Geçmiş olsun canımBen hastayim oglum hasta kolumu kaldiracak halim yok esim bi ona bi bana koşturup duryo..
Ben yatıyorum canlar iyi geceler
Benim eşim maşallah 170 boy 64 68 arası gider gelir hatta diyom kadın olsaydın fizigim bozulur diye çocuk bile dogurmazdin diyeBiz askere ücümüz gittik bir yasindaydi oglum.esimde kilo aldi ya simdi 105
Bebek olunca ne kadar dinleneyim..kars3sim sagolsun yardim eder yarin gircez buyuk temizlige.bugun de esimle ders calisacaklar ama disari cikasi da var.Kardeşin yardım eder.belki ev islerine . Bu hastalgn tek çaresi istirahat. Dinlenmelisin
Sagol kuzumGeçmiş olsun canım
Fulya bi yerde ipin ucunu sıkı tutman lazim.gün içinde gelebilsem buraya çok iyi olur. ama işte imkansız oluyor. akşamdan akşama ancak. haftasonu evde olursam ancak gün içinde gelebiliyorum.
Evet balikesirdeydik aslinda orada 66 kiloya inmistim.o kadar cesit vardi ki pazarlarda sebze olarak.deniz börülcesiylede orada tanistim.otlari severim.yürüdüm orada bol bol sonra tekrar aldim dönünceAaa sende mi gittin eşinin asker olduğu şehire. Eşim 80 di evlendiğinde şimdi 95-100 arası gidiyor, göbekli
Ay ama oda zor degil mi simdi esim bisey dese önce kendine bak diyebiliyorum.hedefindeki kilo kac?Benim eşim maşallah 170 boy 64 68 arası gider gelir hatta diyom kadın olsaydın fizigim bozulur diye çocuk bile dogurmazdin diye
Valla çalıştığın para sana kalmıyorsa, esin evi ayırmıyorsa onlari beslemenin anlami yokCanlar günaydın
size akıl danışmam lazım
şimdi ben asgari ücretle calışıyorum eee bide beraber oturuyorum üstüne aldığım maaşıda eve veriyorum
ev ayırma durumum yattı saglam kandırıldım yine
ev mev ayırma yok anlayacağınız
kızıma kayınvalide bakıyor dünya kadar söyleniyor durmuyor da yedi benide falan filan işte
eee diyorum hande sen niye çalışıyosun
çık işten bak evde çocuğuna sporunada git
işyerindeki kahrıda çekme
zaten eline kalan para yok
eee ev ayrılmıyorda
düşüncem bunlar siz ne diyosunuz
Canım tarım bakanlığına şikayet edeceksin, onların gıda mühendisleri denetime gidecek. Bırakma arkasını.Günaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
Şerefsizlik bu ama. Cik yavrum çok düşünüyorsa sigortanı isteğe bağlı sigorta yatırsın senin içinönceden bi görseyin yeter çık işten falan filan lafları vardı
şimdi ben çıkıcam diyorum o kadar ssk boşamı yattı evde sıkılacaksın diyo
para gelmicek artık hande demiyo
60 65 diyorum eşim çok çok istiyor zayiflamami hatta 70 olsan yine iyi diyorAy ama oda zor degil mi simdi esim bisey dese önce kendine bak diyebiliyorum.hedefindeki kilo kac?
Harbi mi ya? Ben de günü iyi kapattım diyordum.Sidos hiç beğenmedimçorba barbunya niye beraber? Şekersiz glikozsuz dediğin pekmezli cevizli sucuk, korumada yenebilir ama listede
Allah'tan cuma kuzum bugün dikkat edersin sen, bi de spor yapHarbi mi ya? Ben de günü iyi kapattım diyordum.
Tamam bir daha yapmam hepfitim
Olursun canim.60 65 diyorum eşim çok çok istiyor zayiflamami hatta 70 olsan yine iyi diyor
Ayyy ben uzulrdm esim zayifla dese60 65 diyorum eşim çok çok istiyor zayiflamami hatta 70 olsan yine iyi diyor
Fulya bi yerde ipin ucunu sıkı tutman lazim.
Gelen kilosunu veriyor mezun oluyor.
Yaz geliyor. Bu yz ah keske pismanligini yasamamak icin biraz sık disini kendine yediklerine odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?