Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla çalıştığın para sana kalmıyorsa, esin evi ayırmıyorsa onlari beslemenin anlami yok ama isten ciktiginda esinden para alabilecek misin ihtiyaçların için
alırım canım
sağlam karar vermeye çalışıyorum
benim bu çalıştığım yer 1 sene sonra kapanacak
o zaman kadar devammı etsem bilemedim çok kararsızım

Şerefsizlik bu ama. Cik yavrum çok düşünüyorsa sigortanı isteğe bağlı sigorta yatırsın senin için
önceden beni işten çıkarırlar korkum vardı
sonra bi kavga ettim tamam dedim bakma çocuğa ben veririm özele aldığım parayla okur çocuk dedim
hoooooop geri bastı herkes

Olursun canim.
Sabret ve yetr ki burdan kopma.
Hatta 60 ne ki 55 olayim diyeceksin.
İnt sıkıntısı olmasa hiç çıkmam buradan da anca idareli kullanmam gerekiyor birde bebiş olunca
Olursun canim.
Sabret ve yetr ki burdan kopma.
Hatta 60 ne ki 55 olayim diyeceksin.
Ayy ins canım gorurmuyum o günleri ,net sıkıntısı olmasa sürekli aktif olurumda birde bebiş bazen hiç fırsat vermiyor

Ayyy ben uzulrdm esim zayifla dese
Beni boyle begenmiyir diye icim icimi yerdi ozguvenm zaten azaldi iyice giderdi
Ben boylede seviyorum seni diyo ama ilerin icin korkuyorum diyo annemgil gbi olursun diye diyo
Eşim yüzüme demez canım ileriki hayatını düşün der yaş ilerledikçe vermesi zor olur yoksa ben seni her türlü seviyorum der

alırım canım
sağlam karar vermeye çalışıyorum
benim bu çalıştığım yer 1 sene sonra kapanacak
o zaman kadar devammı etsem bilemedim çok kararsızım
Kuzum tabi ki iyi tart karar ver, ama seneye evet dedim demissin bi yere. Eğer öyle bişey varsa hande çalışmayacak korkusunu bi yaşasınlar isterim

Eşim yüzüme demez canım ileriki hayatını düşün der yaş ilerledikçe vermesi zor olur yoksa ben seni her türlü seviyorum der
He ozaman aynılar benimkide oyle diyo
Kendi cok fit o yuzdende cok istiyorum zayflamayi

@Whitebla sen ne yaptin ev isini?
Suan kiraya ev bulmak da sıkıntı.
Allah gönlüne göre versin.
Arıyorum nisa ama zor benim istediğim evler 2500 kira diyor bide bizde işler tersine ben pek bakmam idare ederim eski bina yeni bina falan.ama eşim beğenmez her halti ben buluyorum netten gönderiyorum adam beğenmiyor onun mutfağı küçük salonu dar tavanı alçak bu eski bina falan filan eee diğer türlü 2500 kiralar oda bütçemizi asiyor

Çok tuzlu kiralar canım o zaman kendi çıksın baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…