Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

deynep yaa

Ezmez miyiz 'la eksideyim ben

Devlet yurdu yada özel yurt farketmez getirilen yemeklerden numune alıp dolapta 1 gün yani 24 saat bekletmek zorundalar devletin yurtlara koyduğu şart bırak dışardan gelmeyi yemek yurdun yemekhanesinde bile yapılıyorsa yine numune almak zorundalar zaten numune yoksa yasal olarak suçlu kabul ediliyorlar balım
Şikayet edebilirsin kurumu MEB yada Yurtkur a muheftis gönderirler hemen

benim de son dönemde yine akşam atıştırmalarım başladı tost falan değil ama küçük küçük de olsa yiyom birkaç lokma ekmek, 1 dilim peynir, 1 tk bal falan
Ben takım tekrar açıldığından beri yemiyorum akşam.akşam yemeğini erken yersem de çok rahat oluyo midem. Geç yiyince rahatsız ediyo. Akşamdan sonra ne yersen kilo yapıyo kuzum. Ayran iç yoğurt falan ye onun yerine acaip şişiriyo

onla geçmiş olsun iğde
insana ne zaman nerden ne geleceği belli değil gerçekten
gıda tarım müdürlüğüyle bi görüş istersen yada alo gıda şikayet gibi hat vardı bugün onu ara pazartesiye kalırsa zaman geçti falan diye atlatmasınlar

Sidos hiç beğenmedim çorba barbunya niye beraber? Şekersiz glikozsuz dediğin pekmezli cevizli sucuk, korumada yenebilir ama listede

Ay o zamanlar ,şimdiki gibi akıllı telefonlar,telde klavye falan yoktu,yazmak işkenceydi ,şimdi de öyle olsa kimse mesaj yazmaya uğraşmaz.

Ay benim basim kelmi bende deyim: evlendigim kilo 54
Hamile kaldigim kilo: 60 dogum kilo: 82
2.ogluma hamile kaldigim kilo 86 dogum kilom 106
Adam doyamamis zayifligima yazik.
Eki Görüntüle 2128035
Hemen mi hamile kaldın? Biz üç sene bekledik bebek için eşim askere gitmemişti. Doydu yani benimki asıl ben eşimin zayıf haline hiç doyamadım bir askerde kilo verdi baklava yapmıştı çok kısa sürdü

bu hafta pazartesi oruç tuttum. salı çarşamba hep doktordaydım. açıkçası diyete uyamadım. ve tabi acayip bir iş yoğunluğu çok yoruldum gerçekten. gece 01.00 de uyudum. deliksiz uyumuşum. 07.30 da wc ye kalktım o kadar geri yattım. 10.30 da uyandım. nasıl bir uyumaksa
akşamdan acayip bir şişlik vardı vücudumda. wc sıkıntısı da vardı. balondan halliceydim. sabaha çok şükür halloldu biraz. gerçi hala şişliğim var ama buna da şükür. o da insanın çok huzursuz ediyor. aslında kalksam da bir kabuk tarçın, ardında da yeşil çay patlatsam hava kapalı ben kapalı mözik dinleyem azcuk

Biz askere ücümüz gittik bir yasindaydi oglum.esimde kilo aldi ya simdi 105

Eee benim mortimmmmmmmm kimmmmmmmmmmm igdedali @MiuLego

aslında kefirim var ama şeytana uyuyom biraz yine 80 leri gördüm moralim bozuldu. gerçi çabuk gider. ödem de vardı. çok sallamadım ama tabi kilo da veremedim. valla pınar 1 ay önce 77 ye inmiştim. orda kalsaydım o bile iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…