Şuraya bir günaydın bırakıp ,evi toplamaya gideyim
Hafta sonu çoğu kişi tartı günü geçti diye ,Cumaya kadar erir diye kaçamak yapıyor,sanki ne alakaysa ,kilo aldıracak birşeyse zaten anında olmaz ki kilo ,birkaç gün sonraya yansır zaten ,öyle düşünenler varsa düşünmesin ,yemesin,ben düşündüğümden demiyorum haa ,gerçek baak ,neden inanmıyorsunuz ?İnanmazsanız inanmayın küstüm
Ezmez miyiz 'la eksideyim ben@Lunya
Sabah
2 yumurtali 1 domates 2 biber yarim bag maydanoz 1 tatli kasigi tereyagli menemen
2 ceviz
Cay
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam
6 kasik barbunya yemegi 4 kasik yogurt
Su
2 litre
Spor valla 3 kez 4 katli merdivende kostum
Baska yapamiyorum
hepfit ortim eziyozmuuuuuuuuuuu
igdedali @Melegiimm22
Cuma pazartesi salı Çarşamba PerşembeEki Görüntüle 2128003
kızlar günaydın
sporlarımızı kontrol edelim mi?
@nehirnil111
@Floweroflife
malipina
igdedali
@Lunya
@matematik61
@Sidelya95
Whiteblacklife
@Konyakk
tevafuk55
Pamukseker19
Neredesin canım ankarada kapali bugün birazbugün burada hava yağışlı ve kapalı tabi evdeyim anlayacağınız.
izmirdeyim canım. hem de bayağı bi kapalı. yoğun yağacak belli. sabah 07.30 uyandım bir. nasıl yağıyorduNeredesin canım ankarada kapali bugün biraz
Devlet yurdu yada özel yurt farketmez getirilen yemeklerden numune alıp dolapta 1 gün yani 24 saat bekletmek zorundalar devletin yurtlara koyduğu şart bırak dışardan gelmeyi yemek yurdun yemekhanesinde bile yapılıyorsa yine numune almak zorundalar zaten numune yoksa yasal olarak suçlu kabul ediliyorlar balımGünaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
Cuma pazartesi salı Çarşamba Perşembe
1 er saat tempolu yürüyüş var canım
150 *5 750 point
Ben takım tekrar açıldığından beri yemiyorum akşam.akşam yemeğini erken yersem de çok rahat oluyo midem. Geç yiyince rahatsız ediyo. Akşamdan sonra ne yersen kilo yapıyo kuzum. Ayran iç yoğurt falan ye onun yerine acaip şişiriyobenim de son dönemde yine akşam atıştırmalarım başladıtost falan değil ama küçük küçük de olsa yiyom birkaç lokma ekmek, 1 dilim peynir, 1 tk bal falan
onla geçmiş olsun iğdeGünaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
İki öğün yapabilirsinHee oruç degilim.ama kahvaltı bu saate kaldı napsam ki
Ooo süpermiş megastar tevo
Sidos hiç beğenmedimMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 13:00
2 tb ekmeği ile peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık,maydonoz,nane
Ara 16:00
1 ceviz büyüklüğünde şekersiz glikozsuz cevizli sucuk
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
6 yk barbunya
2 yk yoğurt.
3 lt su
1 saat tempolu yarım saat normal yürüyüş
@MiuLego @Lunya @nehirnil111
Ay o zamanlar ,şimdiki gibi akıllı telefonlar,telde klavye falan yoktu,yazmak işkenceydiŞu anda bebeği emziriyorum öyle diyim.. bi yandan bildirimlere bakim dedim.. bak yine uzun yazdırdın bana :)))
Ergenlikte fazla kontör gitmesin diye nerden ne harf çıkartıcağımızı şaşırırdık :)) alışkanlık
Hemen mi hamile kaldın? Biz üç sene bekledik bebek için eşim askere gitmemişti. Doydu yani benimkiAy benim basim kelmi bende deyim: evlendigim kilo 54
Hamile kaldigim kilo: 60 dogum kilo: 82
2.ogluma hamile kaldigim kilo 86 dogum kilom 106
Adam doyamamis zayifligima yazik.
Eki Görüntüle 2128035
Biz askere ücümüz gittik bir yasindaydi oglum.esimde kilo aldi ya simdi 105Hemen mi hamile kaldın? Biz üç sene bekledik bebek için eşim askere gitmemişti. Doydu yani benimkiasıl ben eşimin zayıf haline hiç doyamadım bir askerde kilo verdi baklava yapmıştı çok kısa sürdü
Morticim hiç sana haber vermezmiyim gitsem hem yemem sana yediririm hakkımı merak etme canım benim
Eee benim mortimmmmmmmm kimmmmmmmmmmmDİKKAT DİKKAT
AŞIRI DERECEDE MORTİLİK İÇERİR
KALBİ DAYANMAYANLAR GÖZÜNÜ KAPASIN
Haftanın en önemli maçları bunlar önden yerinizi alın
Kaçırmayın sonra (s)üzülürsünüz
Haftanın mortilikleri
Can yakan mortilik
@Lunya veeeeeeeeeeeeeeeeeee @malipina
Hem severim hem fururum mortingenliğiii
Bi yandaaaaaaaa @tevafuk55 tam karşısında @Sidelya95
Haftanın kapışmasııııııııııııııııııııııııııııııııı
@Esra_4378 @hippotalamus a karşııııııııııııı
Aşkta ve mortilikte herşey mübahtır diyenler
@pempisler veeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Pamukseker19
"Ben seni kilomla döverim" kapışması
@Floweroflife @Nevreste yeeee karşıııııııııııı
Haftanın grup maçıııııııııııı
hepfit veeee @Storm- tam karşılarınaaaaaaaaaaaaaaaaaa @Melegiimm22 veeee @igdedali
Haftanın dostluk maçı
@Floweroflife @hepfit e karşııııııııııııııııııı
Dipnot: Her türlü çirkefleşme, laf atma efenime söylim canından bezdirme serbesttir
Aaa sende mi gittin eşinin asker olduğu şehire. Eşim 80 di evlendiğinde şimdi 95-100 arası gidiyor, göbekliBiz askere ücümüz gittik bir yasindaydi oglum.esimde kilo aldi ya simdi 105
aslında kefirim var ama şeytana uyuyom birazBen takım tekrar açıldığından beri yemiyorum akşam.akşam yemeğini erken yersem de çok rahat oluyo midem. Geç yiyince rahatsız ediyo. Akşamdan sonra ne yersen kilo yapıyo kuzum. Ayran iç yoğurt falan ye onun yerine acaip şişiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?