- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Elleme meleğe yesin kan olsun can olsun, artıya da geçmiş56,6 korktun muuu
Bu hafta daha akşam karbon yok Meleğim. Beşamel sosta da un var
Sakın bi daha ağzına sürme. Sabahları kaşar da yok...
Sabaha yeşillik ekle akşama da yoğurt
Tabi kuzuuumm elimde çay yanında ekmek arası gömüyorum şu andaSen oyle yapin herhaldaaaa
@MiuLego doktor bana bu hafta 500 verebilirsin listeye dedi ama sen bana ne hedef verirsin. Listesi atım bi bak bu liste ile nasıl olur sonuçAma miu sana 1 kilo hedef koyarsa onu diyorum diyetisyenin ne verdigini şöyle oda ona göre hedef versin ben miu nün hedefleri tutmusmu onu yazacağım cuma gunu
Saglikliymis kiz ama yarma var, bulgur seni şişiriyor aman dikkat etCanım mevsiminde yaprakları toplayıp salamura yapıyoruz
Yok canım:)
Eski bir tarifim varBuraya bakabilirsiniz...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nevrestenin-mutfagi.589191/page-47#post-28538001
İnşallah kuzum bu tempoya gidecek gibi görünüyo kilolarKocaman tebrikler deeeee
malipina yaaaa bir hafta iyi bir hafta kötü olmayacak dimi maliiii????
@Melegiimm22 e
bu hafta fa isterim aynısından. Unutma istikrar çoook önemliii
@Esra_4378
istikrarrrrr bu hafta da en az geçen haftaki kadar eksi gelmeli
@Lunya %1 in altına düşülmeyecek
Cumartesi olduğu için yedimSaglikliymis kiz ama yarma var, bulgur seni şişiriyor aman dikkat et
Kız rüyama sen girdin, 70 kilo olmuşsun biz sana zayiflama yeter diyoduk @MiuLego ile, sen 65 olucam diyodunİnşallah kuzum bu tempoya gidecek gibi görünüyo kilolar
@MiuLegodiyetisten menum
sabah 9.00 yumurta 1 kkpeynir domates salatalık biber 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 11.20 1 bardak ayran 1 portakal
öğlen 13.15 ıspanak salata 3 kasık yogurt 1 dilim ekmek
ara 15.40 1 elma
akşam 18.00 salata 1 dilim ekmek ızgara baget
su 3litre
3 mil leslie
120 kol çalışması
120 bacak çalışması
150 yan karın
250 mekik
35 dk pilates
Çok güzel göründü gözüme bizim yayladağı kiraz amacımız var yazın deneyebilirimCanım mevsiminde yaprakları toplayıp salamura yapıyoruz
Yok canım:)
Eski bir tarifim varBuraya bakabilirsiniz...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nevrestenin-mutfagi.589191/page-47#post-28538001
Iyi yapmışsın canom, ay ilk dediğindeCumartesi olduğu için yedimYoğurda tam buğday unu koydum zaten
Hafta içi yemiyorum
Canım kirazlar olmadan ilk çıkan yapraklarla yapılıyor.Yaprak sertleşince güzel olmuyorÇok güzel göründü gözüme bizim yayladağı kiraz amacımız var yazın deneyebilirim
Sen bu kısırı yazdıkça canım çekiyor ama koca sevmiyor, kendime yapmaya da üşeniyorum
Tamam öyle diyelimIyi yapmışsın canom, ay ilk dediğindededim ama çok saglikliymis, biz ona kiraz yaprağı çorbası diyelim
Rüyalarına girdiysem fenaKız rüyama sen girdin, 70 kilo olmuşsun biz sana zayiflama yeter diyoduk @MiuLego ile, sen 65 olucam diyodun
Benim de canım istiyorSen bu kısırı yazdıkça canım çekiyor ama koca sevmiyor, kendime yapmaya da üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?