Kız ben hastanede çalışıyorum merak etmeSen yinede dikkat et cicegim.yarin aksam mide bulantisi ishal falan olursan doktora git hemen.nolur nolmaz
ekmek yemeyin la hiç yemeyinHeee ıgde yemiyordur sen de yeme diyorumhaftasonu ekmek yememe sebebimsin
Nihahaha ye kuzum ye bisey olmazekmek yemeyin la hiç yemeyin
Karataya başladığımda dediler ki ekmek yemezsen saçın dökülür o kadar möhüm bu ekmek. Valla pantene reklamlarındaki karılar gibi baş döndüren dolgun saçlar diyorum başka bişey demiyorum
Yarın feylesofla bu yıl 3. sü düzenlenen seneyi devriye kutlamamız var. Onu da sağ salim atlatırsam bu hafta ezerim sizi
1 kofte 1 patlıcan la köfte patlıcan yapabilirsin ya da közlenmis patlican üstü köfte ve yogurtla çok güzel oluyor@Lunya esim sebze almamis yarin kabak alacagim sebze yemegi icin.aslinda patilcan varda patlicandan diyete uyan bir yemek bilmiyorum.
Yok yemiyorum galeta sadece değişim listesine yazıyor ben muz ve cevizciyim ya da mandalina ceviz. Bu arada patates bezelye havuç tamamen yasak belki ilerde verir bilmiyorum ama suan yokYaw çakıl diyetisyen diyeti diye birşey yazmıyorum ama galeta ne yaw, bisküvi ne?
Karbonhidrat alacaksan al muzdan, olmadı haşlanmış patates (sadece hafta sonu) sebzeden al, paketli ürün çok yanlış bence.
Bir de kuzum sen vejeteryan diyetlerine bak, karbonhidratsız bol sebze arada soya eti, peynir, yumurta, bol ceviz, badem.. ben 3 sene vejeteryandım, aç gezdiğimi hatırlamam , bırakma nedenlerimden biri çok kilo vermendi.. 43 olmuştum.. yani zorlamasan mı et yiyemiyorsan?
Mortim ama ondan değil.Annem kapalı beni vurur mümkünatı yok
Ama koyu kumral renge boyadık :)
Bak hele o arada dünya iş halledecek
Helööööööööö
Yat uyu muuu
Mortinse olur yoksa soğa
Eflaaaaaal
Öp öpGel öpüyüm merak ta etmis kiyamam gecto gecti
Sögülme ne ki.salata aklima hic gelmiyor aslinda iyi fikir yarina yapacagim saol.Sögülme yap kız
Patlıcan salatası yapsana... Biberle birlikte közle... Az domates doğra. 1-2 diş sarımsak zeytinyağı. Çoook güzel olur. Bazıları sarımsaklı yoğurt döküyor üstüne közlenmiş patlıcanın. Denemedim fekat güzel olabilir
Calismadigim her an yapiyorum daha da arttracagmStresini spora yönelt, eşin de sporcu,sporla stres kalmaz yok mu park yakınlarda ?
Hergün yarım saat tempolu yürüyüş, mutluluk hormonu salgılar stres neyin kalmaz
Valla Fulya yaz geliyor. Şöyle bi 10 kilo versen dolabı komple yenilersin. Çok güzel metan var. Kullan bunu. 3 ayda 10 kilo hiçbişey değil senin için
aynen tatlım. inan dolap dolu bile yeni bir şey almama gerek yok. ha belki yazlık pantolon alırım.Haziran 'da 6'lı kilolara gelmezsen harbi küsecem
Anam diyetisyene başlamıştı. Öncesinde de karatay yaptı ucundan... 1 ayda toplam 6 kilo vermiş.
karatay gerçekten çok başarılı ve sağlıklı bir yöntem. ama kabızlık sorununu halledemedim ondan kaldı. sağlıklı yaşıyoruz sayfasına sordum. yağı çoğalt dediler sabah için. ama ne bileyim kaldı. bir de karbo aşkı bırakmadı peşimiPeder bey benden çok yemek yiyorsun bu nası diyet diye söyleniyormuş. Ben 6 kilo verdim sen ne verdin benden az yiyerek demiş...
Heh heh bütün gacılar zayıflasın herifler göbekli kalsın ıyyy kat kat göbekli kalsınlar banane
Benimle ugrasma acıkmam ben gitsen baklava falan yeMorticim akşam yemeği neden yok acikirsin ama sabah daha coooook var aciktigin vakit ye hemi
Kiyma ve et kalmadi Canım alacagimda kasap sıkıntı.yagli veriyor kaşla göz arasinda bende tavuga yöneldim biraz bu aralar1 kofte 1 patlıcan la köfte patlıcan yapabilirsin ya da közlenmis patlican üstü köfte ve yogurtla çok güzel oluyor
Suan onu deniyorum 40 dakika var akşam yemegine o zamana kadar kol calisacagimKuzum bence de sen psikolojik olarak açsın, her acıktığında su içip açlık hissi geçene kadar yurusene(ofis ev farketmez)
Ay sevindim akşam yine yiyim yumurta yanınaDoktorlar biraz fazla mi pinpirik ne?
Zeytin cok faydalıdır sağlığa cok yarari var.
Herhalde tuz oranindan dolayı oyle dedi ama az tuzlu olanlarda var.bol bol yersin onlardan birsey olmaz
Sögülme ne ki.salata aklima hic gelmiyor aslinda iyi fikir yarina yapacagim saol.
bende de pek olmadı kabızlık. Salatayı epey fazla yiyordum bi de yağdan kısmadım. normalde pek yağlı yiyen biri değildim... Ayçiçek ve mısırözü yağı kabızlık yapıyor şimdi... Ama zeytinyağı, sade yağ, tereyağı ve kuyruk yağı, sabahki kuruyemişler filan yeterli geldi sanırımaynen tatlım. inan dolap dolu bile yeni bir şey almama gerek yok. ha belki yazlık pantolon alırım.
ne bileyim hayrişim nasip mi artık ne bu. başlıyom 3-5 güne bitiriyom. doktora mı gideyim dedim. hani beni takip etsin. çünkü diyet yaparken sanki takip istiyom gibi.... ama onlar da aynen çakılın diyetisyeninin verdiği gibi karbolu menü veriyorlar. istemiyorum. daha önce karbolu menüyle verdim 20 kilo o başka ama şimdi sağlıklı ve az karbolu menülerle vermek istiyorum. kalıcı olsun. yoksa işte geriye dönüyorum.
metamı hiç sorma çok şükür Allaha gerçekten çok güzel. ama kullanamıyorum.
kendime gerçekten hedef koymuştum. haziran sonuna kadar 60 ya da 65 kilo olayım diyordum. nasip.....
karatay gerçekten çok başarılı ve sağlıklı bir yöntem. ama kabızlık sorununu halledemedim ondan kaldı. sağlıklı yaşıyoruz sayfasına sordum. yağı çoğalt dediler sabah için. ama ne bileyim kaldı. bir de karbo aşkı bırakmadı peşimio da nasip demek ki......
Daha nice seneler olsun ocak başında sınırsız etle kutlama yapabilirsinekmek yemeyin la hiç yemeyin
Karataya başladığımda dediler ki ekmek yemezsen saçın dökülür o kadar möhüm bu ekmek. Valla pantene reklamlarındaki karılar gibi baş döndüren dolgun saçlar diyorum başka bişey demiyorum
Yarın feylesofla bu yıl 3. sü düzenlenen seneyi devriye kutlamamız var. Onu da sağ salim atlatırsam bu hafta ezerim sizi
Çok güzel görünüyor ben de yapım protein için iyi gibi geldi bana haftasonunaEki Görüntüle 2128528
Közlenmiş patlıcanın önce sarımsakla dansı ve finalde üstüne eklenen soğanlı kıyma kavurmayla damak çatlatan eşsiz lezzet
Bizim oraların bi yemeği ama harbiden çok güzel
bende de pek olmadı kabızlık. Salatayı epey fazla yiyordum bi de yağdan kısmadım. normalde pek yağlı yiyen biri değildim... Ayçiçek ve mısırözü yağı kabızlık yapıyor şimdi... Ama zeytinyağı, sade yağ, tereyağı ve kuyruk yağı, sabahki kuruyemişler filan yeterli geldi sanırım
Yemeği etle kurtaracam çakılım ama sonrasında tatlı ye diye tutturacak... Bu aralar sıkılaştım. Hala mı diyet diye kızıyor zaten. Ondan korkum. Ciddi ciddi kavga ediyoruz bunun için.Daha nice seneler olsun ocak başında sınırsız etle kutlama yapabilirsinesime haftaya ocak başına gidelim mi dedim adamin mutluluktan gözleri doldu
Kesinlikle çok güzel. Annem tavuklusunu da denemişti. O da çok güzel oluyor... Mutlaka deneÇok güzel görünüyor ben de yapım protein için iyi gibi geldi bana haftasonuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?