Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heee ıgde yemiyordur sen de yeme diyorum haftasonu ekmek yememe sebebimsin
ekmek yemeyin la hiç yemeyin
Karataya başladığımda dediler ki ekmek yemezsen saçın dökülür o kadar möhüm bu ekmek. Valla pantene reklamlarındaki karılar gibi baş döndüren dolgun saçlar diyorum başka bişey demiyorum
Yarın feylesofla bu yıl 3. sü düzenlenen seneyi devriye kutlamamız var. Onu da sağ salim atlatırsam bu hafta ezerim sizi

Nihahaha ye kuzum ye bisey olmaz

Yok yemiyorum galeta sadece değişim listesine yazıyor ben muz ve cevizciyim ya da mandalina ceviz. Bu arada patates bezelye havuç tamamen yasak belki ilerde verir bilmiyorum ama suan yok

Sögülme ne ki.salata aklima hic gelmiyor aslinda iyi fikir yarina yapacagim saol.

Valla Fulya yaz geliyor. Şöyle bi 10 kilo versen dolabı komple yenilersin. Çok güzel metan var. Kullan bunu. 3 ayda 10 kilo hiçbişey değil senin için
Haziran 'da 6'lı kilolara gelmezsen harbi küsecem
aynen tatlım. inan dolap dolu bile yeni bir şey almama gerek yok. ha belki yazlık pantolon alırım.
ne bileyim hayrişim nasip mi artık ne bu. başlıyom 3-5 güne bitiriyom. doktora mı gideyim dedim. hani beni takip etsin. çünkü diyet yaparken sanki takip istiyom gibi.... ama onlar da aynen çakılın diyetisyeninin verdiği gibi karbolu menü veriyorlar. istemiyorum. daha önce karbolu menüyle verdim 20 kilo o başka ama şimdi sağlıklı ve az karbolu menülerle vermek istiyorum. kalıcı olsun. yoksa işte geriye dönüyorum.
metamı hiç sorma çok şükür Allaha gerçekten çok güzel. ama kullanamıyorum.
kendime gerçekten hedef koymuştum. haziran sonuna kadar 60 ya da 65 kilo olayım diyordum. nasip.....
Anam diyetisyene başlamıştı. Öncesinde de karatay yaptı ucundan... 1 ayda toplam 6 kilo vermiş.
karatay gerçekten çok başarılı ve sağlıklı bir yöntem. ama kabızlık sorununu halledemedim ondan kaldı. sağlıklı yaşıyoruz sayfasına sordum. yağı çoğalt dediler sabah için. ama ne bileyim kaldı. bir de karbo aşkı bırakmadı peşimi o da nasip demek ki......

Sögülme ne ki.salata aklima hic gelmiyor aslinda iyi fikir yarina yapacagim saol.

Közlenmiş patlıcanın önce sarımsakla dansı ve finalde üstüne eklenen soğanlı kıyma kavurmayla damak çatlatan eşsiz lezzet
Bizim oraların bi yemeği ama harbiden çok güzel

bende de pek olmadı kabızlık. Salatayı epey fazla yiyordum bi de yağdan kısmadım. normalde pek yağlı yiyen biri değildim... Ayçiçek ve mısırözü yağı kabızlık yapıyor şimdi... Ama zeytinyağı, sade yağ, tereyağı ve kuyruk yağı, sabahki kuruyemişler filan yeterli geldi sanırım

Daha nice seneler olsun ocak başında sınırsız etle kutlama yapabilirsin esime haftaya ocak başına gidelim mi dedim adamin mutluluktan gözleri doldu

Çok güzel görünüyor ben de yapım protein için iyi gibi geldi bana haftasonuna

Daha nice seneler olsun ocak başında sınırsız etle kutlama yapabilirsin esime haftaya ocak başına gidelim mi dedim adamin mutluluktan gözleri doldu
Yemeği etle kurtaracam çakılım ama sonrasında tatlı ye diye tutturacak... Bu aralar sıkılaştım. Hala mı diyet diye kızıyor zaten. Ondan korkum. Ciddi ciddi kavga ediyoruz bunun için.
Keşke miunun sözünü dinleyip birkaç gün kala ayrılaydım da sonra gene barışaydım
Bi de teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…