Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben cok üzülüyorum.ama oglumuda korumak zorundayim.

Ben de kendi adıma yazayım
Ben birkaç defa listeye girmek isteyip olumsuz etkisini görünce (kızmak yok ben çok kısarsam yediklerimden kötü oluyorum baş dönmesi, direnç düştüğü için hastalıklar vs, listeye gireyim diye uğraştığım haftalarda bu etkiler oldu çünkü çok kıstım) liste dışı olmaya karar verdim.
Ama özeleştiri de yapmam gerek, kaçamak yaptım, son haftalarda karbonhidrat alıp deneme yapmak istedim etkisi nedir diye, bugğn yine anladım ki korumaya kadar karbonhidrat almamam gerek.
Katılım konusunda listede olmasam dahi hergün istisnasız menü verdim, her boş zamanımda yazdım, okudum, saat farkı yüzünden geç saatte yazıyorum hep ı yüzden ben uygun olunca kimseler kalmamış oluyor, ama takımı benimsedim, liste olsun olmasın burası benim yerim.
Ben burayı bırakmadım, bırakmam da..

Sorma simdi bu cocuk gidip evdede diyecek annesi geldi beni dövd7.ogluma gelip ailesi zarar verirse pazartesi diye korkuyorum.cıkįslarda alacagim ama gün icinde bisey olmaz insallah.
Canım ortaokulda mı bu çocuklar çocuğun ailesine bişi söyleyeceğini sanmam okulun içinde bişi olmaz kuzum bin tane nöbetçi öğretmen var çıkışlara dikkat et ama

Miu benle konusmiycan mi cicegeeemm @MiuLego

Listeden de silmis beni parnaklarini yediğim

Hadi uzme cococugunu 3 kelam et noluuyy

Sana bir şarkı sözü armağan etmek istiyorum
"Bir gün benden şikayet ettigin ne varsa ozlersin ulaaa"

Hadi gel opuselim koklasalim

Canım ortaokulda mı bu çocuklar çocuğun ailesine bişi söyleyeceğini sanmam okulun içinde bişi olmaz kuzum bin tane nöbetçi öğretmen var çıkışlara dikkat et ama
Gecen sene basinda 4 kisi birden dövmüs oglum bir geldi her bi yani mor ne nöbetci ögretmeni kuzum.sinifini degistirdim.psikologa götürdüm topladi şükür dedim simdide bu.sınıfta takdir belgesi alan tek erkek.bugunde öğretmeni derste cok yakisiklisin bugun oglum demis.takmis o cocuk kafaya.öğretmenleri cok sever oglumu.

Yanliz birakirmiyim canim.Benim oglum küfür etmez.kimseye satasmaz.dersleri iyi.neden böyle oldu anlamadim.
Oluyor bazen böyle rehberlik servisiniz varsa rehber öğretmenden yardım iste canım bu idarelerin tavrından nefret ediyorum çocukları anlamadan dinlemeden ikisine de kızıp yollamak problem çözüyor sanki

İnşallah çözülür sorun yaaa

Allah allah nasıl okul burası nasıl olabilir okul içinde böyle bir sey valla ne diyeceğimi bilemedim rehberlik servisine mutlaka bildir canım

@MiuLego saygım sonsuz koydugun kurala ve cokda mantıklı buluyorum.yalnız %1.3 kısmna gelnce sunu brlrtmem gerekir yani bilmeni isterim benm 11 12 mart gbi regl olmam gerekirken hala olmadm kistimden dolayı.bu bir saglık problemi ve bu konuda suan ilac kullnmak dısında hicbrsey gelmıyor elmden.bir de ben 83 lerdeydm.hıızlı gden ilk kiloları burayı kesfetmeden vermstm bir sebep de bu.evet belki regl olrm hala bekledgm kılo kaybna ulasamam onun da garantsı yok ama sunu biliyorum.elimden geleni yaptgmu ve yine yapabldgm kadaryla buraya yansttgmı dusunuyorum.bunların hicbiri bahane degl.ama ben bu takımı ge listede olmasam da su an bu rakıma dahil olmayı cok önemsiyorum.acıklama gereği hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…