Benle aynı saatte yemek yiyen kocam.şarkı soyluo simdiVicdanım rahat etmiyor canım vakit zatı geç onca emegim çöpe mi gitsin zatı bu hafta az eksiyle geldim bunu telafi etmem gerek
Cnm sanki sen hiç spor yapmıyorsunMenu yazayım
Sabah 11.00
3 kk peynir
Yeşillik
2 telli kaşar
6 zeytin
Domates
2 yagda yumurta pastırmalı
17.00
Eki Görüntüle 2128306
Ayran tavukkelebek salata
cay21.00
5 fıstık 5uzumyemediğim şeyler çoktu
Spor yok.
Su 2.5 lt olur
@MiuLego @hepfit
erken yedim Die galiba acimmm ben
Torbalı süzüklerHassas noktam bir karın kası bir göğüs dekoltesi elimde değil gözlerimi alamiyorum. Kıskançlık diz boyu. Eşim mekik cekerken cayimi alıp karşısına geçiyorum sanki erotik film seyrediyorum. Ben de kocaman bir lahana ve mali nin dediği gibi süzme yoğurt olunca
Tavuk kelebek çok lezetliymis ben yeni tanistim. Kalorisi nasıl bilmiyorum ama diyette yenilebilir mu izgarasini yedim eğer diete uygunsa hep almayi planlıyorumMenu yazayım
Sabah 11.00
3 kk peynir
Yeşillik
2 telli kaşar
6 zeytin
Domates
2 yagda yumurta pastırmalı
17.00
Eki Görüntüle 2128306
Ayran tavukkelebek salata
cay21.00
5 fıstık 5uzumyemediğim şeyler çoktu
Spor yok.
Su 2.5 lt olur
@MiuLego @hepfit
erken yedim Die galiba acimmm ben
Hadi yarın bol göğüs ve kol calisacagiz hafta ici yapamiyoruz hafta sonu sıkı calisalim.Torbalı süzükler
Hadi yarın bol göğüs ve kol calisacagiz hafta ici yapamiyoruz hafta sonu sıkı calisalim.
Benle aynı saatte yemek yiyen kocam.şarkı soyluo simdi
Açıktim ben aciktimmm aaaaaaciiikkk loooo
Ben yememmemmmmmm
Aynen o kadr emek boşa mi gitsin. Zaten eksim kotudu
Katılıyorum.. bu hafta daha güzel eksi bekliyorum pembikkkVicdanım rahat etmiyor canım vakit zatı geç onca emegim çöpe mi gitsin zatı bu hafta az eksiyle geldim bunu telafi etmem gerek
Bu gırdaba girme hadi ilk günden nasıl alisirsan öyle yarın sabah sorumuzu yapıyoruz bakalım yarın beni gecebilecek misinÇoook yorgunuum
Benii bekleme kaptaan
Şarkı o şarkıBen seni hep beklerim
Profil fotoğrafın çok güzel olmuş damla:)170cm:)
Hoşgeldin sonunda aynı anda burdayızHellööööö
Şarkı o şarkı
Herif rakı içiyo ben de soda gömüyom cem karaca eşliğinde.ben seni hep beklerim kiii kalbimin limanında tek sen varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?