Işte zıtlık orda biz verme diyoduk, sen vercem diyodunRüyalarına girdiysem fena
Bana fazla 65.70te anlaşak
Yazmiyim o zamanSen bu kısırı yazdıkça canım çekiyor ama koca sevmiyor, kendime yapmaya da üşeniyorum
Yok la cıs cos değil ki.Yazmiyim o zaman
Tabiki yazarımAy cok sevinirim.varsa bildiklerin yaziver bana. dr verdikcede yaz zahmet olacak sana ama cok sevinirim.
AğlamaŞurada azcık ağlıyim
Merhaba beybi, yaff ben unuttum damla. Evli bekar kaç yaşında boy kilo neydimerhaba bayanlar nasılsınız
Madem ısrar ettiniz vermiyom ben deIşte zıtlık orda biz verme diyoduk, sen vercem diyodun
Rüyalarımın gadını
3 kaşık yoğurt ben de de oluyor listen güzelmişdiyetisten menum
sabah 9.00 yumurta 1 kkpeynir domates salatalık biber 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 11.20 1 bardak ayran 1 portakal
öğlen 13.15 ıspanak salata 3 kasık yogurt 1 dilim ekmek
ara 15.40 1 elma
akşam 18.00 salata 1 dilim ekmek ızgara baget
su 3litre
3 mil leslie
120 kol çalışması
120 bacak çalışması
150 yan karın
250 mekik
35 dk pilates
bekarım öğrenciyim 22 yaşındayım kilom 83.8 hedef 58Merhaba beybi, yaff ben unuttum damla. Evli bekar kaç yaşında boy kilo neydi
Ben evli 31 yaşında 158 55
teşekkürler :)3 kaşık yoğurt ben de de oluyor listen güzelmiş
Yazın iznimde sizin o sayfayı turlayacagim çok değişik yemekler var merak ettim hepsiniCanım kirazlar olmadan ilk çıkan yapraklarla yapılıyor.Yaprak sertleşince güzel olmuyorAklında olsun O zaman beni etiketleyip tarif isteyebilirsin
Aynen canım bizim yörenin yemekleri farklıYazın iznimde sizin o sayfayı turlayacagim çok değişik yemekler var merak ettim hepsini
Oh oh yap yapTabi kuzuuumm elimde çay yanında ekmek arası gömüyorum şu anda
Kullandım ama hiç geri gelesim gelmediKızlaaaarNevreste nin bölümümde yemek yarışmasında oylarımızı ışık hızı ile kullanıp geri gelelim :)
Oyalanmak yok çünkü tehlikeli sular oralar
Boy kaç yawrum, güzel yaslar metabolizman hızlıdırbekarım öğrenciyim 22 yaşındayım kilom 83.8 hedef 58
Tam orası zatenSayfayi bana da kopyalar misiniz demin bi dolu tatlı tarifine düştüm çok tehlikeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?