Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kardeşin yardım eder.belki ev islerine . Bu hastalgn tek çaresi istirahat. Dinlenmelisin
Bebek olunca ne kadar dinleneyim..kars3sim sagolsun yardim eder yarin gircez buyuk temizlige.bugun de esimle ders calisacaklar ama disari cikasi da var.

gün içinde gelebilsem buraya çok iyi olur. ama işte imkansız oluyor. akşamdan akşama ancak. haftasonu evde olursam ancak gün içinde gelebiliyorum.

gün içinde gelebilsem buraya çok iyi olur. ama işte imkansız oluyor. akşamdan akşama ancak. haftasonu evde olursam ancak gün içinde gelebiliyorum.
Fulya bi yerde ipin ucunu sıkı tutman lazim.
Gelen kilosunu veriyor mezun oluyor.
Yaz geliyor. Bu yz ah keske pismanligini yasamamak icin biraz sık disini kendine yediklerine odaklan.

Aaa sende mi gittin eşinin asker olduğu şehire. Eşim 80 di evlendiğinde şimdi 95-100 arası gidiyor, göbekli
Evet balikesirdeydik aslinda orada 66 kiloya inmistim.o kadar cesit vardi ki pazarlarda sebze olarak.deniz börülcesiylede orada tanistim.otlari severim.yürüdüm orada bol bol sonra tekrar aldim dönünce

Valla çalıştığın para sana kalmıyorsa, esin evi ayırmıyorsa onlari beslemenin anlami yok ama isten ciktiginda esinden para alabilecek misin ihtiyaçların için

Canım tarım bakanlığına şikayet edeceksin, onların gıda mühendisleri denetime gidecek. Bırakma arkasını.

önceden bi görseyin yeter çık işten falan filan lafları vardı
şimdi ben çıkıcam diyorum o kadar ssk boşamı yattı evde sıkılacaksın diyo
para gelmicek artık hande demiyo
Şerefsizlik bu ama. Cik yavrum çok düşünüyorsa sigortanı isteğe bağlı sigorta yatırsın senin için

60 65 diyorum eşim çok çok istiyor zayiflamami hatta 70 olsan yine iyi diyor
Ayyy ben uzulrdm esim zayifla dese
Beni boyle begenmiyir diye icim icimi yerdi ozguvenm zaten azaldi iyice giderdi
Ben boylede seviyorum seni diyo ama ilerin icin korkuyorum diyo annemgil gbi olursun diye diyo

Fulya bi yerde ipin ucunu sıkı tutman lazim.
Gelen kilosunu veriyor mezun oluyor.
Yaz geliyor. Bu yz ah keske pismanligini yasamamak icin biraz sık disini kendine yediklerine odaklan.

evet canım. takım içinde birkaç kişi sadece bu zayıflama işini beceremedik. ben bu takımlara katılalı 1,5 yıldan fazla oldu. önceki takımım ve 7. takım. bu sürede toplamda 12 kilo verdim 77.2 yi gördüm. 3 kilosunu falan da son haftalarda geri aldım. bari onu almasaydım.
vardır Rabbimin bir bildiği. çok istiyorum çünkü bunu biliyor. çok da üzülüyorum nisa. 70 i bile görsem bayram olur bana. vazgeçmeyeceğim ama herşeye rağmen gayret edeceğim yeniden başlayacağım. vazgeçmeyi yediremiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…