Var ama o burna damlatilio göze de olur mu ki.Canım kendiliğinden çıkar o serum fizyolojik varsa damlatıver bir iki damla
Su iciyorum hemen yoksa elimde nutella sisesiyle yataga donerim
Mali diyet oncesi bi gece nutellayi alip yataga geldim kac kadik yedim hatirlamiyom yanagima dudagima bulasmus
Sabah kuz benden once kalkmis bi bagirdi anneeer agzinda kan var
Tovbe korktum once sonra bi baktim elim yuzum cikolata
Sus dedim esegin sipasi bagirma rezil etcen beni
Hemen hemen yakaliyolar bi acigini bulsunlarbekliyodum bunu
diyette değilken canım, ekmek yediğim dönemlerde.gece kalkıp yarım ekmeğe tost yapmış karıyım ben
Barbunya şişirir ki bence şişirmeliMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 13:00
2 tb ekmeği ile peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık,maydonoz,nane
Ara 16:00
1 ceviz büyüklüğünde şekersiz glikozsuz cevizli sucuk
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
6 yk barbunya
2 yk yoğurt.
3 lt su
1 saat tempolu yarım saat normal yürüyüş
@MiuLego @Lunya @nehirnil111
Zaten iğde bizi hem severim hem fururum mortisi etmişKız hippo ben sidelya ile kertilmisim ya
Enneeemmmm ben sana nasıl.kiyacam yerden yere vuracam offff
Neyse geçmişe takılmamak lazım kalbimböyle. .
Mantığımböyle
deme öyle yaaBi kilo veriyim etek giycem
Sonra gomlek giycem ustten 3 dugmesi acilmis kendiliginden
Tabi bunlari odamda giycem
Evde bile degil
Allahim hayalim bile fakir yaaa
Napim gı o şisirir bu şişirir artık ne yiyeceğimi şaşırdım. Şişirsin banane yiyecek işteBarbunya şişirir ki bence şişirmeli
Evet kiloyu hep oyle aldimay allahım alemsiniz yaa
bizi gece yemeleri bitiriyo zaten
Oyy maliii. . oy. Kaç zmandr ekmek sürmeden ağzıma yedim yiyorum menemeni yumurta yı neyin.. zor ama. Olmasi gereken bu . Bence sende yimeee ekmekben iki üç haftada bir bi lokma atıyom ağzıma.o da kıymalı yumurta menemen falan yapmışsam.ekmeği banmak güzel oluyo naabiiim
Kız ben sana nasıl.kiyayimZaten iğde bizi hem severim hem fururum mortisi etmiş
valla hiç kaçmıyo gözlerindenHemen hemen yakaliyolar bi acigini bulsunlar
Maliiii cok fena bu kizlar cokkk
Kizzz alta vantilator tut bide pisik kremi iyi geliyo denenmistirdeme öyle yaa
ben de elbise alıcam .etek elbise giyemiyorum pişiyo bacaklar hemen sürtünmekten
her zaman değil arada bi yapıyorum.içinde un olan hiçbişey yemiyorum zatenOyy maliii. . oy. Kaç zmandr ekmek sürmeden ağzıma yedim yiyorum menemeni yumurta yı neyin.. zor ama. Olmasi gereken bu . Bence sende yimeee ekmek
Ye tabi kiz arkamdayim sonuna kadarNapim gı o şisirir bu şişirir artık ne yiyeceğimi şaşırdım. Şişirsin banane yiyecek işte
Bosa heveslenmeeeeeBarbunya şişirir ki bence şişirmeli
anama çekmiş bacaklarım.anamda zeytinyağı sürerdi çarşıya çıkarkenKizzz alta vantilator tut bide pisik kremi iyi geliyo denenmistir
Sidoşum deyince @MiuLego kaptaniçem geldi aklıma tadımız tuzumuz herşeyimiz..Sidosummm super menu
Marliyn moira böyle mi yazılıyor bilmiyorum ama gözünde canlandıKizzz alta vantilator tut bide pisik kremi iyi geliyo denenmistir
Supersinher zaman değil arada bi yapıyorum.içinde un olan hiçbişey yemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?