:)))) deli
Hee bak 2 gundur maske yapmıyorum elim kalkmıyor:)))) deli
Sahi miucum söylemekte sakıncası yoksa ismin ne acaba:)))) deli
ÖZelden söylerim canısı burdan değilSahi miucum söylemekte sakıncası yoksa ismin ne acaba
Eski konulara girmek istemiyorum site tarihine site sahibi tarafından yazılan eşinin bile kınadığı mesajları yedik kuzum afiyetle yedik şimdi içimde bunun için miydi diyorum ben burada ki herkesi bu kadar severken bu kadar önemserken kendi bildiğim dogrularimdan gururumdan vazgeçerken bu kadar değersiz olduğumu hissetmek çok canımı yakıyor stom gerçektende yakıyor ya elimin uzanabilecegi herkese yardım etmek.istedim sevdim saydım değer verdim ailem dedimwayt kendini suçlamaktan yada suçlu aramaktan vazgeçermisin lütfen
içerisinde bende dahil olmak üzere değmez diyip set çekermisin
Zaten dediğim çölünüzün bi zaman degilki canim gram gram gidiyordu ya
Ona mi takıldın o kadar ovdum
Canım genellemen hiç dogru degil burada bir sürü kişi var sana değer veren ve saygı duyan saygı duymayanların da- bu kadar emek karşılığında - ancak kendi duruşlarının hatalı olmasındandır kimsenin burdan herhangi bir çıkarı yok herkes kendisi için uğraşıyor işin özünde sen mıu fit ideal kilosuna ulaşmış insanlar olduğunuz halde hala burda başımızda duruyor ve bütün iyiliğimiz için uğraşıyorsunuz kimse çıkıp da minnetten ve teşekkürden başka bir şey hissetmeye hakkı yok- hele bir de kilo veriyor diye sanki dünyayı kurtarmış gibi sorumluluğun farkında olmayıp teşekkür bekleyenler - bunların kendi sorunu bu sizin bunlara bakarak kendinizi suçlamanıza ya da üzmenize hiç gerek yok canımEski konulara girmek istemiyorum site tarihine site sahibi tarafından yazılan eşinin bile kınadığı mesajları yedik kuzum afiyetle yedik şimdi içimde bunun için miydi diyorum ben burada ki herkesi bu kadar severken bu kadar önemserken kendi bildiğim dogrularimdan gururumdan vazgeçerken bu kadar değersiz olduğumu hissetmek çok canımı yakıyor stom gerçektende yakıyor ya elimin uzanabilecegi herkese yardım etmek.istedim sevdim saydım değer verdim ailem dedim
Ama bakıyorum şimdi sevdim sevilmemisim önemsenmemis kimsenin kalbinde nokta kadar değer gormemisim
Tamam bende özelden soyleyeyimÖZelden söylerim canısı burdan değil
Hastaneden cıktım büyük oglumun antibiyotigini vermek icin okula gittim.bir cocukla tartismis.ben araya girmeyi sevmem.oglum anlatti dinlerken cocugunn biri kemal sunal gibi yürüyerek üzerime yürümeye basladi oglunu yerlerde sürüyecegim diye.o kadar burnumun dibine geldiki gayri ihtiyari itekledim omzundan oglum sen ne yapiyorsun ben senin yasitinmiyim ayip dedim.cıktım.kursum vardi oraya gittim.kursum okula yakin cıkısta yine ugradim yanina oglumun.anne cıkısta beni arkadaslariyla dövecekmis dedi. Bende sınıf öğretmenine söyledim cocuk belali bir tip illallah etmisler zaten.müdür yardımcısina söyleyin mutlaka dedi ne olur ne olmaz.okulda güvenluk de yok zaten.neyse gittim. O cocugu ve oglumu cagirdı.cocuk beni dövdü demisHayrolsun inşallah
Maalesef bu tarz seyler cok olmaya başladı canım inan her gün o kadar garip tiplerle karşılaşıyoruz Kü ilkokulda bile ama araştırıldığında altından çocuk bedenlerin nasıl kaldırdığını anlayamadığımız biz olsak daha beter olurduk dediğimiz travmalar çıkıyor muhtemelen çocuk görülmeye calısıyordur evde ailesi görmüyor okulda öğretmen görmüyor suçlu çocuk diye etiketleyip sürekli iteklenen çocuklar oluyor bunlar genelde bir insanın en temel ihtiyacı sevgi ve ilgidir bu çocuklar bunu bulamıyor ve farkli yollarla aramaya başlıyorlarHastaneden cıktım büyük oglumun antibiyotigini vermek icin okula gittim.bir cocukla tartismis.ben araya girmeyi sevmem.oglum anlatti dinlerken cocugunn biri kemal sunal gibi yürüyerek üzerime yürümeye basladi oglunu yerlerde sürüyecegim diye.o kadar burnumun dibine geldiki gayri ihtiyari itekledim omzundan oglum sen ne yapiyorsun ben senin yasitinmiyim ayip dedim.cıktım.kursum vardi oraya gittim.kursum okula yakin cıkısta yine ugradim yanina oglumun.anne cıkısta beni arkadaslariyla dövecekmis dedi. Bende sınıf öğretmenine söyledim cocuk belali bir tip illallah etmisler zaten.müdür yardımcısina söyleyin mutlaka dedi ne olur ne olmaz.okulda güvenluk de yok zaten.neyse gittim. O cocugu ve oglumu cagirdı.cocuk beni dövdü demisadam beni cagirdi bagıra bagira saydı.oglanin ve o cocugun kafadina vurup bir daha gelmeyin karsima demis.bende sinirlendim üslubunuza dikkat edin dedim.neymis diger cocugun velileride gelirmis. Cıkısta almaya gittim oglumu ne olur ne olmaz dedim.ben kimseye kiyamam neyle suclandim.sonrasi annemle konusmustum babamla annem geldi onunla bayagi konustular.diger müdür geldi bu veliyi taniyorum biz, hic birGörüsürüz problem yasamadik hayirdir dedi.anlattik ortayi bulmaya calisti.insanlar cocuk yetistirmiyor ortalikta sucta suca tesvikte artti.bu cocuk acaba neden böyle ona cok üzüldüm.yalan var kabadayilik ile bir yere gelme cabasi yazık genclik nereye gidiyor.bu yasadigim olayin icine kendimi hic yakistiramadim.cok agladim
Hastaneden cıktım büyük oglumun antibiyotigini vermek icin okula gittim.bir cocukla tartismis.ben araya girmeyi sevmem.oglum anlatti dinlerken cocugunn biri kemal sunal gibi yürüyerek üzerime yürümeye basladi oglunu yerlerde sürüyecegim diye.o kadar burnumun dibine geldiki gayri ihtiyari itekledim omzundan oglum sen ne yapiyorsun ben senin yasitinmiyim ayip dedim.cıktım.kursum vardi oraya gittim.kursum okula yakin cıkısta yine ugradim yanina oglumun.anne cıkısta beni arkadaslariyla dövecekmis dedi. Bende sınıf öğretmenine söyledim cocuk belali bir tip illallah etmisler zaten.müdür yardımcısina söyleyin mutlaka dedi ne olur ne olmaz.okulda güvenluk de yok zaten.neyse gittim. O cocugu ve oglumu cagirdı.cocuk beni dövdü demisadam beni cagirdi bagıra bagira saydı.oglanin ve o cocugun kafadina vurup bir daha gelmeyin karsima demis.bende sinirlendim üslubunuza dikkat edin dedim.neymis diger cocugun velileride gelirmis. Cıkısta almaya gittim oglumu ne olur ne olmaz dedim.ben kimseye kiyamam neyle suclandim.sonrasi annemle konusmustum babamla annem geldi onunla bayagi konustular.diger müdür geldi bu veliyi taniyorum biz, hic birGörüsürüz problem yasamadik hayirdir dedi.anlattik ortayi bulmaya calisti.insanlar cocuk yetistirmiyor ortalikta sucta suca tesvikte artti.bu cocuk acaba neden böyle ona cok üzüldüm.yalan var kabadayilik ile bir yere gelme cabasi yazık genclik nereye gidiyor.bu yasadigim olayin icine kendimi hic yakistiramadim.cok agladim
Son cümlene kesinlikle katılmıyorum vayt nerden vardın bu kanıya?Eski konulara girmek istemiyorum site tarihine site sahibi tarafından yazılan eşinin bile kınadığı mesajları yedik kuzum afiyetle yedik şimdi içimde bunun için miydi diyorum ben burada ki herkesi bu kadar severken bu kadar önemserken kendi bildiğim dogrularimdan gururumdan vazgeçerken bu kadar değersiz olduğumu hissetmek çok canımı yakıyor stom gerçektende yakıyor ya elimin uzanabilecegi herkese yardım etmek.istedim sevdim saydım değer verdim ailem dedim
Ama bakıyorum şimdi sevdim sevilmemisim önemsenmemis kimsenin kalbinde nokta kadar değer gormemisim
@MiuLego kuzum hakkında hayırlısı olsun.
Sana sonuna kadar katiliyorum, dün menü yorumlarken ilk sayfadaki listeleri kullandım , ilk gözümde korktu açıkçası ama her profile girdiğimde dedim acaba bunlar niye listede diye. 7-8 kişi takım dışı aktifti listede. Keşke en başta 1 hafta(ki bence 3 gün yeterli) aktif olmayanı cikarsaydin listeden(takım içi, takım disi hepsi için geçerli bu ).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?