Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum diyetisyen listesi hep devam edersen işe yarıyor. Ben ekmek yiyerek 58 e düştüm ama sonra psikolojik olarak öyle kilo veremediğime inandığım için bıraktım , vücut az yemeği gördü ya şimdide kilo zor gidiyor

Ben o taraklarda çok bez çürüttüm la N Nana ya sor en son oydu mortim.

Bonusum canomm burada en çok zayıflamasını istediğim hatunlarin başını çekiyorsun. Senin yerinde olsam kesinlikle ama kesinlikle doktor kontrolünde zayiflarim.

Bende bu konuda aynı düşünüyordum biliyorsun, ne diyeyim ki sana aynı duygulara sahibim

İnşallah çözülür sorun yaaa
Insallah kuzum
Allah allah nasıl okul burası nasıl olabilir okul içinde böyle bir sey valla ne diyeceğimi bilemedim rehberlik servisine mutlaka bildir canım
Gidecegim canım.böyle güvenligi olmayan.veliler gelecek diye aman baslari agrimasin diye mazlumlari korumayan.baktiki bisey olmuyor yaramaz cocuklarin suclulara dönüstügü bir okul bir yıl kaldı seneye insallah iyi bir liseye gidecek ortalamasi güzel.

Canım liste bana özel olsa verirdim belki ama 80 kilo ablama göre yazılmış listeydi. Birde ben zaten hep az yiyerek kilo verdim burda , o yüzden diyetisyen listesi çok geldi bana maalesef.

Ben de köpüş nöbetindeyim bugün, her 10 dak. Bir ağzına şırıngayla su veriyorum, sürekli dışarıya çıkarıyorum, yazık benim kızıma ya
Neyseki az önce azıcık yemek yedi, şimdi de uyumaya başladı, yorulmuş bitap düşmüş hayvancık

He ondan ama giricem hastayım diye afedersın4 gündür suya girmedim kendimden tiksimdim cevabını bekledım girmek için
Şimdi giricem
Ayakta dus aldigin surece birsey olmaz canim,bende girerim regl gunlerimde.birsey olmaz merak etme.ama genital bölgene fazla sabun veya dus jeli ile yikama.bir kere yika vucudunla beraber tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…