Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bencede ya yazanlar belli ama takım cin seddi gibi kalabalık tmm ömür boyu insanlar sayfaya yazacak diye birşey yok kiloları versin uğraşın çok sık gelemeyebilir o zaman miu da verdi niye hala kaptan ama gel arkadaşım ne olur gel ne olur zayıfla

Ben iki çocuk olunca biraz az geliyor olabilirim ama elimden geleni yaptığım konusunda içim rahat ha menülerim ara sıra sasıyor ama oh iyi ki yedım ben yerim de kilo veririm de falan gibi bi tavrım hiç olmadı zaten listeye de girmeyi hiç istemedim sorumluluğu kaldıramam diye...

Kuzum sen yine menü dışında da az da olsa yazıyorsun, ben listeyi yaparken şok oldum gelmeyenleri farkedince

Valla şahsen bilincli bir takipci içinde çok sınır bozucu ordan daha çok bozuyordur eminim
Kuzum senin ne kadar zor bir hayatın var bilmiyor muyuz biz
Ağzımdan aldin

Bu hafta ben de az geldim. Malesef elimdeki şartlarla daha fazlası olmadı... Hem üzgünüm hem de vayt ve miu az kafa dinleyecek diye seviniyorum... Miuyu çok iyi anlıyorum... Keşke şu kpss bu yıl olmasaydı da keptın adaylığımı koysaydım bile diyorum. hem miu bunalmamış olurdu yükü hafiflerdi...

Kuzum zaten sen farketmemişsin, miusum bildirimde bulunmayan herkesi silmiş son listede
Evet beni de silmiş mium :)
Hatta sadece beni silmis galiba.
Olsun canı sagolsun..
Eşim gorevden donunce alcam bi tartı kendime

Son düzenleme:
Munzevi Zencefil Ördek gel buraya kaçamazsın işten çıkmadan vuracağım belli oldu neredesin
Yok vuramazsın ben gayet iyiyim kuzucum. Bugün elbiseli tartıldım tam sağlıklı olmadığı için bildirmedim buraya. Ama vurulmayı haketmedim onu diyeyim.

Eveeet geçmişi okudum.

@MiuLego Whiteblacklife ne deseniz haklısınız. Kendinizi paralıyorsunuz ama benim gözümde özellikle biri insanı zıvanadan çıkaracak rahatlıkta, bugüne kadar ona bir şey yazmadım bugün de gerek duymuyorum laf anlayana söylenir çünkü benim nazarımda , bana kalsa listeye bile girmesin derdim bu kadar net.

Neyse kendi adıma içim çok rahat. Listede değilim ama sırf burda birilerine faydası olur diye binbir çeşit detoks deniyorum, bir hafta pek yazamadım çünkü canımı sıkan bir durum oldu sitede (bilen biliyor ) o yüzden de yazmak içimden gelmedi ama o zaman bile hep okudum.
Bu hafta manevi olarak çok kötü olamama rağmen, bu beden sağlığıma da yansımasına rağmen hurma diyetini bırakmadım çünkü tek bir kişi bile denemek isterse sonucu görsün diye.
Listedeyken çok aç kaldım hem de öyle poğaçayı reddettim tatlıyı reddettim diye katlandığım açlık değil bu. Gerçek açlık, sağlığım bile bozuldu bir dönem bilen bilir. Niye ne için ? Listede ki arkadaşların hakkı geçmesin diye.
Neyse yeter bu kadar. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…