Arkadaşım estetik yaptırdı öyle güzel görünüyor ki dik sert muntazam çamaşır bile kullanmıyor birde gömlek dekoltesi yapiyor gözlerim hep üstünde çok fena çok güzel duruyor silikonsuz kendi goguslerini diklestirdilerYani yani 80 takıyorum sanırım ewet küçükler
Ama benim ew halim böyle sevmem takmayı. Gecede dahil
Yaw şu silikon doğal durmuyor bazılarında sanki ...
Nasıl taciz ediyorsun, açar mısın biraz
Ben etkilenen yerlerimi aldırdım hiç etkilenmiyirumBen duramadim yarın bide spora gitcem yoldan cikacam sonra çok tehlikeli ben reklamindan bile etkileniyom. Ya diet yemek yarışması olsun ben o sayfadan cikmayim
Eşim demin dominos un reklamı çıktı bana telefonunu veriyor sen güzel siparis verirsin diye kaşındi resmen ben de dominos kapanmıştır dedim. 3 reklam çıktı 3 ünden de istedi beni zorluyorBen etkilenen yerlerimi aldırdım hiç etkilenmiyirum
Sen de etkilenen yerlerini unut
AnlıyorumArkadaşım estetik yaptırdı öyle güzel görünüyor ki dik sert muntazam çamaşır bile kullanmıyor birde gömlek dekoltesi yapiyor gözlerim hep üstünde çok fena çok güzel duruyor silikonsuz kendi goguslerini diklestirdiler
Hassas noktam bir karın kası bir göğüs dekoltesi elimde değil gözlerimi alamiyorum. Kıskançlık diz boyu. Eşim mekik cekerken cayimi alıp karşısına geçiyorum sanki erotik film seyrediyorum. Ben de kocaman bir lahana ve mali nin dediği gibi süzme yoğurt oluncaAnlıyorum
Kızım kendine gelsene
Kıza yürücen neredeyse ahahaha
Sanki erotik mi izliyorsun, yani eşin baklavalı yani öyle miHassas noktam bir karın kası bir göğüs dekoltesi elimde değil gözlerimi alamiyorum. Kıskançlık diz boyu. Eşim mekik cekerken cayimi alıp karşısına geçiyorum sanki erotik film seyrediyorum. Ben de kocaman bir lahana ve mali nin dediği gibi süzme yoğurt olunca
Eşim fit ya ben ne kadar gurbuzsem o o kadar fit ve her haftasonu spor yapıyor ben de bolca çay içiyorumSanki erotik mi izliyorsun, yani eşin baklavalı yani öyle miAy yarıldım şu ann fkkdjdksks
Sataş yavrum yürüyüş serbestSana sataştım işte sataşamaz mıyım
Ne zorlanacan beee yemediğimiz şeyler mi kendi yediklerini güzelleştir o zaman gözün kalmazEşim demin dominos un reklamı çıktı bana telefonunu veriyor sen güzel siparis verirsin diye kaşındi resmen ben de dominos kapanmıştır dedim. 3 reklam çıktı 3 ünden de istedi beni zorluyor
Ahahahhahaba sapık çakılHassas noktam bir karın kası bir göğüs dekoltesi elimde değil gözlerimi alamiyorum. Kıskançlık diz boyu. Eşim mekik cekerken cayimi alıp karşısına geçiyorum sanki erotik film seyrediyorum. Ben de kocaman bir lahana ve mali nin dediği gibi süzme yoğurt olunca
OZaman sana iyi keyiflerEşim fit ya ben ne kadar gurbuzsem o o kadar fit ve her haftasonu spor yapıyor ben de bolca çay içiyorum
Sataş yavrum yürüyüş serbest
Ne zorlanacan beee yemediğimiz şeyler mi kendi yediklerini güzelleştir o zaman gözün kalmaz
Ahahahhahaba sapık çakıl
Aklıma yahşi cazibedeki komserin karısı gekdi
170cm:)Boy kaç yawrum, güzel yaslar metabolizman hızlıdır
He @MiuLego anladım . Yok ben hiç ekmek yemiom. 3 çatal yedim de süt pisiriorz haftalık . Yoksa hazır olanlardan yememvorones kaymak yiyebilirsin mesela canim,ama 1 dilim tb ekmeğine sürüp yiyebilirsin mesela.zaten pirinc beyaz ekmek vs yemiyoruz.pogaca borek cis cos yok onun haricinde porsiyonlara dikkat edip pro ağırlıklı menulerle guzel bi öğün gecirebilirsin.dimi mium?anlamiycak ne var giii
Ben de kizzz.Slm kızlar kızımı doyururken sizede bakıp menüyü vereyim dedim diğer odada cislar yenilirken bende cislarin yüzüne bile bakmadım hiih
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta,7 zeytin peynir salatalık yeşillik
Ara 14:00
1 bardak tarçınlı süt 7 badem 1 kayısı
19:00
1 küçük lahmacun 1 kepçe mercimek çorbası bol salata 1 bardak ayran
Su 3
Spor 30 dk tempolu yürüyüş,akşama kadarda kosturmali haldeydim
@MiuLego N NanaPamukseker19
He kaymak 3 çatal .. unutmadan.Menu yazayım
Sabah 11.00
3 kk peynir
Yeşillik
2 telli kaşar
6 zeytin
Domates
2 yagda yumurta pastırmalı
17.00
Eki Görüntüle 2128306
Ayran tavukkelebek salata
cay21.00
5 fıstık 5uzumyemediğim şeyler çoktu
Spor yok.
Su 2.5 lt olur
@MiuLegohepfit
erken yedim Die galiba acimmm ben
Vicdanım rahat etmiyor canım vakit zatı geç onca emegim çöpe mi gitsin zatı bu hafta az eksiyle geldim bunu telafi etmem gerekBen de kizzz.Onlar Gömdu ben yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?