tartıldım tam sağlıklı olmadığı için bildirmedim buraya. Ama vurulmayı haketmedim onu diyeyim.
Kahvaltı üstüne ve elbiseli artı 600 ama dediğim gibi eşimin ablasındaydık sabah cıbıldak tartılamadımEksi mi artı mı onu söyle bana gardımı aldım
Hos geldın banu nasılsın canımKızlar nasılsınız huhuuuuuu
Ay sürekli kopuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?