Link dağıtmak.yasak canımSayfayi bana da kopyalar misiniz demin bi dolu tatlı tarifine düştüm çok tehlikeliydi
Sizden rica etsem haftada sporla birlikte en az bit kilo verdiren sizinde uyguladığınız saatleriyle menü yazarmısınjz 2öğünlükCiddiyim ben heee
Bundan sonra her hafta yaptırım olacak
Üzülmemize neden olan her ne ise
Karşılığı olmalı
Emek veriyoruz sonuçta
Herkes veriyor emek
O yüzden
Düzene koymak zorundayız
KızlaaaarNevreste nin bölümümde yemek yarışmasında oylarımızı ışık hızı ile kullanıp geri gelelim :)
Oyalanmak yok çünkü tehlikeli sular oralar
YAAA o sayfa çok tehlikeli hem de bu saatteTam orası zaten
Tam da orası zaten canımSayfayi bana da kopyalar misiniz demin bi dolu tatlı tarifine düştüm çok tehlikeliydi
KızzzzzzLink dağıtmak.yasak canım
Ben duramadim yarın bide spora gitcem yoldan cikacam sonra çok tehlikeli ben reklamindan bile etkileniyom. Ya diet yemek yarışması olsun ben o sayfadan cikmayimbu saatte canım çekti
Ne var kız seksi sempanzeKızzzzzz
Ok iyiki yemek yapmayı bilmiyorum ilk defa buna mutlu oldumLink dağıtmak.yasak canım
Aynen tehlikeli bakmayın canımYAAA o sayfa çok tehlikeli hem de bu saatte
Ew halimi görsen şu an hiçte seksi şempanze demezsin inan kiNe var kız seksi sempanze
Sincik düzgün ve dik olunca sütyen olmadan daha seksi olur gibi sanki... Bu arada ben hala estetik olan arkadasdan gözlerimi alamıyorum sapık olcam yakında bu kadar taciz ediyorumEw halimi görsen şu an hiçte seksi şempanze demezsin inan ki
Sütyen takmam ewde ben saçlarım dağınık pijemalı Cumartesi keyfi yapıyom ahaha
Yaaa senin işin çok zorAynen tehlikeli bakmayın canımBenim bünye alışık etkilemiyor.Hep oradayım
En sevdiğim halEw halimi görsen şu an hiçte seksi şempanze demezsin inan ki
Sütyen takmam ewde ben saçlarım dağınık pijemalı Cumartesi keyfi yapıyom ahaha
Yani 80 takıyorum sanırım ewet küçüklerSincik düzgün ve dik olunca sütyen olmadan daha seksi olur gibi sanki... Bu arada ben hala estetik olan arkadasdan gözlerimi alamıyorum sapık olcam yakında bu kadar taciz ediyorum
O ilk sayfayı ben düzenledimYaaa senin işin çok zor
Sana sataştım işte sataşamaz mıyımEn sevdiğim hal
Sen niye bana kizzzzz dedin bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?