Yok canım 4 gün hurma diyeti yaptım bu dört günlük sonuç. En son buraya kaç bildirdim hatırlamıyorum bakıyım ilk sayfada yazıyorsa. 65.3 dü sanırım iki hafta önce. Diyetisyen listesi denedim şişirdi beni tartılmadım da o dönem sonra bu hurmaya başlamadan önce üç gün bozmuştum çok yemiştimmoral bozukluğundan ötürü. Zaten artı hemen gelir bana hop diye.
Ama zaten çok şiş hissediyordum karnım davul gibiydi yemeden öncede
Bende bu konuda aynı düşünüyordum biliyorsun, ne diyeyim ki sana aynı duygulara sahibimBurada olmadığımız zamanda malum sebeplerden miu da bende donmemekte metrik sadece kızların kilo almasını görünce dayanamadik kendimizi sorumlu suçlu hissettik biz onlar için varız dedik o kadar şeyi yuttuk peki şimdi aklımda ki deli soru birisi cevap versin bana
BEN O KADAR LAFI NEDEN YUTTUM NEDEN ......
Insallah kuzumİnşallah çözülür sorun yaaa
Gidecegim canım.böyle güvenligi olmayan.veliler gelecek diye aman baslari agrimasin diye mazlumlari korumayan.baktiki bisey olmuyor yaramaz cocuklarin suclulara dönüstügü bir okul bir yıl kaldı seneye insallah iyi bir liseye gidecek ortalamasi güzel.Allah allah nasıl okul burası nasıl olabilir okul içinde böyle bir sey valla ne diyeceğimi bilemedim rehberlik servisine mutlaka bildir canım
Sıcak duş almadan o ağrılar nasıl geçecekÇok saçma ama adetliyken banyoya girerim bn girmeyin dıyorlar doğrumu
Canım liste bana özel olsa verirdim belki ama 80 kilo ablama göre yazılmış listeydi. Birde ben zaten hep az yiyerek kilo verdim burda , o yüzden diyetisyen listesi çok geldi bana maalesef.Kuzum diyetisyen listesi hep devam edersen işe yarıyor. Ben ekmek yiyerek 58 e düştüm ama sonra psikolojik olarak öyle kilo veremediğime inandığım için bıraktım , vücut az yemeği gördü ya şimdide kilo zor gidiyor
Bonusum canomm burada en çok zayıflamasını istediğim hatunlarin başını çekiyorsun. Senin yerinde olsam kesinlikle ama kesinlikle doktor kontrolünde zayiflarim.
Şu an agrı çekiyorumSıcak duş almadan o ağrılar nasıl geçecek
Sıcak su torbası, Melisa çayı, ada cayi, ağrı kesici ve sıcak duş maalesefŞu an agrı çekiyorum
Oy oy oy, bu ne wallahi ben bile korktum, kuzu çocuk deyip geçme, seninkine bir zarar verir maazallah, ailevi sorunları mu bar acaba o da kendini böyle ifade ediyor demek ki yazıkBen cok üzülüyorum.ama oglumuda korumak zorundayim.
Emzriyorum ya bi parol adım bu hafta hep yatakta geçtı 5 günümSıcak su torbası, Melisa çayı, ada cayi, ağrı kesici ve sıcak duş maalesef
İlk 3 gün girilmez diye biliyorum sonrada oturarak değilde ayakta olması gerekirmisÇok saçma ama adetliyken banyoya girerim bn girmeyin dıyorlar doğrumu
Neden ki saglık acısında mı dinen miİlk 3 gün girilmez diye biliyorum sonrada oturarak değilde ayakta olması gerekirmis
Evet öyleyse ogrendimAdı miucan
İlk 3 gun rahim açık olurmuş ondan diye biliyorumNeden ki saglık acısında mı dinen mi
He ondan ama giricem hastayım diye afedersın4 gündür suya girmedim kendimden tiksimdim cevabını bekledım girmek içinİlk 3 gun rahim açık olurmuş ondan diye biliyorum
Ayy tontisim hiçbirşey olmaz özledim onu diyorum ya
Ayakta dus aldigin surece birsey olmaz canim,bende girerim regl gunlerimde.birsey olmaz merak etme.ama genital bölgene fazla sabun veya dus jeli ile yikama.bir kere yika vucudunla beraber tamamHe ondan ama giricem hastayım diye afedersın4 gündür suya girmedim kendimden tiksimdim cevabını bekledım girmek için
Şimdi giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?