- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Ben cok üzülüyorum.ama oglumuda korumak zorundayim.Maalesef bu tarz seyler cok olmaya başladı canım inan her gün o kadar garip tiplerle karşılaşıyoruz Kü ilkokulda bile ama araştırıldığında altından çocuk bedenlerin nasıl kaldırdığını anlayamadığımız biz olsak daha beter olurduk dediğimiz travmalar çıkıyor muhtemelen çocuk görülmeye calısıyordur evde ailesi görmüyor okulda öğretmen görmüyor suçlu çocuk diye etiketleyip sürekli iteklenen çocuklar oluyor bunlar genelde bir insanın en temel ihtiyacı sevgi ve ilgidir bu çocuklar bunu bulamıyor ve farkli yollarla aramaya başlıyorlar
Tabi Ki korumak zorundasın canim çok dikkat et sen al okuldan Bi süreBen cok üzülüyorum.ama oglumuda korumak zorundayim.
Sorma simdi bu cocuk gidip evdede diyecek annesi geldi beni dövd7.ogluma gelip ailesi zarar verirse pazartesi diye korkuyorum.cıkįslarda alacagim ama gün icinde bisey olmaz insallah.ayyy sen çocuğu almaya devam et, magandalar böyle yetişiyor Demek ki
Ben de kendi adıma yazayımArkadaşlar herkes öz eleştirisini yapsın, ben hastayken gelemedim ama onun dışında hep burdayım, fit şöyle bi sıkıntım var derseniz elimden geldiğince yardım ederim. Gelmezseniz menü vermezseniz bizim kimseye yardımımız olmaz. Ha bireysellikse ben tek basima da kilo veriyorum, günlüklerde kanıtı duruyor. Sizin için duruyorum ben
Canım ortaokulda mı bu çocuklar çocuğun ailesine bişi söyleyeceğini sanmam okulun içinde bişi olmaz kuzum bin tane nöbetçi öğretmen var çıkışlara dikkat et amaSorma simdi bu cocuk gidip evdede diyecek annesi geldi beni dövd7.ogluma gelip ailesi zarar verirse pazartesi diye korkuyorum.cıkįslarda alacagim ama gün icinde bisey olmaz insallah.
Yanliz birakirmiyim canim.Benim oglum küfür etmez.kimseye satasmaz.dersleri iyi.neden böyle oldu anlamadim.Pamukseker19 canım üzüldüm çok aman diyim yalnız bırakma bu ara kzuucuğunu
Aynen canım başa bela böyle kisilerSorma simdi bu cocuk gidip evdede diyecek annesi geldi beni dövd7.ogluma gelip ailesi zarar verirse pazartesi diye korkuyorum.cıkįslarda alacagim ama gün icinde bisey olmaz insallah.
Çünkü karşı taraf iyi yetişmemiş bir çocuk belli kiYanliz birakirmiyim canim.Benim oglum küfür etmez.kimseye satasmaz.dersleri iyi.neden böyle oldu anlamadim.
Gecen sene basinda 4 kisi birden dövmüs oglum bir geldi her bi yani mor ne nöbetci ögretmeni kuzum.sinifini degistirdim.psikologa götürdüm topladi şükür dedim simdide bu.sınıfta takdir belgesi alan tek erkek.bugunde öğretmeni derste cok yakisiklisin bugun oglum demis.takmis o cocuk kafaya.öğretmenleri cok sever oglumu.Canım ortaokulda mı bu çocuklar çocuğun ailesine bişi söyleyeceğini sanmam okulun içinde bişi olmaz kuzum bin tane nöbetçi öğretmen var çıkışlara dikkat et ama
Oluyor bazen böyle rehberlik servisiniz varsa rehber öğretmenden yardım iste canım bu idarelerin tavrından nefret ediyorum çocukları anlamadan dinlemeden ikisine de kızıp yollamak problem çözüyor sankiYanliz birakirmiyim canim.Benim oglum küfür etmez.kimseye satasmaz.dersleri iyi.neden böyle oldu anlamadim.
AynenÇünkü karşı taraf iyi yetişmemiş bir çocuk belli ki
Çok var böyle malesef
Bilmiyorum kuzum olabilir aslındaOluyor bazen böyle rehberlik servisiniz varsa rehber öğretmenden yardım iste canım bu idarelerin tavrından nefret ediyorum çocukları anlamadan dinlemeden ikisine de kızıp yollamak problem çözüyor sanki
İnşallah çözülür sorun yaaaGecen sene basinda 4 kisi birden dövmüs oglum bir geldi her bi yani mor ne nöbetci ögretmeni kuzum.sinifini degistirdim.psikologa götürdüm topladi şükür dedim simdide bu.sınıfta takdir belgesi alan tek erkek.bugunde öğretmeni derste cok yakisiklisin bugun oglum demis.takmis o cocuk kafaya.öğretmenleri cok sever oglumu.
Allah allah nasıl okul burası nasıl olabilir okul içinde böyle bir sey valla ne diyeceğimi bilemedim rehberlik servisine mutlaka bildir canımGecen sene basinda 4 kisi birden dövmüs oglum bir geldi her bi yani mor ne nöbetci ögretmeni kuzum.sinifini degistirdim.psikologa götürdüm topladi şükür dedim simdide bu.sınıfta takdir belgesi alan tek erkek.bugunde öğretmeni derste cok yakisiklisin bugun oglum demis.takmis o cocuk kafaya.öğretmenleri cok sever oglumu.
@MiuLego saygım sonsuz koydugun kurala ve cokda mantıklı buluyorum.yalnız %1.3 kısmna gelnce sunu brlrtmem gerekir yani bilmeni isterim benm 11 12 mart gbi regl olmam gerekirken hala olmadm kistimden dolayı.bu bir saglık problemi ve bu konuda suan ilac kullnmak dısında hicbrsey gelmıyor elmden.bir de ben 83 lerdeydm.hıızlı gden ilk kiloları burayı kesfetmeden vermstm bir sebep de bu.evet belki regl olrm hala bekledgm kılo kaybna ulasamam onun da garantsı yok ama sunu biliyorum.elimden geleni yaptgmu ve yine yapabldgm kadaryla buraya yansttgmı dusunuyorum.bunların hicbiri bahane degl.ama ben bu takımı ge listede olmasam da su an bu rakıma dahil olmayı cok önemsiyorum.acıklama gereği hissettim.elif canım 7 mart başlangıç tarihin takıma.. 17 gün olmuş yani.. bu hafta 3. cuma kilo bildirimini yapıyorsun..
resmi deneme süren bu hafta dolmuş oluyor.. ama ben takım listesine en az 4 hafta deneme süresi ve 5. hafta duruma göre listeye almak gibi bir kural koydum.. dolayısıyla henüz erken.. zaten %1.3 ler olmadan genelede listeye almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?