Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı üstüne ve elbiseli artı 600 ama dediğim gibi eşimin ablasındaydık sabah cıbıldak tartılamadım
Cıbıldak tartılsan da +600 den ne kadar gidecek vuruldun öldün çık kabul et vuracağım inat değil mi kahvaltı öncesi cıbıldak tartılsaydın

Burada olmadığımız zamanda malum sebeplerden miu da bende donmemekte metrik sadece kızların kilo almasını görünce dayanamadik kendimizi sorumlu suçlu hissettik biz onlar için varız dedik o kadar şeyi yuttuk peki şimdi aklımda ki deli soru birisi cevap versin bana
BEN O KADAR LAFI NEDEN YUTTUM NEDEN ......

wayt kendini suçlamaktan yada suçlu aramaktan vazgeçermisin lütfen
içerisinde bende dahil olmak üzere değmez diyip set çekermisin

Bende yazıcam
Ekimde geldim buraya @MiuLego ve 7. Takımın her üyesinin bana faydası oldu asla inkar edemem liste paylaşımı yaptıgım her an sadık kaldım cok yememe ragmen herkesin vicdanı kendıne ben mezun olduğumdan bu yana kilo bildirimi yapmıyorum en son yasadıgım olaydan sonra ciddi anlamda sogudum ve yazmadım cuma kilo bildirimi yapmadım ha kılomu korudum sporumu yaptım fazlasıyla arada dıyet yaptım menu paylaştım. Ama yiyorum diyet yapmıyorum. Mümkün olduğunca giriyorum bu hafta giremedim mıssfırım vardı yazdım sonra hastalandım daha bugun iyiyim girmesemde aklım burda eger kalbini kırdıysam özür dilerim @MiuLego her soruma cevap verıp benımle ilgilenen sana teşekkür ederim. Bana kimsenin inanamadıgo anda bana güvendiğin için teşekkür ederim 7. Takımı seviyorum kilo paylaşmıyorum. Menu vermiyorum şu an sporu bıraktım çünkü bebek düşünüyorum. Eger hakka girdıysem birini üzdüysem affedın. Belki gene giremicem yazamıcam ama hep takipteyim. Sen belki bana kızdın bilemem ama inan listedeyken hep sadık kaldım sporumu yaptım 1 sebepten ötürü bir uzaklaştım ve mezun oldujtan sonra kılo bildiriminde bulunmadım. Ama haile kaldıktan sonra kılo almamak adına heö yedıklerımi hemde kılomu yazacaktım kı yazıcam. Dpguö yaptıkta sonra da gene burda olmak istiyorum. Burası benım evım gibi oldu. 7. Takımı ve arkadaşlarımı seviyorum. Hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…