Iyi değiliz sebebide geçmiş sayfalarda yazıyor. .Kızlar nasılsınız huhuuuuuu
Ay sürekli kopuyorum
Cıbıldak tartılsan da +600 den ne kadar gidecek vuruldun öldün çık kabul etKahvaltı üstüne ve elbiseli artı 600 ama dediğim gibi eşimin ablasındaydık sabah cıbıldak tartılamadım
Kız noldi rengin soldi
Tovbeeee vurmadan bu kediyi gostersen de yetetdiCıbıldak tartılsan da +600 den ne kadar gidecek vuruldun öldün çık kabul etvuracağım inat değil mi kahvaltı öncesi cıbıldak tartılsaydın
Eki Görüntüle 2127742
Cıbıldak tartılsan da +600 den ne kadar gidecek vuruldun öldün çık kabul etvuracağım inat değil mi kahvaltı öncesi cıbıldak tartılsaydın
Eki Görüntüle 2127742
Iyi değiliz sebebide geçmiş sayfalarda yazıyor. .
Sinirli kızgın kedi oTovbeeee vurmadan bu kediyi gostersen de yetetdi
O nasil bi tip
çok acımasızsın.
Hayrolsun inşallahBugün berbat bir gün gecirdim.hic tadım tuzum yok
Sinirli kızgın kedi o
Öyle gelmeyeceksin artıyladur hıncım geçmedi zaten sinirli üzgünüm bir daha vuracağım
Eki Görüntüle 2127743
Burada olmadığımız zamanda malum sebeplerden miu da bende donmemekte metrik sadece kızların kilo almasını görünce dayanamadik kendimizi sorumlu suçlu hissettik biz onlar için varız dedik o kadar şeyi yuttuk peki şimdi aklımda ki deli soru birisi cevap versin banaEveeet geçmişi okudum.
@MiuLegoWhiteblacklife ne deseniz haklısınız. Kendinizi paralıyorsunuz ama benim gözümde özellikle biri insanı zıvanadan çıkaracak rahatlıkta, bugüne kadar ona bir şey yazmadım bugün de gerek duymuyorum laf anlayana söylenir çünkü benim nazarımda , bana kalsa listeye bile girmesin derdim bu kadar net.
Neyse kendi adıma içim çok rahat. Listede değilim ama sırf burda birilerine faydası olur diye binbir çeşit detoks deniyorum, bir hafta pek yazamadım çünkü canımı sıkan bir durum oldu sitede (bilen biliyor ) o yüzden de yazmak içimden gelmedi ama o zaman bile hep okudum.
Bu hafta manevi olarak çok kötü olamama rağmen, bu beden sağlığıma da yansımasına rağmen hurma diyetini bırakmadım çünkü tek bir kişi bile denemek isterse sonucu görsün diye.
Listedeyken çok aç kaldım hem de öyle poğaçayı reddettim tatlıyı reddettim diye katlandığım açlık değil bu. Gerçek açlık, sağlığım bile bozuldu bir dönem bilen bilir. Niye ne için ? Listede ki arkadaşların hakkı geçmesin diye.
Neyse yeter bu kadar. ....
wayt kendini suçlamaktan yada suçlu aramaktan vazgeçermisin lütfenBurada olmadığımız zamanda malum sebeplerden miu da bende donmemekte metrik sadece kızların kilo almasını görünce dayanamadik kendimizi sorumlu suçlu hissettik biz onlar için varız dedik o kadar şeyi yuttuk peki şimdi aklımda ki deli soru birisi cevap versin bana
BEN O KADAR LAFI NEDEN YUTTUM NEDEN ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?